Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanillka

Wąsik... POMóżCIE!!

Polecane posty

Gość wanillka

jestem brunetka i mam bardzo widoczny wąsik. czy sa jakies naturalne sposoby na rozjasnienie go. jak coś wiecie na ten temat to piszcie!! prosze

rozjaśnia się go wodą utlenioną, ale bardziel polecam usunięcie go plastrami z woskiem - są takie małe specjalnie do tego przeznaczone, albo depilacja

Przetestowalam kilka rozwiazan, wiec sie podziele spostrzezeniami: -usuwanie pensetka - robily sie paskudne kostki -plastry z woskiem tanita - niestety tez krostki, w dodatku nie wszystkie wloski zostaly wyrwane i trzeba bylo dokanczac penseta :O -woda utleniona - dla cierpliwych, po jakims miesiacu przemywania 2 razy dziennie wloski byly rozjasnione i niewidoczne - rozjasniacz do wlosow (taki do robienia pasemek) - stosowany raz na kilka tygodni skutecznie rozjasnial wloski - rojasniacz sally hansen - dzialanie praktycznie nie rozni sie od zwyklego rozjasniacza do wlosow (np z Joanny), moze poza zapachem (jest jakis owocowy, truskawkowy). a cena wysoka (30zl za male opakowanie) Jesli mialabym teraz wybierac, to stosowalabym wode utleniona lub zwykly rozjasniacz do wlosow (jakies 8zl)

Gość Ejcnereferp
stosujeo zwykly rozjasniacz do wlosow do pasemek z joanny za 8 zl i jestem zadowolona ;D mam spokoj ;D

Gość wanillka
ok dziekuje za wszytskie porady a jesli stosujecie rozjasniecz do pasemek to czy nie podraznia on skóry??

Gość zulu-gula
super temat:) bardzo sie ciesze, bo sama mam juz tego dosyc!!!!!! chyba zdecyduje sie na krem do pasemek:) a czy widac roznice, tzn. czy widac ten rozjasniony pasek nad ustami ??

Gość zulu-gula
czy wloski po wodzie utlenionej sie krusza??? czy tylko rozjasniaj??

Gość zielonookaaaaa
bardzo dobre są plastry do depilacji twarzy VEET ( ok. 38 zł ), ale nie ma żadnych krostek, powyrywanej skóry , czy innych "okaleczeń" ;)

Gość zulu-gula
ja wolalabym metode, ktora nie wyrywa wloskow. bo jesli cos sie stanie ze niebede mogla ich usunac to co ja potem zrobie z tymi wiszacymu sumami??:)

Gość zulu-gula
halo! odpisze ktos?

Gość dardanka
Moje kochane panie!Ja tez przez dlugie lata mialam ten sam problem.Codziennie wieczorem zamykalam sie w pokoju,aby bez swiadkow pozbyc sie tego paskudztwa i miec 24 godziny spokoju.W koncu powiedzialam dosyc!!Zalozylam skarbonke i .....jestem juz po dwoch laserach..Jak na razie jestem bardzo zadowolona.Wydatek jest dosyc pokazny ale wierzcie mi-to jedyny sposob aby pozbyc sie raz na zawsze niechcianego wloska.

Gość czternastolatka
Hmmm... mam identyczny problem!!!! Woda utleniona...? A gdzie można takie coś kupić? Za ile pieniędzy? I tak w ogóle to jak to się robi??? I jakie są efekty??? Mam zero doświadczenia,a koniecznie chcę się tego pozbyć a przynajmniej sprawic zeby to sie tak nie rzucało w oczy...

Gość Pani Doktor
bedziesz wyglądać tragicznie z blond wąsikiem :O widziałam ju z takie coś... u kumpeli.. a miała naturalny blond... polecam jakieś plastry do depilacji w woskiem do twarzy ;)

Gość czternastolatka
A ile one kosztują? Jak to się robi? I czy trzeba to powtarzac? i zy odrastają nowe grubsze włoski???

Gość dardanka
dla czternastolatki. jestem po trzech laserkach ,i ogolnie jestem zadowolona.broda nie rosnie ,sa tylko pojedyncze wloski z ktorymi juz uporam sie sama-brak kasy-niestety,alewasika sobie w przyszlosci powtorze bo jeszcze odrasta. zabieg troche boli ,ale da sie wytrzymac.za jeden zabieg placilam 550zl-wasik i broda .