Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaa

Jak odmówic chłopakowi randke!!!!!!!!!!!!!!!?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaa

Poznaliśmy sie dałam mu nr tel, miał zadzwonić w pt (dziś) i zapytać kiedy sie spotkamy, wstępnie bylo mówione, ze dziś. Ja naprawdę nie mam chęci sie z nim umawiać, a to, ze dałam nr tel to byl bład, moze gdyby bylo jakieś towarzystwo większe ok, mozemy sie spotkać, ale tak sam na sam... nie chcę. Wczoraj dzwonił, a ja nie odbierała, wysłał sms-a, ze bedzie czekał na mnie o 17:00 w pewnym miejscu, jak nie przyjdę prosil(!) bym dała znac. Zaraz 17:00 ja isć nie chcę, co mu napisać, by nie urazić, ale by dał mi spokój, a może nic nie pisac, i mieć gdzieś (tylko po chamsku bardzo. Plissss....

Gość djiakxnhao
ZADZWON I POWIEDZ ZE NIE MOZESZ, ZE bardzo zle sie czujesz, chyba masz goraczke, i ze zadzwonisz jak Ci bedzie lepiej sorki za duze

Gość luliluli
Powiedz, ze dzis nie mozesz, bo musisz isc do lekarza, albo pomagac komus...

Gość To po grzyba
dawałaś mu nr telefonu? Zadzwoń i powiedz mu dokładnie to, czego nie chcesz mu powiedzieć. Dla niego będzie to uczciwe postawienie sprawy, a dla Ciebie nauczka, żeby w przyszłości zachowywać się odpowiedzialniej. Niedojrzała smarkula!!!

Gość ciekawskaaaa
To po grzyba... mleko sie wylało, ja nie mam nic przeciwko znajomościom, ale od razu randki? :o Nie bedę sie tłumaczyć, bo nie widzę takiej potrzeby by mu się zwierzać... ja musze coś napisać by nie wyjsć na świnie, i od razu odmówić.

Gość bver
ja powiedziałem wprost ,ze nie ..

Jejku wprost napisz ze nie jestes zainteresowana ta znajomoscia i juz. Przepros ze namieszalas i po sprawie.

Gość ciekawskaaaa
wiecie jak trudno mi z tego wybrnać... Chyba wiem co napisze... że nie spotkamy sie dziś, bo nie czuje potrzeby spotkania sie z nim we dwoje, ale mam nadzieję, ze (mhm... to głupie) kiedyś w wiekszym gronie się spotkamy. głupio brzmi, ale oddaje mniej więcej sens

Gość To po grzyba
Powiedz wprost i tyle. Nie ma większego świństwa niż robienie ludziom fałszywych nadziei.

Po co zaraz sciemniac;) Nie masz sie czym martwic Powiedz poprostu ze nie masz czasu na spotkanie i ze nie jestes zainteresowana.Pamietaj jseli pujdziesz dasz mu do namyslu,ze jednak -CI TROSZKE ZALEZY NA BLIZSZEJ Z NAJOMOSCI...;) Jesli nie masz ochoty to nie rob nic wbrew sobie;) Pamietaj najwazniejsze by byc wporzatku wobec siebie i wobec niego;) Nie bedzie tragicznie a on napewno zrozumie:)

Gość ciekawskaaaa
powiedz wprost.... ale co!? niech mi ktos napisze :)

Gość napisz po prostu
mam nadzieję, zę nie urażę Twoich uczuć, ale dalsze pogłębianie naszej znajomości nie ma sensu, nie chcę zajmować Twojego czasu, a wiem, że nic z tego nie wyniknie, czasami tak się układa. ładnie?? powinien zrozumieć :)

Gość ciekawskaaaa
agula, dzięki za zrozumienie :) czas ucieka muszę coś zacząć klepać kto wie ile kosztuje sms, zagraniczy z siecie era!?

No jak to co ? To, ze nie jestes zainteresowana ta znajomoscia i nie masz ochoty na spotkanie ... Prawda jest o wiele lepsza niz zwodzenia bez sensu.

Gość ciekawskaaaa
ładnie ;)

Gość napisz po prostu
napisz potem, co ci odp;)

Gość ciekawskaaaa
wysłałam, niech lepiej nie odpisuje!!!!

Gość i jak odpisał
??????????????????????????????????????

Gość ciekawskaaaa
NIE CISZA... I BOSHE UCHOWAJ ;)

Gość Do.....
po kiego grzyba...ja czasem daje numer telefonu, umawiam się za parę dni, zeby się zastanowić, czy chcę sie spotkać, czy nie. W tym czasie zasięgam języka o chłopaku, albo obserwuję co on robi. Albo jeszcze słucham w tym czasie swojej intuicji. I co? To świetny sposób. Jednen kiedyś dzwonił codziennie, pisał esy co godzinę, zachowywał się jak psychopata.(może nim był :D). O innym dowiedziałam się róznych paskudnych rzeczy. A przy jeszcze innym po prostu stwierdziałam, ze nie. My też potrzebujemy czasu do namyłu. A nie dac telefonu, to znowu skreślić kogoś z góry.

Gość a on jest jakisz szpetny
ze nie chcesz go za kolege , chlopaka ?

Gość ciekawskaaaaa
chyba nie dostał mojego sms-a bo odpisał, ze go wystawiłam! i, ze nie szukał przygód, tylko pieknej i inteligentnej kobiety i myslał,ze ja taka jestem :o mógłby byc tylko kolegą, ale on chciałby pewnie czegos wiecej, jak widac powyżej, a ja nie chciałam robic mu nadzieji...

Gość Do.....
Chłopcy, a nie przesadzacie przypadkiem? Dziewczyna wam odmówiła spotaknia a wy już od razu: "ze go wystawiłam! i, ze nie szukał przygód, tylko pieknej i inteligentnej kobiety i myslał,ze ja taka jestem". Ja to za taki tekst już bym się nie spotakała napewno! Widać, ze gostek natchniony jakiś, a w dodatku nie daje szansy dziewczynie na to by była sobą, tylko od razu w ramy ją, jak to sobie od niej myślał. Wystopujcie trochę!