Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalaaaaaaaaaa

Mój mąż nie chcę pracować od 6 lat

Polecane posty

Gość zalaaaaaaaaaa

Mam juz tego powoli dosyć, ile mam jeszczę czekać aż się zmieni:( Od czasu jak jestesmy razem nie chcę isc do pracy, mimo iz mam wyższe wykształcenie oraz łatwośc nawiazywania kontaktów. Mam 25 lat i marze o tym żeby zajsć w ciąże, tylko zastanawiam się co ja potem zrobie....na niego liczyć nie mogę:( Rodziców mam bardzo daleko, mam tylko siostre ale ona też niema lekko, uff co ja mam zrobić, z drógiej strony za bardzo go kocham i nie potrafie od niego odejśc, tylko czy on kocha mnie? Tak ciezko jest byc z kims i nie móc na niego liczyć naprawde nawet w takich prostych sprawach, typu zapłać rachunek itd. Wszystko robie ja. Ale jak sie tak wyżale gdzieś to potem jest mi łatwiej:)

Gość zalaaaaaaaaaa
przepraszam za błedy ortograficzne ale nie mam siły nawet klikać, wykształcenie wyższe ma on:)

Gość uguoig
Wiesz co... ja też mam wyższe wykształcenie, humanistyczne, czytam i piszę dużo, w tym tekstów od przeróżnych, w tym bardzo prostych ludzi, a twojej wypowiedzi po prostu nie rozumiem. Może ktoś mi to przełoży... Kto nie chce pracować w waszym związku? Jaki masz problem z mężem?

dobrze ze jeszcze nie macie dzieci.uciekaj od niego! jesli teraz nie pracuje to pozniej tez do pracy nie pojdzie! jest mu wygodnie i tyle! ale ze on na to pozwala?! porozmawiaj z nim szczerze! tak nie moze byc!

Gość zalaaaaaaaa
przepraszam że nie odpisuje, ale męzuś siedzi własnie obok i gra w gierke zreszta jak zawsze....i raz poraz "kuka" nie chcę zeby mnie wyczail. potem sie odezwe:)

Gość _kobra
marnujesz swoje życie, zmarnujesz je, za chwilę bedziesz żalować każdej minuty spędzonej z tym człowiekiem, do kogo potem bedziesz miała żal, bo chyba nie do niego...sama przeciez wybierasz i robisz to codziennie...daj sobie spokój z dzieckiem..

Gość Obronca z Urzedu
A nie pomyslalas, ze Twoj Maz moze NIE MOZE ZNALEZC PRACY ???

Ło kurna i to ma być facet? Wy go nazywacie facetem? Toć to jakaś pomyłka :( To jakiś mutant facetopodobny.A Ty jakeś głupia to przy nim siedź.Jeszcze trochę ,a zacznie Ci twarz obijać za to,że za mało robisz,źle robisz,mało zarobisz itd itp.