Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a1

popisze ktos ze mna .zyje bez seksu

Polecane posty

Gość a1

dzisiaj juz sie wypalilam z tym czekaniem na seks.juz nie moge ile jeszcze moge zniescwogole nie kumam o co tu chodzi.on ciagle nie ma checi juz mi nawet palma bije .nie jestem zwierzeciem ,nie jestem jakas nie wyrzyta,ale jest mi to potrzebne dla zdrowia psychicznego i lepszego samopoczucia.na kafe mam czarny nik ale poprostu sie tego wstydze .

...jak to w zyciu, trudno nad soba zapanowac... :P

No to podajmy sobie ręce. tez tak mam. :O Dzis się spiłam grzanym piwem, troche pomogło. Idę spac. zresztą seksu od tego pana to ja już nie chcę tak naprawdę. :O

Gość a1
ja juz panuja dosc dlugo ,ale ile mam jeszcze zniesc/?pracuje sama na siebie ,nie mieszkamy razem i jest to nasza wspolna decyzja .ale nie moge bvyc ciagle wyrozumiala

Gość a1
to podajmy sobie rece ja tez sobie teraz sacze whiski.i tez trace juz ochote na to proszenie sie .kurwa mac

Gość nie tak nie
ja też tak mam...zyję bez seksu

Takatam... będę fair i Cie nie uwiodę :P a1... krew nie woda :P

Gość nie tak nie
ale całkowicie z innego powodu- mój chlopak obecnie przebywa za granicą i rzadko sie widujemy...

Gość a1
ja tez sobie strzelam piwko winko i rozne inne drinki ,ale to jest zabijanie czasu .ja nie chce tak zyc .kochamy sie i jestem pewna (nigdy na 100%) ze nie ma nikogo .przyznaje mi racje .ale ile ja mam byc jeszcze wyrozumiala.ja gasne

Gość nie tak nie
a na zdradę nie mam ochoty...

Gość a1
= fajnie ze bierzesz to na smiechy ,ale to jest naprawde problem .bo ja juz nie mowie o jakim ostrym seksie ale tak dla dopelnienia zwiazku .bo ja sie czuje jak kolega z kolezanka .myslalam kiedys o zdradzeniu go i powiem wam ze bym sie rozgrzeszyla przed soba ,ale nie moge tego zrobic.nie moge

Gość a1
jak ja mam z tego z tego wyjsc .kocham go nie chce sie z nim rozstawac ale nie moge juz ,ja naprawde wiedne.jest mi smutno ,przykro ,zle sie z tym czuje

...w takim razie co to za zwiazek w ktorym nie ma dopelnienia? Albo z czegos rezygnujesz w imię czegos innego albo... sama sobie odpowiedz, pomyśl sobie że facetom jest jeszcze ciezej (przynajmniej niektorym)... :P

Gość zdradz chociaz
jaki jest powod jego braku ochoty :o czy on chce czekac do slubu z sexem?

A ja go nie kocham. Tego jakiegoś tam męża mojego. Nic nie chcę z nim uzupełniac, dopełniac, itp. Idę spać. = Ty zawsze jestes fair. a przynajmniej się starasz. :P i tak Cię lubię, chociaz pewno małolat z Ciebie jak na mój gust.

Gość a1
nie tak nie . jesli twoj facet jest za granica i pracuje i jesli wiesz ze jakby byl na miejscu to bylo by dobrze to nie zdradzaj .

Gość do Takatamsobie
a kiedy ostatnio się kochaliście??

Dzięki, to bardzo mile z Twojej strony, odwzajemniam sympatię :) Moze i malolat, tego nie wiesz... :P i pewnie sie nie dowiesz, lubie sobie pozartowac, choc czasmi nie powinienem. :)

Gość a1
nie kiedys seks byl super .ale tak od roku jest fatalnie.on nie ma wogole ochoty na seks .ktos na pisze pdkrec atmosferke ubierz sie seksi .zygam na to nie bede stawala na rzesach zeby facet mnie chcial .jestem samo wystarczalna .dbam o swoj dom na wysokim poziomie ,jestem atrakcyjna i jeszcze mam stanac na glowie zeby on do mnie dupe ruszyl .NIE

Gość a1
OD SIERPNIA BYLO OKOLO 4 RAZY I TO JESZCZE NIE NAJLEPSZE WYDANIEon mi obiecuje ze bedzie jeszcze dobrze ze wroci to do normy .tylko co ja mam ze soba zrobic ? co ?

W takim razie ten Twoj facet jakis nienormalny chyba jest... ...pewnie andropauza zbliza sie wielkimi krokami...

Gość a1
ha ha do slubu nie moze czekac bo ja wiekowa juz jestem 35 .ale rozbawilo mnie to .dzieki .

Gość a1
wstydze sie o cos zapytac was

Gość a1
on tez 35 .wiec to nie andropauza

...o to pani w kwiecie wieku, jak miło!:) ...u mnie w firmie jak jest natłok dodatkowych prac to zatrudniaja tzw. eksterna :P ... taka drobna sugestia ;)

Gość nie tak nie
rozmawialas z Nim o swoich obawach i pragnieniach? Przecieź seks to dopełnienie miłości...uwiedz go ...

Gość a1
wiedzialam ze bedzie uwiedz go .co ma na rzesach stanac?ile mam jeszcze kupic tych koszulek.to nie tedy droga.

Gość a1
= no w kwiecie wieku i temperament wylazi mi juz uszami.