Margherite 24 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Nie jestem. Baby są nachalne Serio? Co ja widzę, z Baby chłop się zrobiłaś/ łeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Dla złodzieja ? Skąd u ciebie takie czarne myśli. Może trafisz na gwałciciela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Baba napisał: Nie jestem. Baby są nachalne Nie obliczalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Serio? Co ja widzę, z Baby chłop się zrobiłaś/ łeś? Żeby życie miało smaczek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nie obliczalne Nieobliczalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Nieobliczalne Minnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Nieobliczalne Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Minnie? Yes, Minnie Mouse 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Żeby życie miało smaczek... Jesteś bardziej bezpruderyjny nawet niż ja, tak trzymać.! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Jesteś bardziej bezpruderyjny nawet niż ja, tak trzymać.! Prowokujesz mnie Maleńka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Prowokujesz mnie Maleńka Zaraz będziesz miał nudeski i przyszedł Cygan i ukradł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Prowokujesz mnie Maleńka Nie wiem czy taka maleńka, niejaki libed okrzyknął mnie "wielką babą". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Wystarczy kilka dni obecności by zidentyfikować największe lampucery na forum. Tu nie oszczędza się epitetów. Jesteś tutaj 5 dni(!!!!) , a mnie tutaj nie było, bo są ciekawsze rzeczy do roboty. Co na to twój psychiatra dziecięcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jesteś tutaj 5 dni(!!!!) , a mnie tutaj nie było, bo są ciekawsze rzeczy do roboty. Co na to twój psychiatra dziecięcy? Leczy nerwy u wód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie wiem czy taka maleńka, niejaki libed okrzyknął mnie "wielką babą". Po chwili zrozumiałem, że zaliczyłem wtopę. Jak się ma takie powodzenie u bab, to czasu nie ma na błyskotliwy podryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu Jadą wozy kolorowe z taborami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 249 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Leczy nerwy u wód Hah, jednak masz potencjał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Leczy nerwy u wód W gorących źródłach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: W gorących źródłach? W gorących objęciach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Po chwili zrozumiałem, że zaliczyłem wtopę. Jak się ma takie powodzenie u bab, to czasu nie ma na błyskotliwy podryw Nie dlaczego? Wiadomo że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. To że dla libeda jestem wielka nie oznacza że dla każdego taka będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: W gorących objęciach... Aha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vera cholera 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Hah, jednak masz potencjał Szybko się wyrobił, będzie z niego pociecha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: To że dla libeda jestem wielka nie oznacza że dla każdego taka będę. Zmieniasz rozmiary w zależności od oczekiwań partnera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Aha? W gorących objęciach u wód leczy zszargane nerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Zmieniasz rozmiary w zależności od oczekiwań partnera? Można tak to ująć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Można tak to ująć. Ekscytujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Leczy nerwy u wód To ty świrze Malowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To ty świrze Malowany? Jeśli cię to podnieca to mogę udawać, że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 75 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 46 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dlaczego temat o filmach jest zablokowany? Dostałam tylko powiadomienie i widzę wypowiedź pewniej znanej persony, która się zdenerwowała na Widmo.. ".....alaj. Dałbym Ci opociągnąć ale wolę kobiety, bo jesteś kur. wą.. " (chyba jakiś mocny towar musiał wjechać, bo inaczej skomentować się tego nie da 🫣) Nie podniecaj się, już pogodzeni Będziesz musiała zaczekać na kolejną inbę i tłuczenie talerzy, żeby inna para dostarczyła ci jakicholwiek emocji Swoją drogą - nawet zacytować wiernie nie potrafisz (wystarczyło przekopiować), a pocisk odpowiedni do odbiorcy Edytowano 2 godziny temu przez KróliczekZły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie dlaczego? Wiadomo że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. To że dla libeda jestem wielka nie oznacza że dla każdego taka będę. Był dzień świra, jest dzień zyeba... Ale każde oszustwo musi mieć granice przyzwoitości. Nie dam rady się naciągnąć do 166 cm wzrostu. Ja już tylko w dół lecę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach