Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i piję

Kto dzisiaj pije lub zamierza pić i dlaczego?

Polecane posty

Witajcie drogie Przyjaciółki (jeśli moge Was tak nazwać) Byłem dzisiaj u niej... Zapytałem się o to co mówiłem wcześniej i.. powiedziała to czego się spodziewałem :(... Drogie Przyjaciółki, zapewne same wiecie, że nie ma przyjaźni między mężczyzną a kobieta kiedy jedno z nich czuje coś do drugiego. Nie potrafie być jej przyjacielem. Cierpie nie mogąc być z nią, ale cierpie także jako jej przyjaciel :( Postanowiłem, że nie będę się z nią spotykał. Nie potrafię tak żyć. Odwiozę jej wszystkie jej rzeczy, zerwe kontakt i zmienie pracę, bo pracujemy razem. Wiem, że będę cierpial jeszcze bardziej nie móc jej widzieć, dotknąć, zamienić kilku słów. Ale chyba same przyznacie mi racje... Nie potrafię być jej przyjacielem, bo ją KOCHAM!!

Witam wszystkich 🌼 Dzisiaj niestety nie mogę pić, bo trzeba było wrócić do pracy. Jak humorki w Nowym Roku? U mnie średnio. Życie na trzeźwo ciężkie jest do przyjęcia :(

Gość humorek..mam b.d
Siedze i pije1 Zycie na trzezwo jest super;) nie trace wiary ze Nowy Rok bedzie lepszy od poprzedniego🌻 i nigdy wiecej tyle alkoholu:P myslalam ze umre:D Zycze Wam Najlepszego w Nowym Roku🌻

siedzę i piję 1 witam ciepło 🌻 Powrót do rzeczywistości jest bolesny ;) Poranne wstawanie jest niefajne :P I ta praca, choć dziś mam większy luz ;)