Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

co jest? moze mi ktos pomoze?

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie

mam bardzo nieregularne miesiaczki, bylam ostatnio u gin. i zdiagnozowal torbiel (4 cm). Zalecil stosowanie plastrow (z pewnych wzgledow nie moge tabletek). I tak: ostatnia miesiaczka 15 grudnia (piatek) - przykleilam pierwszy plaster - okres trwal wtedy 3 dni (zawsze mialam 5 dniowe) - to podobno wina hormonow i ta okropna bolesnosc piersi :( drugi plaster przykleilam 22 grudnia (piatek), kolejny powinnam przykleic jutro czyli 29 grudnia, pozniej powinna byc ta 7 przerwa, czyli od 5-12 stycznia. Dzisiaj wystapilo krwawienie(okres ??) co teraz? mam dalej nosic przyklejony ten 2 plaster i trzeci przykleic za tydzien? a pozniej normalnie przerwa i dalej od poczatku? pogubilam sie juz :( aha, to pewnie nie ma nic wspolnego ale: 26 grudnia kochalismy sie z mezem(do konca), klilka godzin przed tym przekleilam plaster z jednej reki na druga (powodem bylo okropne odparzenie, swedzenie).

Gość zastanawiajaca sie
up

Gość ZROBIŁAŚ BŁĄD
NIE WOLNO ODKLEJAĆ RAZ PRZYKLEJONEGO PLASTRA!! TO TAK JAK BYŚ NAGLE PRZESTAŁA ŁYKAĆ TABSY ( W ŚRODKU OPAKOWANIA...) DLATEGO DOSTAŁAŚ OKRES. NIE JESTEŚ ZABEZPIECZONA!

Gość zastanawiajaca sie
dziekuje za odpowiedz nie wiedzialam ze nie mozna przeklejac - tabletek nigdy nie lykalam, takze plastry stosuje po raz pierwszy - to odparzenie i swiad byly nie do zniesienia, wypilam rowniez wapno - odczulajace - czy jesli kochalismy sie kilka godzin po tym zdarzeniu(do konca)-a byl to 12 dc to ciaza jest mozliwa?