Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic

ogromne piersi

Polecane posty

Gość co zrobic

Mam 17 lat, 164 cm wzrostu, 57 kg wagi i piersi 85H. I to właśnie jest moj problem! Moj obwod w biuscie wynosi 116cm, kregoslup boli strasznie(szczegolnie podczas okresu), a ponadto zauwazylam ze biust urosl w ciagu ostatnich 2 miesiecy o 5 cm! Czy to normalne? Chłopaki sie ze mnie smieja i trudno spac na brzuchu...Pomozcie, napiszcie cos!!!

Gość tak myślę
wydaje mi się,ze ty wazysz wiecej niz 57 kg.,bo 85 pod biustem ma osoba tezsza

Gość trzustka
to juz jest niedobre dla zdrowia, idz do lekarza, może trzeba będzie zrobic opercję, jak skonczysz rosnąć

Gość co zrobic
Dziekuje za rade i pocieszenie. Niebawem pojde do lekarza. Czy ktos z Was badz Waszych znajomych mial podobny problem ?

Gość pewnie zaczelas brac tabletki
mi po 2mscach urosly z 75B na 75D serio! i tka mi zostalo mimo ze juz nie biore, a wolalabym miec tak 75C :( nic nie da rady zrobic ewentualnie operacja zmniejszenia biustu... :(

Gość po jakich tabletkach Ci ta uro
sły?? zeby mi tak w kilka dni 5 cm przybyło....// marzenia moze masz jakąs diete albo coś

Gość upuppppppppppppuuuuuup

Gość co zrobic
Ja nie wiem dlaczego (niestety) tak mi urosly... Odzywiam sie normalnie, nie prowadze jakejs szczegolnej diety, nie biore tabletek... Moze to genetyczne? Nie, raczej nie. Wiekszosc kobiet w mojej rodzinie ma maly biust, moja mama tez. Sama juz nie wiem dlaczego tak urosly...