Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagryzka

Zmieniłam się - tak mówią

Polecane posty

Gość zagryzka

W tym roku wyjechałam na kilka miesięcy za granicę. Zawsze wszyscy mi mówili, że jestem zbyt sztywna, że powinnam wyluzować. Tak robię, a w każdym razie się staram. Bawię się. I nagle teraz to wszystkim przeszkadza. Kiedyś nie piłam. Teraz piję, dużo mniej niż przeciętny młody człowiek, ale piję trochę. Wszyscy się oburzają. Kiedyś nie tańczyłam, nie żartowałam, nie flirtowałam. Teraz zaczynam to robić. Wszystkim to przeszkadza. Jak to jest, że nikomu nie przeszkadza, jak bawią się moi znajomi - zaznaczam, że tu zdecydowanie byłyby powody do zgorszenia, a to, jak ja się zachowuję, irytuje wszystkich tylko dlatego, że kiedyś nie miałam na to odwagi?

Gość jaktotak*
pewnie myślą, że nie jesteś sobą tylko udajesz ;)

Gość . . .
albo podjelas zbyt nagłą zmianę. jesli dobrze ci w nowej skórze to nie przejmuj sie tylko pokazuj ze to dla ciebie naturalne. a skoro wywolalas zgorszenie moze naprawde przegielas troszke i to nie ma nic wspolnego z twoja zmiana tylko wlasnie z przekroczeniem jakiejs granicy dobrego smaku...sama nie wiem...w kazdym razie nie pozwol zeby ktos mowil ci jaka masz byc :-) poprostu badz soba :-D

Gość zagryzka
Nie mam zamiaru się zmieniać. To że wypiję jednego drinka, jak idziemy do knajpy, kiedy pozostałe towarzystwo dobija do 7-8, to chyba nie jest przesada? Anie to, że będąc w klubie zatańczyłam z nieznajomym facetem?

Gość traralalala
wydaje mi sie ze twoim znajomym to poprostu przeszkadza.przyzwyczaili sie juz do ciebie takiej, jaka kiedys bylas i teraz twoje zachowanie jest dla nich dziwne.przez jakis czas pewnie beda ci sie przygladac i krzywo patrzec,ale im przejdzie. potrzebuja czasu ;) w koncu ta przemiana wyszła ci na dobre,nie? :) pozdrawiam

Gość zagryzka
Mam nadzieję, że to minie, że się przyzwyczają, ale mam dość komentarzy, na co to ja sobie nie pozwalam, kiedy nie robię nic gorszącego.

Gość demi
Nie przyzwyczaili się jeszcze, ale zrobią to, zobaczysz ;)

Gość hahahahahihihihihi
A ja uważam że Twoi znajomi są dupkami. Jestem o tym rpzekonana. Skoro w koncu zaczełas cieszyc sie zyciem i luzowac a im to rpzeszkadza to znaczy ze sa jeb*nie*ci. Niestwtry to jest prawda. Hm...mam pytanie . Jestes ładną dziewczyną? Jesli tak to im raczej bylo na reke to zer bylas sztywna kolezanki byly królewnami wieczoru a Ty siedziałaś w kącie. Skoro to sie zmienai to poprostu sa zazdrosne. Jak widzisz musisz zmienic znajomych jesli oni sie nie zmienią. Pozdrawiam :) Głowa do góry !

Gość mam_zły_dzień
Hmmm coś w tym wszystkim jest:) Może dobrze im z tym było ze mieli dla Ciebie dobre rady, i pomysł na Ciebie... Ale moze nie liczyli ze to zadziała... Albo przeszłaś ich oczekiwania... Wyszłaś z cienia i zajełas troche uwagi innych... Pozatym jest to moze cos nowego, i budzi zainteresowanie, i Twoja osoba przez to jest atrakcyjniejsza... Nie każdy lubi tracić swoja pozycje;) Może poprostu rób tak żeby Tobie było dobrze:) Na ile się da;)