Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przenosiny

klub DZIEWCZYN mających okres na sylwestra

Polecane posty

Gość przenosiny

[29.12] 12:56 jajecznica ala Janosz i Janko dzielmy się bólem kochaniutkie [29.12] 12:57 Bongo Bongo zły dział znowu wywalą ten topic załuż go na tematycznym Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz? [29.12] 13:00 jajecznica ala Janosz i Janko ale niby na jakim?? to jest ogólny temat do wszystkich dziewczyn [29.12] 13:00 yard no to jestem... [29.12] 13:01 Bongo Bongo antykoncepcja, płodność ginekolog... tutaj szybko zginie pod nałokiem nowych tematów... atam trafią dziewczyny zainteresowane Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz? [29.12] 13:02 Schmeckt gut ja ja ja...WIĘCEJ ROBIENIA A MNIEJ @@@ENIA ---- sentencja na...całe życie [29.12] 13:02 jajecznica ala Janosz i Janko piszcie jak spędzacie sylwestra moze jakies recepty na przedtrwanie nocy ile zzamierzacie pić

Gość hahhahahahhahahaha
a mi sie wlasnie konczy:P :D

Gość jajecznica ala Janosz i Janko
moze nas nie wywalą z tego miejsca;-) jak przezyć te noc weselenia się, zabawy dziewczyny ja myślę że to jest nasz droga krzyżoa trochę:-( smutno mi i źle - odechciewa mi się zabawy

Gość hahhahahahhahahaha
wez nie pierdziel :O zasadzasz tampon i zapominasz o okresie

Gość pomyśl trochę
nie wywalą bo same przeniosły skoro Ty uparcie zakładałas w złym dziale

Tampon Tamoponem ludzie ale dyskomfort zostaje!! łatwo mówić jednej z drugą co okresu nie mają w tą noc... :O

Gość hahhahahahhahahaha
gowno prawda :O chyba 3 lata wstecz mialam okres na sylwka a teraz sie trafilo jak slepej kurze ziarno :O i nie ma z czego afery i tragedii robic :O zwlaszcza ze na to nie mamy wplywu

Gość Hihi0000
Ja dzis dostałam, ale sie tym zbytnio nie przejume bo zazwyczaj ( zeby nie zapeszyc ) okres mam 2 dni i mam nadzieje ze nowy rok przywitam bardzo przyjemnie i sponatnicznie z chłopakiem... wiecie o co chodzi hehe

Gość Hihi0000
No to zacznij a sie przekonasz jak sie w tej chwili meczysz uzywajac podpasek

Gość hahhahahahhahahaha
to nie idz na sylwka :O🖐️

ja tez będę miala....ale ,,zasadze tampon\" i bedzie ok...:*:* a małe co nieco z chlopakiem moze sie uda:D:D

Gość jajecznica ala Janosz i Janko
ja mialam nadzerke i nie moge tamponów idiotko

Gość ja nie mam okresu
ale mam za to nieprzyjemną infekcję narządów rodnych :/

Gość trrrrrrrr
a ja okres będę miała;(;(;(;( a tamponów nie mogę używać! i co teraz mądrale???!?!?!?!

Gość Hihi0000
To masz lipe =/

Gość massakra
Wy, laski, to macie bardziej massakrycznie narąbane we łbach, niż ja... a nie sądziłam, że to możliwe:D Pozdrówki i dobrej zabawy:)

A ja będę miała i to w dodatku pierwszy albo drugi dzień okresu dopiero będzie, więc mam nad czym ubolewać... Bo co z tego, ze zaaplikuje sobie tampona, skoro brzuch będzie mnie tak nieziemsko bolał, że będę musiała naszprycować się toną leków przeciwbólowych... A wtedy mogę zapomnieć o jakichkolwiek alkoholach... A to tak trochę głupio w sylwestra nawet lampki szampana nie wypić... Tym bardziej, że wszyscy z imprezy, na której będę nie poprzestaną na lampce szampana... Tak więc szykuje mi się beznadziejny wieczór... :/ I to samo ze studniówką, chociaż wtedy będę miała już końcówkę, więc powinno być lepiej.

Gość ja też będę mieć

Gość jest sliczna
ale to nie o to chodzi przeciec tylko o sam fakt. ja musze 3 apapy zawsze i stres czy tampon nie przecieka (jakims cudem). cale nieszczescie mi sie spoznia dalej..wiec nie bede miec a bardzo bym chciala:( podzielcie sie ze mna prosze okresem jak oplatkiem. :( :)

Gość dokladnie ale jestescie
porabane! co wy sobie obocujecie po tym sylwkuß i tak sie upijecie i wyladujecie z pierwszym przypadkowmy w lozku no to wtedy bedzie wam ten okres wadzil! olac sylwestra, pierwszego obudzicie sie z kacem i masa pryszczy na twarzy a drugiego juz nikt nie bedzie o sylwku pamietal bo zycie toczy sie dalej!

Gość powiesili juz go
ja bede miala w sylwka 4 dzien...koncowke juz na szczescie

Gość Zlota Helena
dostalam dzis ,ale mnie brzuch nie boli........

Gość jygjj
Jak mnie wkur*** jak wypowiadaja się jakieś debilki, u których okres to 3 kropelki krwi i po sprawie!!! Boże co za ludzie! Nie mozecie zrozumieć, że dla niektórych to nieziemski ból nie pozwalający się wyprostować a co dopiero szalec na imprezie! Do tego brzuch wydęty i twardy jak kamień, że wstyd założyć coś obcisłego! Ja niestety mam taki problem i to właśnie teraz... :(((

Gość Zlota Helena
dlaczego debilki?????posluchaj jak boli brzuch bardzo to pewnie masz jakies zaburzenia hormonalne,lub budowa twoja jest niewlasciwa jakas ,mnie nie boli ,ale oczywiscie dyskofort jest.mysle ze jestem bardzo zdrowa i sie ciesze .i3 kropelek nie mam tylko dosyc duzo przez 2 dni a pozniej mniej w sumie 5 dni:p

Popieram i rozumiem przedmówczynię.... Ale tak to jest, że te co okresu w ten dzień nie mają to tego nie zrozumieją... Empatia zawsze jest subiektywna

mi tu w tym wszytkim chodzi w sumie o bol brzucha, ktory przeszkadza poporstu i o latanie do lazienki i zmienianie tamponow ..niby nie tragedia ale dyskomfort jest:(