Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KONIEC_2006

Czy są leki bez recepty które mozna przedawkować i powodują zgon?

Polecane posty

Gość KONIEC_2006
ja bym tak nie obstawiała... równie dobrze możesz wierzyc że wygrasz w totka- samam nie wiem dlaczego tez w niego gram Przynajmniej juz nie becze do słuchawki tylko trochę mi się głos łamie... pewnie wcześniejszego bełkotu nie rozumiał... Ja lubię "Pokochała Toma Gordona" S. Kinga mała lekka i dużo daje do myslenia... kiedyś może siękomus na cos zda... i wcale nie jest o miłości

Gość KONIEC_2006
od wczorajszego śniadania nie miałam nic w ustach i szczerze mówiąc nie mam ochoty na nic... no może prócz wódki

Gość satyna1
znam "pokochała...":) ale dla mnie naj był Bastion.Czytałaś?Ja oglądałam nawet film na dvd- całe 6 godzin i 15 minut

Gość KONIEC_2006
kiedyś czytałam "Pachnidło" teraz zrobili kiczowaty film... niezła ale lepiej czytac przed filmem wyobraźnia na pełnych obrotach polecam

Gość satyna1
nmie pisz o wódce....chcesz iść po najnizszej linii oporu?a gdzie godność?duma?ipokaż światu, że chociaż siebie samą sznujesz

Gość KONIEC_2006
mam ochotę wyjść już na dworzec i nie czekac do rana... jakby miał zadzwonić to by już to zrobił

Gość satyna1
jesteś kolejna osobą która poleca mi Pachnidło....coś w tym musi faktycznie być...wiesz?obiecuję ci że jutro ją kupię....:)

Gość satyna1
nie jest to powiedziane...moze to zrobic po tygodniu...ale to zrobi...poważne sprawy wymagają poważnego zastanowienia...nie traktuje sie ich jak mało znaczące decyzję....które podejmuje sie w moment, chwile...zrozum

Gość KONIEC_2006
szczerze? w dupie mam ten kraj tych ludzi którzy myślą tylko o sobie... przykład: jechałam SKM-ką na rozmowe w sprawie pracy , bez pracy od roku w pociągu młody chłopak szedł kupić bilet po drodze kanar go schaczył i oprócz biletu kazał dopłate 2.80 albo mandat za jazdę bez biletu- chłopak nie miał... odjęłam sobie od ust (miałam kupic obiad 6zł kosztuje) i dałam dzieciakowi 2zł. dygotał jak osika a ludzie? Odwrócili wzrok!!!! Tacy sa ludzie!

Gość satyna1
nieźle konopielkaaaaaaaaaaa, dzięki!

Gość KONIEC_2006
Adam Bytof - Oneironautyka. Sztuka Swiadomego snu.rar plecam

Gość satyna1
no tacy są ludzie!a nie czujesz dumy, że mimo ty taka nie jesteś?wszystko zależy od naszego patrzenia na różne sprawy....ja na Towim mioejscu czyłabym z tego gestu głęboką satyfakcje.....

Gość konopielkaaa
sluchaj, los daje ci kopy w d..., bo mialaś takiego ojca, bo urodziłaś się do naprawy, bo musisz miec twardszy zadek, żeby egzystować, rozumiesz? Jak juz Ci nakopie do tego tylko, to będziesz twardsza, bo jestes zbyt wrażliwa.

Gość KONIEC_2006
ja czułam odraze do tych 6 osób które stały obok nas, do tego kanara który 14-latkowi wszedł na glowę jak kat, odraze do systemu do tego świata- nie chcę żyć sama w tym g...

Gość satyna1
a poza tym?zadbaj o siebie!właśnie robię sobie świetna maseczkę ,a twarz...mam teraz więcej czasu dla siebie i tylko sobie, egoistycznie, go poświęcę

Gość KONIEC_2006
jestem twarda całe życie... wiesz jak będziesz pocierać skałę to kiedyś się zużyje- ja się zużyłam jestem słaba wewnętrznie tylko Piotr dawał mi siłe cel i chęci

Gość satyna1
widzisz wszysko zalezy od naszego puntku widzenia...popatrz na rzeczy z innej strony, z drugiej strony.myślisz tylko o tym co ty czujesz.a Piotr?nic nie czuje?jego życie , ten kawał który z Tobą był, nic go nie obchodzi?szczerze w to wątpię....daj mu czas, daj sobie czas

Gość south hill
...a ja jestem gościem ,który 8 lat temu ostatnio był kochany ,ponoć. I tak mi się żyje do teraz w samotności i cierpieniu. Nie jestem z tym za bardzo szczęśliwy, nie bardzo też wierzę w siebie. Może mam jakąś silniejszą psychikę i wiem ,,,,że to w końcu się TO ZMIENI. Nie wiem kiedy i czy na pewno ,ale mocno w to wierzę. Do tego mam całą masę innych problemów minn. dzięki ROZBITEJ RODZINIE W KTóREJ SIę WYCHOWYWAłEM i notoryczny brak kasy, które też nie raz wprawiały mnie w stany depresji i myśli o podłożu samobójczym. Do tego w 2000r. mój przyjaciel w wieku 18 lat wówczas popełnił SAMOBóJSTWO. I wiesz co , nie było mnie wtedy koło niego (mojA ZSW) Ta śmierć zabiła mnie na długie lata, PRZEDEWSZYSTKIM jego RODZINę i dalej ciężko się tak żyje, ale paradoxalnie mnie wzmocniła. Niech i Ciebie wzmocni! MUSISZ żyć i w siebie UWIERZYć !!! I że LOS się W KOńCU ODWRóCI! Po za tym żYCZę UśMIECHU w tym bywa POJEBANYM życia biegu. SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU dla KAżDEGO ZRESZTą żYCZę

Gość konopielkaaa
moze on ma tez przerabane w zyciu, tylko chce zachować twarzjak to facet i nie pokazać po sobie, że cierpi.

Gość satyna1
To w twoim mniemaniu piotr jest twardy....cały czas byłaś słaba, podpierałaś się na nim .nagle go nie ma i zginasz się w pół.nie masz siły???szczerze powątpiewam....takie chwile umacniają...serio DAJ SOBIE CZAS

Gość konopielkaaa
mężczyzna nigdy nie da Ci oparcia, oparcie musisz dać sobie sama.

Gość satyna1
faceci juz tak maja.....roznia sie od nas...postarajmy sie ich zrozumiec

Gość KONIEC_2006
nie idę i nie dzwonię do żadnej interwencji- jestem zdecydowana zakończyc swoje udręki nie chce żyć... ciesze się że ktos dotrzymuje mi towarzystwa póki nie zechcę wyjść na dworzec

Gość satyna1
heeej gdzie jestes?mam nadzieje ze parzysz sobie dobrej herbatki:)

Gość satyna1
jak masz na imie?bo nie chce zwracac sie do ciebie takim nickiem meskiego rodzaju

Gość KONIEC_2006
rolka papieru się skończyła... gdyby był szary to już bym nie miała nosa... zawsze miałam katar- odkąd pamiętam, nawet nie wiem czy to nie alergia wieczna, nie wiem tylko na co

Gość KONIEC_2006
Nie wiem może Danusia- tak mam na drugie z chrztu