Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

platonka

czy mam paranoje..na jej punkcie?

Polecane posty

moja historia jak tysiace innych..długoletni zwiazek. wielka miłośc, i nagle zjawia sie ona i rujnyje wszytsko co bylo piekne;( teraz jestem sama i mam chopla na punkcie tamtej, poniewaz mialam ta przyjemnosc poznac ta osobe do ktorej odszedł moj \"jedyny\". Mam wrazenie ze wszedzie ja widze...to sie robi jakies chore. CHce zawsze wygladac idealnie by pokazac ze jestem lepsza...paranoja chyba. NIe iwme co mam zrobic? Jak sie z tego wyleczyc?

Gość lol_lol
w pierwszej chwili myslalam ze jestes lesbijka :D

Gość raczej obsesja...

posluchaj podswiadomosci. i skoncz z tą paranoją. nie jestes lepsza. przynajmniej nie dla niego, inaczej by Cię nie zostawil. skup się na swoim szczęściu!

Miałam tak samo... Tzn. chłopak nie zostawił mnie dla niej, ale zaczął z nią być po 2 miesiącach. Ale szybko ją zostawił, bo okazała się głupia. Po jakimś czasie znów zaczeliśmy być razem. Teraz ja chodziłam dumna jak paw, robiłam wszystko żeby nas razem widziała... To było chore. Teraz jestem z nim rok i mi przeszły te fazy, ale jak ją widzę to mi się gorąco ze złości robi. Zazwyczaj jest ładnie ubrana, ma bardzo zgrabne nogi... Na szczęści mój chłopak nie zwraca na nią uwagi. Zawsze chciałam to gdzieś napisać: Tamara jesteś głupią pindą! Od razu lepiej :D

miło ze ktos miał podobnie. Ja niestety w tym tkwie i tez widze ja ja ko zgrabna i zadbana dziewczyna co w cale nie oznacza ze ja taka nie jestem;) poprostu czuje sie cieniem w jej blasku a ona chce sie z nim pokazywa szczegolnie przede mna;( choc troszke sie usmialam gdy zobaczylam ze ona zaczyn arobic to co ja..moja pasja stala sie o dziwo jej pasja ciekawe?;)

To samo u mnie :) Mam konto na fotce, ona ma profil bez zdjecia, ale ciagle wlazi do mnie i mojego chlopaka. Pewnie zal dupe sciska :D

i dobrze jej tak!! niecierpie dziewczyn o ile tak mozna je nazwac ktore łapia sie zajetych...brrrr tak zrobiła ta moja pinda;((( blee fujjj

Gość tigra .
platonko - mam tak samo ,a morze gorzej , bo ona mieszka 220 km. od mojej miejscowości a ja ją wszedzie widze .

Gość tigra .
mam zamiar iś do psycha,. bo codziennie mi sie śni. chyba już wariuje, ale jak suke złapie to ją zmiele . az mi sie to śni

Gość tigra .
nawet mialam w głowie ,,filmy,, gdzie byłam z nią- face to face-