Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i placze

ktos mnie pocieszy?

Polecane posty

Gość nie prawda
no tak mowisz, ze ja malo rozumiem, a wiecej sie domyslam, ale nic to. Tego czlowieka co jest daleko to poznalas przez internet, czy jak to bylo?

Gość siedze i placze
teraz jak to czytam co wypisuje aż mi wstyd...kolejny powód do płaczu nad sobą nie mogę pozwolić sobie na ,,słabość'' tylko dlaczego? mam ukrywać że jestem bezradna...ale to robię...

Gość siedze i placze
poznałam przypadkiem, miedzy półkami z książkami ;-) nawet nie jest w moim typie ale poruszył moje serce...to miłe...własnie dzięki niemu mogę płakać...umiem -jak nowonarodzone dziecię wiecie jak to jest, kiedy nie można wycisnąć łzy? kiedy ,,nic Cię nie rusza''? NIE PRAWDA Ty to extra jesteś tylko nie zbieraj się na kopniaka ... ja dzisiaj po wielu latach powalam sobie na użalanie się...dzisiaj jestem słaba

Gość nie prawda
Ogolnie to masz racje z tym uzalaniem sie. Zycie jest, ze sie brzydko wyraze, pojebane. Ja np ostatnio poznalem pewna dziewczyne, ktora zakochala sie we mnie od pierwszego wejrzenia, niestety ja sie zakochac nie moglem, bo okazala sie byc mezatka, na dodatek taką ktora, chce byc z mezem. Mnie do niej ciagnie, ale co z tego. Takze ogolnie nalezy pogodzic sie z tym, ze jest przejebane, acz starac sie robic by bylo lepiej.

Gość siedze i placze
ooo masz....a gdybyś mógł zakochac się? to? aaa takie gadanie, wiem, bez względu na wszystko pojawiłaby się Miłość i tyle ,,ponoc jest ślepa'' pewnie dlatego NIE WYBIERA HAHHA

Gość siedze i placze
JUZ miałam ochotę Cię pocieszać... własnie mój kolejny powód do płaczu martwie się za wszystkich...nie lubie ,,brać'' wolę być niezależna, nie lubię ,,wsparcia'' pocieszania moze ja jestem chora.....

Gość nie prawda
Ja bym sie mogl w niej zakochac, ale sie bronie rekami i nogami :) To z reszta nie istotne, wazne jest to, ze ona ma przysłowiowy "kisiel w majtkach" na moj widok, zawsze. Dodatkowo jest super, bardzo ja lubie. Dowartosciowuje mnie, same achy i ochy... No ale to ty tu sie zalisz hehe.

Gość nie prawda
oj nie pisz, Ci, Tobie, po co ta wielka litera...

Gość siedze i placze
jasne własnie to mój kącik mojego użalania ;-) cóż, skąd ja to znam...ach i och...własnie On też mi to daje co Ona Tobie, tyle że u nas rywalką jest odległość a ja nie jestem aż tak spontaniczna aby podjąć ponownie w swoim życiu radykalne kroki... choć 6 mc znjomości no nie długo,a dla mnie za długo...dzwoni, pisze...niedawno widzieliśmy się dzisiaj jak rozmawialiśmy, zrobiło mi się słabo koi moje emocje, a kiedy jsteśmy razem, ciągle śmiejemy się mmm sprowadzę do tego, ze wszystkiemu temu winne są moje nieokreślone emocje do tego osobnika nie wiem czego on chce...po co mu to...unikałam go kilka tygodni...dzwonił nie odbierałam wyobraź sobie jak się spotkałam...nie było pytań, pretensji TO W NIM LUBIE acz i tak pyta dużo za dużo...ja nie lubie pytać

Jesteś zupełnie tak jak ja, \"siedze i płacze\". Szkoda, że nie możemy się przynajmniej dotknąć... Gdybym tam teraz był, cały i kompletny jak tutaj siedzę... ale niestety nie ma mnie... jesteśmy samotni, oddzieleni kilometrami kabelków, ale kiedy piszesz na klawiaturze, twoje palce wciskają przyciski, moje też... przynajmniej to nam pozostało... i te emotikonki wyrażające uczucia... 👄... Nie rezygnuj z miłości... nie warto. Może kiedy indziej.. będę tam... obok ciebie... wszystko może się zdarzyć... Do widzenia...👄

Gość nie prawda
to ja mam dla Ciebie propozycje, chodz pogadamy sobie na gadu gadu, jesli masz, masz?

Gość siedze i placze
cudna kokieteria...szkoda, że nie mam nastroju...

Gość siedze i placze
ok podaj prosze swój nr

Gość nie prawda
7000637 moj numer

Gość siedze i placze
Black pośpiewaj lepiej son of the blue sky...................... a ja napiję się ziółek ;-)

Już się poryczałem wiele razy przy muzyce, nie chcę znowu ryczeć... :( ...ale jeszcze mam nadzieję... ze mną jest jednak gorzej niż z tobą, niepotrzebnie się nad sobą użalasz.:)

Gość siedze i placze
Black ,,dawaj'' mam chusteczki jakby co a i łezkę otrę

Gość siedze i placze
to użalanie bardzo mi pomogło postanowiłam już nie udawać ,,twardzielki'' będę czuła ciepła i kochająca, kiedy poczuję, taką potrzebę zrzucam pancerz...

Gość siedze i placze
:-))))))))))))))))) cóż, chyba mi przeszło oj wiesz co napisać

Gość siedze i placze
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ŚPIĘ JUTRO DO POŁUDNIA budze się leniwie, przeciągam, robię sniadanko, siadam w foteliku i piję kawkę z mlekiem............................. szczęśliwego NOWEGO ROKU I REALIZACJI PLANÓW

Ponoc koniec roku zawsze nastraja ludzi pesymistycznie, szczególnie wtedy gdy mijający rok nie obfitował w szczególne dobre dla nas zdarzenia. Poza tym przechodzisz urodzinową depresję, skądś to znam, dziś, czy już raczej wczoraj skończyłam 32 lata. Postaraj cieszyś cię drobiazgami, pogłaszcz psa lub kota wypij kubek ciepłej herbaty, po prostu trzymaj się :classic_cool:

Gość siedze i placze
ooo dziękuję i WSZYSTKIEGO DOBREGO

Tobie również wszystkiego Najlepszego.... w nadchodzącym Nowym Roku, przesyłam Ci wirtualnie mruczando mojego starego kocura, mości mi się gnida na kolanach, przytula, mruczy i drapie, no i na Sylwka nici z mini Kreacji, bo całe nogi mam podrapane, ale co tam :-D