Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

28latek

Czy ssą tu jakieś 28 letnie dziewice

Polecane posty

Gość letnia mgielka
Nie wszystko w życiu jest łatwe, ale warto stawić czoło wyzwaniom (i pokusom)!!!

Gość pan
to moze byc-> jesli tak to co to oznacza " lepiej uczyc sie na cudzyc bledach... " tak jakbys jej cos sugerowal , narzucal..

Gość anitka1
wqwqwqwq-> własnie takich facetow jak Ty.. z takim podejsciem szuka wiekszosc dziewczyn....

Gość aaa...
ja tez bardzo chce byc z kims blisko , pragne tego , a jednak kiedy pomysle , ze mialabym to zrobic z przypadkowa ososba bo tak trzeba czy nawet dla wlasnego zdrowia to robi mi sie nie dobrze , wiem , ze pozniej wcale nie byloby mi lepiej , mialabym tylko wyrzuty , ze zrobilam cos wbrew sobie , dlatego nie potrafie sie przelamac i czekam na milosc

Gość onaonaonaonaonaddddddddddddddd
dzieki podniesliscie mnie na duchu, balam sie ze ja tylko jestem nienormalna sle skoro jest jeszcze kilka takich osob pozdawiam

Gość MaTerialGirl666
jestescie załosni, zamiast uprawiac sex tylko gadacie i potepiacie dziewice ....to chore, tak robia te ktore nie miewaja orgazmow:P

Gość uważaj żebyś nie trafił
na taką dziewicę co to od 15 roku życia tylko analnie..... ale błonkę ma - specjalnie dla ciebie wychodowaną buahahaha żenujące podejście - jak się kogoś poznaje to albo się go kocha albo nie ps. jestem 22-letnią dziewicą ale brzydzę się takim podejściem jak twoje. facet któy szuka sobie koniecznie dziewicy jest dla mnie podejrzany i z tego powodu skreślony wybierasz sobie żonęjak k...ę w agencji - określasz jej parametry - brzydzę się takimi mężczyznami idź sobie pooglądaj dziewice na tv trwam bo z takim podejściem nie znajdziesz NIKOGO na trwały związek - nawet panny wielokrotnie używanej :P

miało być wyhodowaną :)

Gość MaTerialGirl666
a moi znajomi kumple nie chca dziewic bo podobno : natychmiast PO sie zakochuja, boja sie ze bedzie je bolało, wola doswiadczone a nie uczyc od podstaw ;)

zakoch*ja coś przedobrzyli z tym wycinaniem przekleństw :P

Gość MaTerialGirl666
głodnej ch......... na mysli :P

jestem 22-letnią dziewicą mam prawo być głodna no nie???

Gość MaTerialGirl666
Alez ocywiscie ,ale nie potrzeba faceta zeby sie porzadnie "najesc" ;)

to ja wiem :P radzić sobie trzeba dlatego śmieszą mnie faceci którzy szukają sobie "świętej" dziewicy na żonę :)

Gość monyka1
MaterialGirl a Co jestes jedna z niedziewic?;) juz widze ze masz nascie latek i glupiutka jeszcze jestes cos tam gdzies wyslyszalas i sie tym chlubisz bo sama nie jestes dziewica.. Zal ci dupe sciska? To o czym ty mowisz jest dobre dla chloptasi 18 - 20 letnich ale ci starsi z pewnoscia szukaja porzadnych dziewczyn wiec nie osmieszaj sie

Gość 27prawiczek
Wole dziewice z ktora jest cos nie tak niz "normalna" dziewczyne ktora pieprzyla sie z kiklunastoma facetami. Dziewictwo nie jest jedynym kryterium ktorym sie kireruje. Nie umialbym pokochac dziewczyny ktora robila to z kilkoma czy kilkunastoma facetami. Bycie pierwszymi dla objga partnerow jest czyms pieknym i niepowtarzalnym. Poznawac swoje ciala, uczyc sie swoich potrzeb...

Gość aaa...
27prawicze-> wlasnie to o czym napisalesteraz probuje przekazac , ze bycie dla siebie pierwszymi i uczenie sie wzajemnie jest czyms cudownym i to jest niezalezne od wieku . Chcialabym kiedy poznac faceta ktorybedzie mial podobne zdanie w tej kwesti .

Gość bdKNBak
27prawiczek Też jestem dziewicą, ale Twoje słownictwo "pieprzyła". Takiego prawiczka bym nie chciala. A jeszcze nie wiadomo kto Ci się trafi w życiu, co będziesz pytał na pierwszym spotkaniu "czy dziewica?".

Gość 27prawiczek
Jestem prawiczkiem, nie znaczy to ze jestem swiety. Przeklinam, nie jestem "filmowa" wersja prawiczka:) Nie wiem na kogo trafie w zyciu. Czy bedzie to dziewica czy tez nie. Napisalem tylko z kim chcialbym byc. Szanuje dziewice za to ze czeka na tego jedynego i jemu chce sie oddac. Zreszta ja tak samo.

Gość bdKNBak
No dobra, ale czy ja mam rozumieć, że ty ze swoją dziewicą tez będziesz się pieprzył ten pierwszy raz? Czy może to dla ciebie kochanie?

Gość bdKNBak
Bo to tak brzmi, że jak ktoś ma drugiego partnera to już pieprzenie.

Gość bdKNBak
27prawiczek Nie znasz jeszcze zycia, nie wiesz jakie płata figle. Twoja dziewica moze Ci kiedyś wywinąć numer i przestaniesz tak ostro selekcjonować. Możesz mieć swoje wymagania, ale nie masz prawa obrzucac innych błotem.

Gość bdKNBak
Zobaczysz, jeszcze popamiętasz moje słowa. A jesteś pewny, że przez cale życie jesteś skłonnym mieć tylko jedną partnerkę seksualną?

Gość 27prawiczek
Nikogo nie obrzucam blotem. Przyznaje ze zle napisalem o ty "pieprzeniu". Nigdzie nie napisalem ze mam cos przeciwko "nie dziewicom". Przepraszam jesli Cie urazilem. Nie dokonije selekcji. Pisze tylko kogo bym chcial i w kim nie umialbym sie zakochac. Przeciez jesli bym sie zakochal a ona powiedziala by mi ze nie jest dziewica to nie bede uciekal i krzyczal ze mnie oszukala. Jesli kobieta albo facet robi to z kilkoma czy kilkunastoma partnerami to ja tego nie moge nazwac kochaniem.

Gość 24-letnianiedziewica
hmm, a kobieta, ktora uprawiała seks oralny ale nigdy nie mialam w sobie mezczyzny( tzn nigdy nie współzyla) tez jest dziewica?