Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anisik

Test ciązowy - pozytywny?

Polecane posty

Gość anisik

Witam wszystkich staramy się z męzem o dziecko(1 miesiąc) w sylwestra miało się okazać czy się udało, poniewaz mam raczej regularne cykle, ale wczoraj niestety zaczął mi sie okres, tzn. takie niewielkie plamienia jak na poczatku okresu.Zrobiłam załamana test ciązowy i wyszły 2 kreski, tzn. kontrolna bardzo wyrażna natomiast ciązowa prawie niewodoczna, ale jednak i ja i mąż ją widzieliśmy. W związku z tym mam pytanie czy test może wskazywać nieprawidłowy wynik (może coś sknociłam) czy jest możliwe pojawienie sie krwawienia mimo wczesnej ciązy? Po pracy robię drugi zobaczymy jak wyjdzie.

Gość mruziaa
Krwawienie może się pojawić w terminie miesiączki, poczekaj jeszcze i zrób test drugi, albo beta HCG z krwi.

Gość bnm
nie chce Cie straszyc ale możesz też tą ciążę tracić ja tak miałam. Dlatego musisz poczekać i zobaczyć czy krwawienie ustępuje czy nie. Zrób test za kilka dni i obserwuj swoje ciało. zycze Ci II kresek ale musisz być przygotowana na wszystko.

Gość OLKA M
witam, niewiem na ile to istotne, ale kiedyś słyszałam od lekarza, że gdy jajo zapłodnione zagnieżdża sie w macicy po ok 10-14 dniach od zapłodnienia (ale nie pamietam dokładnie) to moze wystąpić lekkie krwawienie, przypominające @ na początku, ja na twoim miejscu jeszcze raz zrobiłabym test za kilka dni, pozdrawiam serdecznie i zyczę zeby sie udało, ja sama też oczekuję na @- a raczej oczekuję że jej nie będzie, okaże sie 4 stycznia.