Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozekk

wózki z wyzszej półki! jakie polecacie????

Polecane posty

Gość wozekk

od razu prosze niektore panie o niewyzywanie od snobow itp. poprostu jak kogos stac to dlaczego nie kupic swojemu dziecku lepszego wozka wracajac do tematu, wklejajcie linki dobrych wozkow najlepiej wielofunkcyjnych pozdrawiam

Gość wozekk
tak myslalam ze wczesniej czy pozniej znajdzie sie jakas zazdrosnica ktora boli ze komus sie lepiej powodzi, mam jednak nadzieje ze znajdzie sie jakas mama ktora bedzie mogla mi doradzic lub ktora pokaze swoj typ

Gość wozekk
no to pokaz lepszy za mniejszą jak taka mądra jestes!!!!!!!!

Gość Bialy Ogier
Snobizm to jest typowo polska cecha. Nigdzie indziej tego nie ma.

Gość
mnie bebecar też się podoba własnie na tym stelażu. Tylko niebieski. Są naprawdę fajne, tylko jak dla mnie zbyt drogie:)

Gość wozekk
a fujjjj jaki okropny , to nie jest zaden snobizm , poprostu potrzebuje lekkiego wozka ze wzgledu na to ze mialam wypadek, w lewej rece mialam otwarte zlamanie i mam blache i sruby a w prawej mialam zlamany bark wiec mam rece slabea wiadomo ze im lzejszy wozek tym drozszy, no i chcialabym wozek wielofunkcyjny , owszem jest jeden tanszy ktory mi sie podoba chyba chicco tylko ze ma za male kolka, wiec darujcie sobie glupie komentarze bo to tylko swiadczy o was

Gość wozekk
okropny to ten wozek gwiazd , a twoj sie nie pokazuje

Gość ten bugaboo
to wprost rewelacja!!! A jaki bezpieczny i funkcjonalny !! I budkę ma i koszyk a wizualnie to poprostu cudo !!! Miodzio !!! Ale dla mnie za tani !!! Tylko 3000 zł ??? Eeee tam, ja szukam wózka za conajmniej 8000 zł !!

Gość wozekk
ale jestescie zalosne myslalam ze na forum o tej tematyce są kobiety powazne ale widze ze sie mylilam, no i czemu wymaga sie od dzieci jakiejs powagi i mądrosci jak wiekszosci matek tego brakuje

Gość wozekk
ale jestescie zalosne myslalam ze na forum o tej tematyce są kobiety powazne ale widze ze sie mylilam, no i czemu wymaga sie od dzieci jakiejs powagi i mądrosci jak wiekszosci matek tego brakuje

Gość mutsy
http://www.bobowozki.pl/product_info.php?products_id=546 moja siostra kupuje wozki mutsy.ma drugie dziecko i po ponownym szukaniu wozka kupila tej samej firmy.kosztowal okolo 2tys. i jest z niego zadowolona.ma duze solidne kolka no i te tylne (te blizej prowadzacego) sie skrecaja.fajna sprawa. ja puki co mezatka nawet niejestem ale mowi co widze u siostry.a ona jest wybredna osobka i byle czego nie kupuje🖐️

Gość Adah
no zobaczysz za dwa lata, kiedy Polska za moda nadgoni, wszyscy ten bugaboo beda pchali... hihihi a ten bebecar wcale lekki nie jest!!!!!

Gość bławatek2006
wozekk nie przejmuj się głupimi komentarzami każdy kupuje wózek jak chce, jak ktoś jest biedny to i za 500 zł kupi, mnie stac na droższy, więc nie widzę powodu, żebym musiała tarmościć 20 kg z IVp. i trzymać dziecko w wózku, którego materiał jest nieoddychający i brzydki, nie rozumiem też dziewczyn, które się tu wpisuj, w temacie poruszana jest sprawa wózków, a nie opini na temat kupic czy nie, no sama odbiegłam od tematu :-) wózek gwiazd paskudztwo, a ja zastanawiam się nad wózkiem chicco, albo peg pereggo, cena około 2000zł, ale w zestawie jest fotelik, gondolka i spacerówka, troche tylko przerażają mnie małe kółka :-)

Gość wózek nie przejmuj się
moja siostra np. będzie jechać specjalnie do Berlina po wózek! Była tam na wakacjach i tak jej sie spodobał, że nie wyobraża sobie mieć innego :D Kosztuje sporo bo coś koło 1.500 euro Jak znajdę link to Ci wkleje!!! Pozdrawiam!

Gość maryska z
ja poelcam trzykołowy wychowałam w nim 3 dzieci i dalej jest jak nowy nie mówiac o super eksploatacji - to wózek czołg

Gość łylma
wkurwiaja mnie takie opinie "fuj co za brzydki wózek" kur..... wózek ma byc praktyczny a nie ładny i co z tego ze jest boski jak prowadzenie go jest makabrą uwazam ze 3 kołowe sa najlepsze

Gość oliwka2
polecam mutsy-miałam przy pierwszym dziecku teraz jestem znowu w ciązy i tez kupie mutsy bo tamten sprzedałam. Jak dla mnie najlepszy wózek na rynku.

Słyszałam wiele dobrego o wózkach Mutsy i można je nazwać wózkami z wyżeszej półki. Podobają mi się gondolę Mutsy, ale wersję spacerowe wydają się strasznie udziwnione, przez co mogą być niewygodne.

Ja polecam pójść po prostu do sklepu i tam się rozejrzeć, na \"żywca\". Doskonale rozumiem Autorkę i jej racje co do dobrego i lekkiego wózka - sama miałam powybijane nadgarstki (wynik wyczynowych sportów). Miałam wózek firmy \"Siemiński\". Był stabilny, wygodny dla dziecka, w miarę lekki, choć nie polecam delikatnym i niezbyt silnym kobietkom. Teraz mam wózek sprowadzony ze Stanów - trójkołowiec, prowadzi sie jak marzenie. Jedno wiem na pewno - nikomu nie polecę wózków ARTI - badziewie do n - tej potęgi! Nie minęło pół roku użytkowania \"parasolki\" i połamały się kółka...

Gość oliwka2
MUTSY JEST BARDZO PROSTY W OBSŁUDZE, SUPER SIE PROWASZI,JEST LECIUTKI, SPACERÓWKA BARDZO WYGODNA. JESZCZE RAZ POLECAM.

Gość wozekk
mi tez sie podoba mutsy tylko ta spacerowka wydaje mi sie dosc mala i taka troche kosmiczna :) jak narazie mam mozliwosc jedynie przegladania wozkow przez internet bo zeby cos kupic bede musiala jechac conajmniej 120 km

Gość bławatek2006
jak to brakuje stelaża to co w rekach go nosisz?

spacerowka wcale nie jest za mala! co prawda siedzisko jest wezsze niz w Tako, ale spokojnie zmiesci sie tam bobas w kombinezonie i spiworku

Witam, ja też polecam Mutsy, świetnie się prowadzi po każdej nawierzchni prawie bez użycia siły, jest wygodny i szybki w \"demontażu\" np. w celu wsadzenia go do samochodu. Autorka jednak pisze, że potrzebuje wózka lekkiego. Moim zdaniem mutsy jest dość ciężki.