Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a1

popisze ktos ze mna .zyje bez seksu

Polecane posty

Gość a1
ale to nie jest jakies dziwne /? sa te dwie rzeczy tylko nie checi?

Gość a1
jestesmy z soba od 5 lat i sex byl mega super .tak jak teraz jest troche wiecej niz rok.

Gość dowartościowana
Myślę że bez seksuologa się nie obędzie. Lekarz nie taki głupi, nie da mu L4 na sex tylko ma sprawić by mu chęci wróciły.

Gość czarny nicke
wiele nocy nieprzespałem z twardym ptaszkiem, spalałem sie od miłości do nienawiści któregoś dnia wybuchłem i odeszłem Zrozumiałem że miłośc to jedno a sex to drugie . ktoś kogo kochałem ponad życie, nagle wsciekłości i emocje poniosły górą

Gość dowartościowana
Już naprawdę nie wiem o co chodzi? może to jego wymówka, nie jest typem depresyjnym? Skoro kochał sex to tak nagle się zmieniło. nie mogę w to uwierzyć!!!

ja mysle ze seksuolog jednak by tu mogl wiele zdziałac wiec idzcie razem albo zeby nie czuł sie skrepowany najpierw niech sam idzie obgada co i jak .

Gość a1
co to jest to @@@ ? nie wiem

Gość dowartościowana
Myślę sobie w tym momencie, bo facet mnie wkurza. skoro są wzwody to znaczy że jest ok. Nawet jak się czasem nie chce to można kobiecie kochanej sprawić przyjemnośc tak lub inaczej.

Gość a1
nie jest depresyjny .ten facet to naprawde nie pierdola

Gość dowartościowana
@@@ po prostu literówka

Gość dowartościowana
A może on chce cie ukarać. czasem ludzie mają takie pomysły.

Gość a1
no wlasnie .tez mnie to myli ,a teraz mi napisal .nie wiem jak sie to wszystko potoczy ,ale jestes moja miloscia zycia .i badz tu madra bo ja juz glupieje . a co to jest to libido u faceta?

Gość dowartościowana
Pierwszy raz słyszę o facecie który ma możliwości a nie ma chęci. Przecież zwykle jest odwrotnie.

Gość a1
przez jak cenzure ?

Gość a1
i on mnie nie ma za co karac .naprawde

Gość czarny nicke
lenistwo stoi ale nie broi ?

Gość dowartościowana
Libido to stopień popędu.

Gość dowartościowana
Naprawdę coś tu śmierdzi. Normalny facet który lubiał sex to gdy coś się dzieje idzie się leczyć. Mój zaraz poleciałby gdyby tylko coś nie grało - to przecież bardzo ważna sfera.

Gość czarny nicke
hmmmmm dziwne może cos go odpycha stoi a potem odpycha cholera wie

Gość a1
mi tez smierdzi ale jestem pewna na 90 % ze nie chodzi o osobe trzecia.

Gość a1
on wogole nie zabiega o seks ,a do lekarza chce isc . czarny nicke ja tez sie zastanawialam ze vto moze ja,ale nie wydaje mi sie to mozliwe .ja nie jestem pasztet wrecz odwrotnie .ale tez o tym mysle

Gość dowartościowana
Ty czarny nicke - dowciapny to ty rzeczywiście jesteś. ale masz humorek. ale serio to poważna sprawa. Ja powiem tyle kilka lat temu gdy mój mężczyzna nie podjął inicjatywy tak się wkurzyłam, że dostał butem gdy wychodziłam wściekła. Wiem że miał prawo, ale tak się tym przejął, że przez następne dwa tygodnie pieścił mnie i kochał za wszystkie czasy. nie mówie tego by się chwalić, ale po to by dać cie do zrozumienia, że zwykle facetom strasznie zależy na zaspokojeniu potrzeb kobietki i zrobią w tym celu bardzo wiele. Mój mężczyzna od razu mi się przyznał gdy złapał infekcję na basenie i zarejestrowałam go do lekarza. dlatego twoja sytuacja nie mieści mi się w głowie.

Gość a1
moze to libido brak popedu.

Gość a1
dowartosciowana mam taki sam tok myslenia jak ty.powiedzialam mu ze to gdybym ja byla na jego miejscu i miala taki problem jak on to napewno nie pozwolilabym sobie na cos takiego i probowalabym innych sposobow bo jest fajnym facetem i nie chcialabym go stracic.i dziwi mnie to ze on tak nie mysli ,bo nie mialabym zadnych problemow poznac kogos i on o tym wie.

Gość dowartościowana
skoro do lekarza chce iść to niech idzie. pomóż mu w tym jeśli zechce.

Gość czarny nicke
wiesz rozmawiałem 100 razy i zawsze słyszłem jestem zdrowa nie ide do lekarza ........... któegoś dnia po prostu zrozumiałem ze musze sie poddac i isc dalej

Gość a1
i mogles odejsc kochajac /?

Gość dowartościowana
Jedyną radą jaką mogę ci dać (bo idę spać) to powiem co ja bym zrobiła. Zaofiarowałabym mu pomoc i to konkretną. Jeśli da sobie pomóc i to w niedługim czasie (ciągłe rozmowy na ten sam temat nie dają rezultatu) np wybranie sie do lekarza, podjęcie prób wspłżycia z twoją pomocą to poświęciłabym się jeszcze. Ale jeśli to ma się ciągnąć jak flaki z olejem to chyba dałabym sobie spokój - skoro nie chce pomocy nie uszczęśliwiaj go na siłę i pomyśl o sobie. Wiem, że go kochasz, ale to nie tylko o seks chodzi ale o to jak on o ciebie dba, poświęca się i myśli o tobie. Miłośc fizyczna jest powiązana z emocjami.

Gość czarny nicke
to trudne a;e ;ata nie miesiące zbijaja miłośc , budza gniew złośc zaczynasz sie gotować i walczyć zaczynasz nienawidzić i wybuchac złością ......