Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KONIEC_2006

Czy są leki bez recepty które mozna przedawkować i powodują zgon?

Polecane posty

Gość KONIEC_2006
w zasadzie już mi wszystko jedno po 24 godzinach ryczenia i błagania o telefon... wiem że nie ma nadzieji

Gość do ulalalala
ketonal forte kosztuje grosze - jakieś 6 zł, i faktycznie jest silny, ale jest na RECEPTĘ, więc raczej go nie kupisz

Gość KONIEC_2006
to co jest bez recepty co kupię i pozwoli mi zdechnąć?

Gość KONIEC_2006
zresztą ... pociągi jeżdżą Dzięki tym którzy chcieli pomoc, tym co mieli dobre chęci i tym którzy mają mnie za idiotkę- Miłego żcia w 2007r.

Gość spokojnie i z uśmiechem
pierdol tego faceta, bo ja juz nie mogę! no, kobieto!!

Gość kjjnkfnslambada
nie chce byc ani wredna ani nic z tych rzeczy, nikomu smierci nie zycze .. proponuje jednak zebys wybrala sie do lekarza do psychiatry lub psychologa porozmawiac... naprawde to duzo daje ... moze twoje zycie sie odemieni

Gość KONIEC_2006
po 1 nie mam ubezpieczenia, a po 2 byłam już wczesniej u 2 i żaden nie wziął mnie na poważnie

Po ketanolu co najwyzej sie zrzygasz... Moje kolezanka tak zmarla ale nie od ketanolu tylko od zachlysniecia sie swoimi wymiocinami co z kolei spowodowalo obrzek pluc a potem mozgu. Wez sie zastanow nad tym co chcesz zrobic bo to nie jest zaden sposob. Jeden Piotr na swiecie?

Gość KONIEC_2006
nie da się tak zrezygnowac z kogoś kogo się kochało przez rok, z kim się dzieliło posiłki chorobę mróz i śmiech... tak nie umiem, jestem już za słaba żeby ciągnąć, ale dziękuję że ze mną rozmawialiście

Ja sie rozstalam dopiero co z narzeczonym ! I tez mam sie zabic? Bylismy razem 4 lata i jest mi zajebiscie ciezko ale na litosc boska dziewczyno szkoda Ciebie :)

Gość KONIEC_2006
Piotr nie jest moim pierwszym chłopakiem ale jedynym przyjacielem miłością i rodziną- nie rozumiesz jak to jest stracić jedyny sens swojego popieprzonego życia

Gość KONIEC_2006
dzwoniłam.... nie odbiera- to koniec

zaczekaj chwilę, masz tu telefony

Gość jaktotak*
Jeśli się zabijesz obarczysz go ogromnym poczuciem winy. Spieprzysz życie jedynej osoby na której Ci zależy. Tego chcesz dla niego??? Jeśli tak to wcale go nie kochasz i nie obchodzi Cię co się z nim stanie. Najłatwiej jest odebrać sobie życie a o resztę niech się inni martwią.

Ja nie rozumiem? Ja doskonale rozumiem nawet nie wiesz jak bardzo! Nie chce mi sie wstawac, jesc, oddychac. Nic mnie nie cieszy! Mieszkalismy razem i nagle koniec. 4 lata i nagle musze sie odzwyczaic :(

tu jest telefon do Beskiedzkiego Ośrdka Interwencji Kryzysowej (jesli jestes w tym Bielsku w tych okolicach) ul.Piękna 2, tel 033/814 62 21 albo do fundacji ITAKA 0801 24 70 70 mail: itaka@itaka.org.pl OBA TELEFONY SĄ CAŁODOBOWE!

Gość nie podam nicka
też kiedys chcialam sie zabic przez dwa latA codziennie myslalam o samobojstwie nikt mnie nie chcial wysluchac ale przeszlam w koncu to liceum zdalam ta cholerna mature zaakceptowalam swoje "swinskie" cialko dostalam sie na studia teraz jest jeszcze gorzej niz w lo gorsza atmosfera wiecej nauki ktora mi w ogole nie chce wejsc do mojego lba a chce zyc i wiem ze w koncu zostane tym peprzonym lekarzem chocbym sie miala zesrac nie bede Ci dawala zadnych rad bo i tak mnie nie posluchaszi ciagle bedziesz mnie przekonywala ze bedzie lepiej jak umrzesz sama sie musisz wziac w garsc przypieprzyc sobie z calej sily w gebe i znalezc cel w zyciu

Gość scffedf
zaczekaj! Proze podziel się z ani swoim żytciem , będzie Ci lżej....jak to się stało , że nie masz rodziny? .... może jakis kkionflikkt ...? Proszę daj sobie pomóc

oni się znają na takich sytuacjach, zadzwoń pod któryś z tych numerów.

Gość KONIEC_2006
ja nawet nie mogę nic mówić bo ryczę... nie chcę z nikim gadać, wiem co usłysze w słuchawce: nie warto, będzie inny, życie jest piękne, zawsze jest nadzieja, pomożemy Ci gdzie mieszkasz, itd... nie chcę chcę umrzeć, napisze list do maszynisty którego skrzywdze bo jestem egoistką i chcę umrzeć- nasz kraj nie pozwala mi na zastrzyk bezbolesny i spokojny jak skazańca bo śmierć jest grzechem... trudno skorzystam z tego co mam

w tym ośrodku mozesz spędzić noc, żebyś nie była sama.Oni od tego są.

MOZNA ZADZWONIC 7 DNI W TYGODNIU

Gość KONIEC_2006
chciałabym być w Bielsku... tam jest Piotr... Piszecie że każdy znajdzie cel w życiu i gdy miałam kiedys załamanie podobne do tego dałam radę... znalazłam Piotra- teraz nie chcę nikogo innego a oprócz niego nie mam nic

Gość nie podam nicka
a poza tym kurtna nie jestes sama na tym swiecie masz przeciez jakas rodzine nie wiem rodzicow rodzenstwo nawet chlopaka a myslisz ze jak Ty umrzesz to im bedzie latwiej??? a po co zostalas stworzona zeby tylko zyc dla siebie pomysl sobie zyjesz nie tylko dla siebie ale dla innych gdybym ja sie pochlastala moja mam dostalaby zawalu nikomu bym nie pomogla rodzina by sie rozleciala niektore osoby nie darowalyby sobie tego do konca zycia tego chcesz??? zeby inni przez Ciebiecierpieli nie chcesz zyc dla siebie - w porzadku masz prawo ale... zyj dla innych

Gość KONIEC_2006
każdy z was dostał prezent pod choinkę, miał przy sobie bliskich- ja pragnę jednego i nie mam ... postarajcie się zrozumieć że nie wszyscy sa po to by dożyc 80lat mi przyszło tylko 24... najzabawniejsze jest to że jak byłam mała to powiedziałam że chcę tylko 25 lat dożyc bo potem to będe stara... wykrakałam chyba

to jest numer do Bielska, daleko masz do tego Bielska?

Gość KONIEC_2006
sęk w tym że ja myślę tylko o tym że mnie boli w miejscu gdzie każdy z was ma serce... boli jak cholera i myslę tylko o tym żeby przestało- za wszelką cenę

napisz na moj mail

Gość KONIEC_2006
Do Bielska? chciałam jechać ale nawet nie wiem gdzie go szukac bo w hotelu był z rodzina rodzina wróciła a on został u jakiegos kolegi

Gość KONIEC_2006
Do Bielska? chciałam jechać ale nawet nie wiem gdzie go szukac bo w hotelu był z rodzina rodzina wróciła a on został u jakiegos kolegi