Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssss a

zastanawiam sie jak byc sexi w 6 mc

Polecane posty

moonisia a czemu ma nie być uwodzicielska i nie czarować??? to najwiekszy błąd ciężarnych- nszę dziecko więc moja uwaga ogranicza się do mojego brzucha

ike - ja niczego takiego nei powiedziałam, że kobieta ma się ograniczać do swojego brzucha :) o ile w 4-5 miesącu ma się siłę i energię na takie gierki o tyle w 8-9 to już jest prawie niemożliwe, bo jak tu uwodzić i czarować, jak nie widzi się własnych stóp :P

moonisia;) co do końcówki ciąży to zgadza się jak najbardziej- zwłaszcza jak spojenie łonowe tak boli że chodzi się krokiem dzikiego indiańca;) ale co d reszty ciązy spokojnie moża uwodzić i czarować- może nie w szpilach 10 cm- ale polak potrafi;)

ja chyba tak myślę, bo swój stan błogosławiony odczułam dopiero w końcówce, wcześniej wszystko było świetnie i dlatego ciąża to dla mnie nie 9 miesięcy, ale jakieś 4 tygodnie, gdy nie możesz spać, kulasz się jak piłeczka i marzysz codziennie o jak najszybszym rozwiązaniu :)

przecież każdemu zdarza się zapomnieć zapiąć po sikaniu! :o Nie ma co wietrzyć sensacji :P

zastanawiam się skąd tyle słownej agresji między kobietami na topikach poświęconych macierzyństwu. Przyszłe, oczekujące i świeżo upieczone mamy bywają nieraz przewrażliwione, zbyt skopione na swojej ciąży czy dziecku. Ale dla mnie - maja do tego prawo. To ich przywilej; nagroda za \"bóle i męki rodzenia\". Ciekawi mnie co powoduje innymi kobietami, że na forum tyle pyskówek. Nie wiem.Tak daleko moja znajomośc kobiecej natury nie sięga. :o

Witam ufli >> wlasnie stracilas 50 ostatnich swoich postow ( dla ostrzezenia ) Zastanow sie w jakiej formie chcesz pisac na tym forum bo za trolla robic nie bedziesz . Pozdrawiam

Ufli----> A czy na moją specjalną prośbę; powodowana moim osobistym wdziękiem i bezpretenssjonalnością ;) zechciała byś uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć dalczego jesteś tak niemiła dla swoich koleżanek??

mantodea---> :) niedawno dowiedziałem sie, że to cytat z Marcela Prousta. Od siebie dodam to co często piszę na forum:" NIE MA BRZYDKICH KOBIET!!! Czasem tylko brakuje alkoholu..." ;) ufliczka----> pliiiiiz 🌻 Powiedz mi dlaczego z Ciebie taka złośnica... Czy istotnie w dzieciństwie matka biła Cię żelazkiem po głowie?? ;)

no jestem :classic_cool: ps. spac mi sie chce, moja niunia w brzuszku cala noc spala, a ja sie denerwowalam, ze cos jest nie tak ps2. jak sie obudze, to napisze wiecej :classic_cool:

No jeszcze, jeszcze!!!! :D Jesteś piękna kiedy się złościsz :P

bywalec1 trzymaj jak trzymales,bo jestes konkretnym gosciem i to jeszcze z wielka klasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wam jeszcze nie dość :D

przeczekam ta burze, bo moge nie wytrzymac i powiedziec trzy slowa i wszystkie trzy brzydkie :classic_cool:

mantodea, mi pozostaly juz tylko dresy meza, a on sie cieszy, ze tak w nich uroczo wygladam.........

dawno udowodniono, ze najszczesliwsi ludzie to tacy, ktorzy zaakceptowali siebie ze wszystkimi swoimi niedoskonalosciami ciala :classic_cool: ps. niektorzy nigdy nie pojma tej sztuki i dlatego na swiecie jest tak duzo frustracji :classic_cool:

\"radze nie marnować popoludnia na zastanawianie jak być sexi w ciązy bo to daremne dumania. \" I w tym się z ufliczkiem zgadzam! :) Będąc w ciąży piekne, kobiece i pociagające PO PROSTU JESTEŚCIE!!!! :) 🌻 🌻 🌻 I to by było na tyle! :)

Buszmenka jestes tam?wlasnie wrocilam od fryzjera i nawet nowa fryzurka mi sie podoba:)Widzialam w drodze do domu fajna kiecke ciazowa tylko zastanawiam sie czy jest sens wydawac 140 zl jak w maju mam termin? ufliczek śliczniutki - z tego co widze to wlasnie ty jak sęp przesiedzialas tu cale popoludnie no ale z drugiej strony to faktycznie co ty innego mozesz miec do roboty.Juz wiem dlaczego tak reagujesz na ciaze.Nie chce byc zlosliwa ale jestem pewna ze gdy ty bylas w ciazy to twoj maz w ogole cie nie docenial nie glaskal po brzuchu nie kochal sie z toba nie mowil ci ze jestes sexowna i piekna.Dlatego mi cie zal i nie bede reagowac na twoje wulgarne posty SIEROTO:)

topic się rozwija a postów o dziwo jakby mniej:D

mantodea- twoje też ;) po co wam ten temat żadna drugiej nie przekona ulficzka glupiutkiego- napeeewno się nie przegada wiem to z doswiadczenia co do sukienki- zależy ile ubrań ciązowych już masz- jak jest fajna to kup- najwyzej potem sprzedasz na allegro

ike - ooo moja droga mow co chcesz ale bylam bardzo grzeczna i mila!no powiedz ze tak nie bylo!no kurde pochwal mnie!;) Sukienke maz mi obiecal kupic bo tez mu sie podoba.Nie musialam go dlugo przekonywac:)