Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polkiwlondynie

Polka w Londynie...

Polecane posty

Gość tatatatataatataa
ładnie,ładnie:) dziewczyny na 5+!

Gość no juz bo
ta jasne ze to polka ;]

Gość vzzv
moja znajoma zmienia tam facetów jak rękawiczki, głównie rasy odmiennej niz biała

Gość tatatatatat
każda kobieta ma w sobie2/3 k....y

Gość tatatatatat
nie mów na mnie leszczu chłopaczku, gówniarzu z gimnazjum, bo mało w zyciu widziałes i jeszcze nie jedna kurwa cię zrobi na szaro nawet nie będziesz wiedział, jak na boku będzie dawac:):)

Gość
Polaczków wycieczki dalekie i bliskie... P.S. Nie dokarmiajcie neurotycznych sfrustrowanych trolli z fiksacjami...

Gość vzzv
nie połyka, ale wiąże się co kilka miesięcy z innym, a nie zmienia ich bo jest znudzona, tylko im nie wychodzi, odmienność kultur itp, no i nie są to murzyni a raczej inni z cemniejsza karnacją, widac tacy są w jej typie :-)

Gość z londynu
ja mieszkam w londynie juz 5 lat i co?nic.jest fajnie.mam jednego faceta od 7 lat i nigdy go nie zdradziłam bo po co.on jest wszystkim tym czego potrzebuje.nie uwazam ze w każdej kobiecie 2/3 kurtyzany.jak można tak powiedziec .to jednoznaczne z nazwaniem tak własnej matki i babci.odwołuje sie do rodzicielek bo tylko do nich czasem ma ktoś jeszcze szacunek.kto wierzy w to 2/3 skreśla sie na starcie bo jak chce mieć żone?skoro wszystkie sa takie same?

Gość mieszkam w londynie
gdzie mozna spotkac takie Polki :-) mialbym ochote zartuje - chcialbym poznac mila i sympatyczna Polke w tym miescie

Gość oczernianie przez was Polek
przebywajacych zwłaszcza w UK jest juz naprawde nudne i żałosne

Gość oczernianie przez was Polek
nikt nie wie czy na fotce jest naprawde Polka czy nie a wy glupie ludzie dyskutujecie z jakims prowokatorem kretynem co wkleił ta fote

Gość
To nie oczernianie - to statystka...

Gość fotka nie wyglada na Londyn

Gość miliii
a ja mieszkam w Lester i wiem gdzie pare Polek sie puszcza za piwo i w ktorym sklepie mozna zaplacic d...ą Ale naprawde to nie jest ich az tak duzo! Kto ma ku......e sklonnosci to ujawni je wszędzie..więc generalizowanie jest prymitywne.

Gość trata srata
faceci umieja tylko pokazywac jakie to dziewczyny sa niech lepiej zwroca uwage na siebie jak sami postepuja bylam w anglii i znam duzo ludzi w UK i wszyscy mi opowiadali (jak i sama zauwazylam) ze jedynymi dziewczynami ktore daja d..py sa brytyjki to ze jakas jedna moze dwie polki widzieliscie jak sie zachowuje nie przyzwoicie to nie znaczy ze kazda z nas jest taka poniewaz wiekszosc dziewczyn ma szacunek do siebie w przeciwienstwie do kolesi bo wam na niczym nie zalezy wazne zeby zaluloczyc i to obojetnie z kim i gdzie

Gość romuś
Pierwsze slysze ze Brytyjki daja dupy. Chyba ze Murzynom bo im to zadna sie nie oprze.

sa i kurwy ale tez i faceci ktorzysie pieprz* z takimi i sa nazywani wtedy kurwiarzami..... chcecie podupczyc sobie poki mozna a dziewice chciecie za zone , a mysliscie ze dziewica zechce takiego kurwirza?? hehehehe

Gość
Czekoladka_86=> coś się tak zaperzyła? Facet, na którego miałaś ochotę, olał cię ze wzgledu na twoje prowadzenie się, czy co? :P A jak nie to po co ci gul skacze i mięsem rzucasz?

