Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a cóż Ty się tak Kefir pultasz

Od trzech tygodni mieszam z teściową i już mnie trafia szlag.

Polecane posty

:o Ani się z nią nie kłócę, ani ona mi nie wadzi jakoś szczególnie a wkurza mnie wszystko. Irytuje mnie jej cmokanie, chrapanie, kłapanie protezką, niechęć do posługiwania się nożem i widelcem, przebieranie się na środku pokoju, to że ona się nie myje i tysiąc innych drobiazgów, które tak naprawdę w żaden sposób nie wpływają na moje zycie. Konflikt na linii tesciowa-synowa jest chyba instynktownie wprogramowany w naszą pszyszłość. Buuu... Jestem zła.

Oczywiście mieszkam a nie mieszam i przyszłość a nie pszyszłość.

Gość ale już zz
to po co zgodziłaś się na mieszkanie z teściową? I co to za powiedzenie: ona się nie myje? Tzn że i synka, wychowanego przez mamunię należy obchodzić od zawietrznej? I takie coś sobie wybrałaś? Więc teraz gęba w kubeł i brać się za ściery, odkurzacz i prac bieliznę teściowej

niestety świat pełen jest ćwoków. niektórych ćwoków informuje więc, że nie zamierzam za ich radą wyprowadzać się z własnego mieszkania. nie ja wprowadziłam się do teściowej tylko ona do mnie. pokłóciła się z małzonkiem i wprowadziła się do nas. a to, że się nie myje znaczy dokładnie to, że się nie myje. ma doła i jej się nie chce. jej syn dba i higienę. obciążanie dzieci wadami rodziców chyba jeszcze nie jest normą w naszych czasach i mam nadzieję, że nie jesteśmy na drodze do tego?

A może warto uświadomić sobie, że to Ty u niej mieszkasz a nie ona u Ciebie? Jak Ci coś przeszkadza to za przeproszeniem WON z cudzego domu. Trochę pokory koleżanko. I zastanów się jak bardzo Ty możesz ją wkurzać. A może jesteś idealna i nie masz absolutnie żadnych wad?

OMG :o

Gość uczaca sie wszystkiego
wezme w obrone autorke topiku i dodam, ze klapanie proteza, brak higieny, niechec do poslugiwania sie nozem i widelcem = nie jest wada, tylko nieznajomoscia podstawowych zasad savoir vivre a to juz jest obrzydliwe bleee

no to musisz wydaje mi sie przetrwac ten pewnie krotkotrwaly kryzys... ale fuuuuj... jak sie nie myje... a ile czasu juz u ciebie pomieszkuje?

no ludzie dajcie spokoj - nie myc sie, jesc łapami zamiast sztuccami....to gdzie oni zyja???? dopiero z czworakow wyszli? tzn.Twoja tesciowa :D

Matko Boska, jesli to co piszesz jest prawda, to ja po prostu nie moge, nie rozumiem, nie potrafie zrozumiec - jak to mozliwe, ze tacy ludzie na tym swiecie egzystuja...???

zaraz sama zacznę jej bronić.:D doła ma kobita i tyle. ma jakieś tam wady, które mnie wkurzają, ale ogólnie dobry z niej człowiek. a we mnie niewiem skąd złe emocje rosna.:o

nie wiem dziś mam jakieś dyzmózgowie. ortograficznie się zepsułam.

ja slyszalam, ze u nas byla na osiedlu taka kobieta (mowili panowie ze spoldzielni, jak zmieniali wklady w licznikach z grzejnikow - logika i podejscie do zycia mowi mi, zeby w to watpic ..., ale... Trzymajcie sie... ...pewna kobieta oszczedzaja na podpaskach i suszyla je na kaloryferze... matko jedyna, ponoc smrod byl nieprzecietny jak weszli do jej mieszkania...

bo ona nie jest domownikiem w twojej chatce i po prostu wlaczyl ci sie obronca twojego spokoju mieszkaniowego... :D

pożaliłam się trochę a teraz idę myć gary.;) pozdrawiam. 🖐️

nie strasz:(

no to zapros tesciowa do mycia, moze chociaz odmoczy sobie paznokcie :P POZDRAWIAM 🖐️ ŻARTOWAŁAM :P

;) 🖐️

tesciowa tez czlowiek, jak troche posmierdzi, to nic ci sie nie stanie zwlaszcza, ze mozesz tyle dla meza zrobic i zniesc ;) Najwyzej naucz jej troche manier, tlumacz, ze tak sie nie robi, zapros do restauracji niech zobaczy, ze paluchami sie nie je itd...moze zrozumie choc watpie :(

ja nie napisalam, zeby jej cos zamawiac, ale zeby \"popatrzyla\" jak inni jedza ;) taka pokazowka :P

Gość dziewczyny..
spokojnie,ta kobieta to tez czlowiek,a ze ma chwilowe problemy...