Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macarena

skrzyp polny z witaminami

Polecane posty

Gość macarena

Stosowaliście skrzyp polny z witaminami? Ja zauważyłam,że po nim zaczęły mi wypadać włosy a przecież on jest na wzmocnienie włosów.Stosowałam go według zaleceń na opakowaniu.

Gość massakra
Ja go brałam przez 3 miesiące, bo właśnie strasznie wypadały mi włosy. Brałam równocześnie cynk (z vit. A+E, bo tak zalecają, by cynk przyjmować razem z vit. A). Po trzech miesiącach wysiadła mi wątroba, więc musiałam odstawić tabletki, ale włosy nie wypadają mi w ogóle! Może spróbuj przetrzymać; na pewno nie z tego powodu wypadają Ci włosy, że zaczęłaś przyjmować skrzyp.

mi na wypadanie pomogl skrzyp drozdze i pokrzywa w jednym koszt ok 10 zl. wypadanie moze miec rozne podloze skrzyop napewno wam nie zaszkodzil moze akurat zadzialaly hormony co? poza tym co kilka lat zmienia sie struktura wlosa i po prostu zaczynamy je gubic w wiekszych ilosciach..poza tym moze brakuje wam cynku albo zelaza..to tez ma wplyw na wlosy...ale skrzyp? nie to nie mozliwe

Gość Cieekawaaa1111
A jakie witaminy na poprawe cery, bo mówicie tu o cyknu, zelazie a na co to?

Gość Skrzypek polny
Nie należy się przejmować nadmiernym wypadaniem włosów na początku stosowania skrzypu polnego w tabletkach. To naturalna reakcja organizmu Ja ze swojej strony polecam ten skrzyp polny: http://www.sanusmarket.pl/wyciag-skrzypu-polnego-pokrzywy-wlosy-paznokcie-biogarden-p-68.html Zawiera głównie skrzyp +witaminy. Rzeczywiście włosy mogą na początku bardziej wypadywać, ale to akurat dobry objaw. Włosy słabe i tak wypadną i nic ich nie zatrzyma, a skrzyp to przyspieszy, bo pod starym włosem czycha nowy, który wypycha ten słaby. Nie przejmować się i łykać skrzyp!