nikt mnie nie olal, ja dlugo czekalam ze swoim dziewictwem i stracilam go z kims kogo pokochalam majac 23 lata .... i nadal z nim jestem on mial nie jedna przedemną i im mocniej go kochalam tym bardziej zaczelo mi przeszkadzac ze mial kogos przedemną , wyleczylam sie z tego ale mialam dolka dlugo....heh ...... a tak rzucam miesem bo wkurzaja mnie ludzie ktorzy tu pisza ze chca dziewicy a sami uzyli sobie nie raz ... jezdili po burdelach , dupczyli a teraz chca dziewice....:/ na dziewice trzeba sobie zasluzyc... ;]

Gość Oh my Gosh
Mieszkam w Londynie od 16 miesiacy i czuje sie dotknieta wystawianiem takich opinii mieszkajacym tam rodakom. Takie sytuacje i zachowania mozna zaobserwowac wszedzie dlaczego robi sie taka nagonke wlasnie na nas? Jesli ktos interesuje sie psychologia i czyta troche wie, ze ten aspekt zainteresowal psychologow...dlaczego Polki czesciej zdradzaja za granica niz Polacy...trudno im wyciagnac jeszcze jakiekolwiek wnioski a niektorzy z Was juz to wiedza. Troche tolerancji...swiat nalezy zmieniac zaczynajac od siebie...

Gość teranika
to juz nudne sie stalo...sfustrowani faceci, ktorych olaly kobiety dla obcokrajowca czy tez ci, ktorzy tez by chcieli taka np. mulatke przeleciec ,tylko ze to one polakow nie chca...Niech sobie te polki robia co chca- panowie zazdroszcza im powodzenia-sami seksu dawno nie mieli i zli ze te polki sa chciane i maja w czym wybierac, ot co.JA troche podrozuje i moge powiedziec ,ze mezczyzni baaardzo lubia wszedzie polskie dziewczyny,znam sporo malzenstw polsko-holenderskich(mieszkam od paru lat w holandii),bardzo bylam zdziwiona jak wielu mezczyznom podobaja sie polki a szczegolnie wielu wariuje na punkcie naszych kosci policzkowych jak mowia..podejrzewam wiec ,ze w londynie dzieje sie tak samo...polki zapewne korzystaja z tego, co jest zupelnie normalnym zjawiskiem, zabawa i seks rowniez, tak wiec o co tyle halasu?

Gość Oh my Gosh
Teranika ma racje. Polki maja duze powodzenie nie tylko ze wzgledu na urode ale rowniez ze wzgledu na 'przymioty ducha'.Nie kazda Brytyjka potrafi opiekowac sie domem, pracowac i wychowywac dzieci...Przy okazji - ostatnio w pubie rozmawialam z Irlandka, ktora 'zaatakowala' mnie w toalecie mowiac - Jestes Polka? Nienawidze wszystkie Poli! Jestescie takie ladne! Oczywiscie jej irlandzka krew wziela góre i razem wypilysmy za porozumienie...

Gość kajina
a moja kuzynka, zawsze jak coś wypiła potrzebowała faceta na już, pieprzyła się z każdym wszędzie. a gdy poznała faceta na którym jej zależało(on nic nie wiedział o jej przeszłości) to tak go zbajerowała ze uwierzył że ejst dziewicą. azpytacie jak to zrobiłą? a ta, ze gdy miała miesiaczkę to w ostatnie dni przespała sie a ten zobaczył krew-stracenie dziewictwa- i był bardzo szczęśliwy że to jej pierwszy raz.kiedyś jej mąż chwalił sie kumplom że jego żona była dziewicą a oni w brech, stary jaką dziewicą jak ja z nią sam się kochałem, i co było dalej?? nie nie wcale jej nie zostawił!! zaczą sie bić z tym kolegą i powiedział zeby nie obrażąli jego żony bo on wie to napewno. i tak przeżyli już 20 lat ze sobą.

terenika a możesz wyjaśnić o co chodzi że holenrom podobają się polki ze względu na kości policzkowe??? jakieś to dziwne jest..

Gość fajnyegzemplarz
szczrze to ona mi raczej wyglada na Murzynke niz Polke zal mi zalozyciela topiku, ze nie ma wazniejszych rzeczy do roboty, zalosny jestes....

Gość ciolo
Polki maja duże nosy i cieńkie usta :O taka uroda mnie nie kręci :O