Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i piję

Kto dzisiaj pije lub zamierza pić i dlaczego?

Polecane posty

A moje postanowienie jets zeby odzyskac moja byla bynajmniej jest to jednodniowe postanowienie bo jak powie nie to juz nie wiem co... :\\

Nie dziekuje aby nie zpeszyc. Zostalo jeszcze 14 godzin do spotkania, a moze pojade wczesniej aby skrocic cierpienie? Boze, jak ja kocham ta dziewczyne, jestem w stanie dla niej zrobic wszystko!!

Darkul - to dlaczego sie rozstaliście..? Zresztą to nie moja sprawa :) Wiem, ze jestem za ciekawska ale taka uz moja wada :) Ale widac, że bardzo cierpisz po jej stracie... Z całego serduszka trzymam kciuki..🌼

rozstalismy sie bo ona tego chciala. powiedziala ze mnie juz nie kocha i nie dazy rzadnym uczuciem. A mimo to chce sie przytulac, calowac i w ogole. Mowiac ze zachowujemy sie jak przyjaciele. Ale ja tak nie potrafie ;(

Darkul - no to rzeczywiście smutne...Czasem zycie niestety wystawia nas na tak ciezkie próby a my sami nie rozumiemy dlaczego... 🌼🌼

Gość ja łoś
no to za miłość

a ja mam to wszystko gdzies i pije dalej. Smutki trzeba utopic aby nowego dnia juz nie miec poodu to rozpaczy. Lecz mam wrazenie ze i ona pozostaje :( M.... wróć do mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(((((((((((((((((((

Gość ja łoś
drakul jak ja cię rozumiem, ale nie daj się, kiedyś to zrozumiesz, raz się cofniesz i koniec; przegrałeś tak jak ja

przegram czy wygram nie ma roznicy gdy ona przy mnie bedzie. Z nia swiat nabiera barw. Nawet to co czarne nabiera przy niej koloru bialego. Nic nie jest wtedy straszne.

i jak ktos pytal, ona nie zaglada na to forum :( Zastanawialem sie juz kiedys czy jej tego nie pokazac...

Kochani az tak mi nie smutajcie... Miłość jest skomplikowana i nie zawsze mozna zrobic tak jakby tego oczekiwała druga osoba...I niegdy nie mozecie sie obwiniac.. Widocznie tak miało byc...Ciezkie próby w naszym życiu są potrzebne bo zawsze cos z nich wynosimy i czegos one nas uczą.. Mam nadzieje, ze nowy rok bedzie dla nas wszystkich łaskawszy 🌼

Gość labilder
piepzrine pijusy jestęscie, a kto - pytam się - będzie spólkowałąm choćby wirtualnie ?

Gość ja łoś
teraz nabiera barw, a co będzie za kilka, kilkanaście lat, kiedy cię to zmęczy i nie będziesz miał siły sam walczyć o wasz związek?

Tak to racja... Zaangażowanie tylko jeden strony niestety nic nie daje :( Tylko odbiera nam siły...

to nigdy sie nie stanie. najbardziej obawiam sie mysli co ona tam robi ;( boje sie ze robi cos glupiego, cos po czym nie bede chcial do niej wrocic, ale ja tak kocham ze jej ufam, lecz wiadomo mysli nie daja mi spokoju ;( w koncu jest 2 facetów i dwie dziewczyny ;(

Gość ja łoś
kurna...drakul.. teraz jesteś wolny, a co zrobisz gdy będziesz miał z nią dzieci i ona zrobi to samo co teraz?

Własnie... Nic dodac nic ująć.. Ja łoś - dobrze mówisz tzn piszesz...

szczerze, zastanawialem sie czy nioe zrobic tak by byla w ciazy, ale to byloby dosc egoistyczne :(

Gość zapiłamsięsama
strasznie się upiłam, jestem sama w czterech ścianach w taki dzień jak dzisiaj, nie wiem czy coś dobrego jeszcze mnie spotka, pocieszam sie muzyką w samotności, nie czekam na pocieszenie bo to nie ma sensu

zapiłam sie sama - no to teraz wiem ze nie tylko ja siedze sama w czterech scianach... Nowy rok - Nowe perspektywy 🌼 Trzymam kciuki za poprawe humoru 🌼 Drakul - noo fakt egoistyczne jak nic :o Nie myslisz o niej, o tym dziecku ale o sobie...Dobrze, ze tego nie zrobiłes...Ona jakby chciała i takby odeszła - z dzieckiem czy bez...Tyle ze wtedy i dziecko by cierpiało...Dobrze, ze zrezygnowałes z tego pomysłu..

Gość ja łoś
drakul.... a co dziecko pomoże, my mamy dwoje; a dzisiaj ja sam w domu, a ona na imprezie... masz pytania?

Gość ja łoś
skończyłem koniak, kończę szampana i co nikogo już nie ma?...sam mam pić, z nikim pogadać? ....ech życie, jakieś ty okrutne!

Sabinko a to tu pijesz w doborowym towarzystwie:D za zdrowko i Nasze Marzenia:D

Gość long
ja tez wypije :) za zdrowko i za wszystko :)

Bianko ja pije wszedzie gdfzie sie da jesli towarzystwo jest dobre :)) Ale rzeciez o tobie nie zapominam 🌼 I na nasz topiczek wbijam :))

Jeszcze jestem. Szanuje ja i nie chce byc egoista wierze ze wszystko sie ulozy. Wierze ze milosc zwyciezy wszystko... Pozostaje mi tylko nadzieja, ale jak to sie mowi, nadzieja matka glupich, ale kazdy swoja matke kocha...

Skoro nadzieja jest matką głupich to życie mądrych jest beznajdziejne.. Ahh no i kazda matka swoje dzieci kocha.. Bedzie dobrze 🌼

pije juz chyba 3-5 drinka. stracilem rachube. Jestem juz po drinkach i po 2 piwach. szampana juz dawno nie ma. nie mam co pic. nie sorka zostalo mi 5-6 piw :D i chyba je wypije wszystkie bo mam dola na poczatku nowego roku...