Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i piję

Kto dzisiaj pije lub zamierza pić i dlaczego?

Polecane posty

Gość Prosze o usmiech
Jestem znow :) coraz bardziej pijana ...ale jestem

Gość sziko
łeee ja juz otwieram za chwile szmpana , zereszta widac po tym jak pisze nie czekam do polnocy bo wodeczki brakło

Ja pije bo dzis sylwester w alkoholu topie smutki po zwiazku niedawno zerwanym przez kobiete mego zycia. Howgh! Bawcie sie dobrze!!

Gość sziko
kacynka wtawiaj sie kochana dziewczyny ciekawe o ktorej zamldujemy sie jutro tutaj po usmierzeniu kaca?

Gość sziko
ło matko czy mnie oczy nie mylą ?? facet sie odwewzał ? czy ja snie ? a juz myslaałam ze tylko kobiety samotne a tym forum

Gość Prosze o usmiech
Ponoc nie mozna spac dlugo,bo wtedy przespi sie kolejny rok :o Bedziemy sie meczyc...

Gość Prosze o usmiech
Ale w grupie razniej :classic_cool:

Gość sziko
No bawimy sie bna tyle ile umiemy Ale mysle ze mezczyzna pomógłby nam i sobie Pobawmy sie razem

Jedyne jakie dobro moze mnie spotac to to ze moja EX powie ze chce ze mna nadal byc! I to bedzie dla mnie zaje***ty poczatek Nowego Roku!! Nic wiecej od zycia nie chce. I tak jestem facetem i pisze czasami na tym forum :D

Oczywisice ze Wam pomoge i to z wielka checia :D Ale wierny jestem tylko tej JEDNEJ JEDYNEJ.

Gość sziko
Wierny badź , to cnota która chyba jest unikatem w naszych czasach Ale jesli czujesz sie samotny , badx z nami , napij sie , pogadaj...zapraszamy

pije od rana bo w czym innym moge topic smutki po rozstaniu i utraconej kobiecie ktora byla piekna niczym kwiat o poranku zroszony rosa? Wspanialszej kobiety nie spotkalem. Pogadzac i owszem tez moge. Dziekuje ze Panie mnie do swego grona zaprosilyscie :)

tak Ci wspolczuje, ale Cie rozumiem naprawde :) moze chcesz pogadac na skype?

Gość sziko
drakul - pieknie piszesz o swojej ukochanej czy ona zaglada na to forum? napij sie z nami , ja juz zaczęlam pic szmpana , chociaz 12 jeszcze nie ma , ale co tam...

pije by zyc zyje by pic, pije by pasc, wstaje by pic :D czy mozliwe aby mezczyzna kochal kobiete?? Spotkalem sie ze facet potrzebuje kobiety tylko do jednego, a ja odliczam godziny do jutrzejszego spotkania. zostalo jeszcze 15h, to istna mordęga :\\

Gość sziko
kacynka ja mysle , ze to dobry pomysł , pogadajcie prywatnie

Gość long
kurna kazali mi opdczekac a ja nie lubie czekac hihihi buziaki pijaki :)

a z checia pogadam na skypie jak masz ochote ze mna zamienic kilka słowek. A pieknieo niej pisze bo ja kocham i kochac nie przestane. Pierwszy raz mi si etak zdarzylo kochać. Nie potrafie spojrzeć na inna kobiete, ani nie potrafie jej obrazic za to ze mnie zostawila tak jak robia to inni. szanuje jej zdanie i jak tak zdecydowala to trudno. moim bledem bylo to ze doprowadzilem do rozstania :( Ale bede walczyl i dopoki mnie nie odrzuci do końca nie przestane, bo wiara dodaje mi sił!

Gość sziko
ja juz nie potrafie przelewąc w ten sposób swoich uczuc , gdy to było swieze , głupota jest nawac w ten sposób , ale powiem inaczej , gdy było mocne i bez zastrzezen , pełne ufnosci , pełne wiary ...wtedy mogłabym rozmawiac co mam,lub w pozniejszym okresie co utraciłam teraz czuje systans, boje się , chociaz o n zaczya tak sie zachowywac jak ja na poczatku naszej milosci

Gość sziko
ło matko , widziecie jak piszę? nawaliląm sie jednym słowem hihihi

jak go kochasz daj mu szanse. Ja co dzien sie modle o szanse. Ona sie zachowuje jakby nic sie nie stalo, chce sie przytulac, calowac, ale ja nie potrafie tak wiedzac ze nie jestesmy juz razem. Rzuca mi sie na szyje i w ogole. Mowi ze to przyjazn, ze zachowujemy sie jak przyjaciele, ale jak chce by wrocila wciaz slysze te same chlodne slowa... nie...

Gość sziko
Ona Cie kocha- taki wniosek tylko mi sie nasuwa

No ale powiedziala mi przy zerwaniu ze mnie nie kocha! ;( WIem ze jestem facetem i powinienem byc twardy. Mialem niejedna dziewczyne w zyciu i kazda traktowalem z przymruzeniem oka, nie ta to inna, ale z ta tak nie potrafie, jest moja dusza, moim sercem , moim sumieniem. Odchodzac odebrala mi to wszystko, ale nie winie jej za to. Nie jestem w stanie rozpoczac nowego zycia, nie potrafie podejsc do kobiety, ktora mi sie podoba, bo nie ma takiej! Zrozumialem, ze ona jest cudowna i wspaniala i ze jej potrzebuje do szczescia tylko reszta jest tylko dodatkiem. Mam nadzieje ze mnie kocha, lecz czesto powtarza mi to ze nie jestesmy juz razem :(