Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivvka

Po co nam, kobietom, faceci??

Polecane posty

Nie sprzątają po sobie, kłamią, spóźniają się, nie doceniają nas, nie dbają, rozrzucają brudne ubrania po mieszkaniu, narzekają, zawsze mają zbyt mało czasu by się nami zająć, ich ulubione słowa to \"nie teraz\", \"później\" \"zaraz\" Nie generalizuje, mam pecha i na takich facetów trafiałam do tej pory. Zupełnie inaczej jest w relacjach kolega-koleżanka, ale kiedy zaczyna się związek, małżeństwo...wszystko się sypie... Więc zadaję sobie to pytanie po co mi facet? Z jednej stronie mówię \"odejdę od niego\" a z drugiej strony....brak mi sił.

Gość ale wam wpychają

Gość fgtsertg
potrzebni nam dla tych nielicznych chwil, kiedy jest "juz teraz, natychmiast kotku", kiedy liczysz sie tylko ty dla niego, kiedy sprawia ze czujesz sie kochana, podziwiana, pozadana. dla tych nielicznych chwil jestesmy w stanie zniesc wszystkie ich wady takie juz z nas durne stworzenia :O

oj niesamowicie durne aż się samej sobie dziwie czy tylko dla tych kilku chwil jestem w stanie znosić i tolerowac jego wady...

Gość japa krecie
nasturalnie że są potrzebni,kogo strzaskasz po ryju gdy dopadnie cie zly humor ?

chyba tylko po to, ze czlowiek jest tak skonstruowany by zyc w parze ;) samemu smutno .....

zebyscie ich mogły cyckas z forsy i ciagle narzekać że macie MAŁO:D:D

samemu smutno a jednak mam znajomych, którzy zdecydowali się na życie w pojednynkę...po długim, nieudanym związku...i twierdzą, ze teraz im lepiej co do pieniędzy to kobiety też zarabiają, coraz częściej lepiej niż mężczyźni.

Taka cisza, rozumiem, że całej jednak kobiety facetów nie potrzebują :)

Gość Rencja
w gruncie rzeczy nie są potrzebni :P bo po co, tylko dla tych kilku marnych chwil, kiedy przytulą, powiedzą (czasem) kocham, a i tak nie ma takich chwil wiele :-O

Gość JAKO DAWCY NASIENIA
TYLKO PO TO ALE JAK DLUGO TO ZOBACZYMY BO GDY ZACZNA KLONOWAC LUDZI BEDA JUZ CALKIEM ZBEDNI WTEDY NASTANIE ERA KOBIET JAK W SEX MISJI ;-)

Gość RADIO
DO ORGAZMU

Gość do Radia
tak się składa, że orgazm to i bez was można mieć, wystarczy kupić wibratorek :D

oj walduś, nawet taki zgryźliwiec jak ty też jest potrzebny :P byłbyś w stanie pomóc nieporadnej kobiecie (łajzie)..?:P bo mam dziwne wrażenie, że jakby np. uginała się z ciężkimi siatkami to zamiast pomóc to nogę byś jej podstawił :P🖐️

ha! o tym też myślałam że ten market to jeno przykrywka, ale to banał więc nie wspominałam :D mówiłam że takie zgryźliwce też potrzebne - kochanka może przynajmniej od czasu do czasu być zadowolona (albo udaje:P:D:D)

Facet jest po to zeby siedzac na lozku obok Ciebie budzil Cie zapachem goracej kawy wymachujac przy tym smiesznie rekami jakby odprawial modly:), jest po to zeby mowil ci codziennie jak bardzo cie kocha, a takze po to zebys ty mu to mogla powiedziec :) Jesli to jest ten wlasciwy facet to on nie klamie, nie oszukuje a zaraz mowi wtedy kiedy naprawde jest bardzo zmeczony. Tylko kiedy patrzysz na niego a on na ciebie sciska cie w dolku i masz ochote rzucic mu sie na szyje. To przy nim zapypiasz wtulona i przy nim sie budzisz co rano. Pocalunek na dzien dobry i pocalunek na dobranoc. To on pamieta o kazdej rocznicy, o twoich urodzinach o wszystkim o czym ty zapomnisz :) Po to jest Facet :)