Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

negatywny wlpyw prostwonicy tak czy nie?

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ostatnio obuecialm wlosty i musze uzywac prostownicy zeby jakos wygladac. mam wlsoy cienkei i delikatne, a musze prostowac po kazdym myciu, daje odzywke! czy prostownica bardzo mi zniszczy wlosy jeslibede jej uzywac tak przez 3-4 miesiace co dwa dni? jak mam zapobiec jej negatywnemu dzialaniu?

Używam prostownicy codziennie od 2 miesięcy i nie zauwazyłam, żeby moje wlosy były chociaż odrobinkę zniszczone od tego zabiegu, a uzywam zwykłej odzywki, taka która nalezy zmyć z gliss kur.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
up

Gość ROXANNA125
JA UZYWAM TYLKO CZASAMI ALE I TAK P ZNISZCZYLA MI WLOSY

Gość e tam tam tez
ja prostuje 3 lata i nie mam zniszczonych a prostuje codzieniie.kup cos pod prostownice jakis preparat termoochronny.osobiscie polecam loreal ho liss taki różowy za około 13 zł - sprawdza sie lepiej niz inne i droższe kosmetyki. kup tez jedwab biosilk ten malutki za ok 6 zł u fryzjera, jest super . acha i nafte kosmetyczna polecam przed myciem na jakies 15 min zostaw na wlosach i bezdiesz miec ładne wloski i sie nie poniszczą od prostownicy. Pozatym jesli chcesz aby wlosy urosły ci szybciejj płukaj je przed kazdym myciem w skrzypie polnym ( dwie łyzki skrzypu zalej dwoma szklankami wrzatku i gotuj 15 min na malutkim ogniu=to tez odzywi Ci włoski ,na mnei dziala jak nic :)

Gość InkaMalinka
Jakie prostownice polecacie ?? / tez mam cienkie delikatne (i farbowane) wlosy:)

Gość prostownice fryzjerskie
np Wigo w hurtowniach fryzjerskich, w warszawie np na Koszykowej

prostuje juz ponad rok i nie zauwazylam zeby wlosy byly nie tak a nie naleza do super mocnych prostownice najlepiej kup ceramiczna moze byc z powloka jonowa