Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i piję

Kto dzisiaj pije lub zamierza pić i dlaczego?

Polecane posty

Gość Prosze o usmiech
Ja poszlam spac przed polnoca ...Nie wiem jak do tego przekonalam mojego faceta ( nie usmechajcie sie nie TAK!) ale czuje sie swietnie :P Wyspana...hihihi

Gość sziko
Kac :) kac :) kac:)

Gość Prosze o usmiech
Ja nie mam kaca , pewnie za malo wypilam :o albo za duzo zjadlam :P

Ja również nie mam kaca, ale za to humor mam jeszcze bardziej dolinujący. Jakoś nie obudziłem się z nową wiarą czy nadzieją :(

jako kacynka powinnam miec na to sposob, ale nie mam :( jak sobie radzicie z kacykiem??? macie jakis lek na to?

dobry lekarz zawsze powie, człowieku czym sie zatrułeś tym sie lecz :D ja jakoś nie miewam kaca, a podobna kaca nie miewają juz tylko alkoholicy (moze ja do nich należę?). Wez jakas tabletke na bol glowy i przespij sie to czasami pomaga

Gość prześpij się
z sąsiadem :p

Gość Martisha**
czesc:) ja wlasnie sacze wczorajszego szampana

a ja jem sniadanie. bede pil kolo 20 jak dzisiaj znow uslysze od niej NIE ;( Zawsze uwazałem ze alkohol nie jest sposobem na smutki. A teraz pije codziennie w duzych ilościach :( Dlaczego milosc musi tak bolec?

Gość Martisha**
eee tam, przejdzie Ci, jesli sam popracujesz nad soba

walcze juz z tym dluzszy czas, moze i dalbym sobie rade, ale ona prowokuje takie niezręczne sytuacje :( Podobno nie jestesmy juz razem a ona chce sie przytulac, calowac... :(

Gość
ojjj ja czuje sie nie najlepiej :-O a pic wczoraj musialam samiuteńka nawet poza kafeteria bo wejsc nie moglam tutaj :( na szczęście zasnelam przed północą:)

Gość
ojjj ja czuje sie nie najlepiej :-O a pic wczoraj musialam samiuteńka nawet poza kafeteria bo wejsc nie moglam tutaj :( na szczęście zasnelam przed północą:)

Gość jammmmmm
do tego co wie o co chodzi...wiesz ze umiem przegrywac raz przegralam i niebylo problemu zaakceptowalam to ty zaczales gre ktorej nie umiales zakonczyc....

Gość jammmmmm
dlaczego????

Gość jammmmmm
i wiesz ze cie kocham

Gość jammmmmm
zrob cos prosze.... ;-)

Witam już towarzystwo w Nowym Roku :D Wszystkiego najlepszego i mnóstwo uśmiechu na codzień :D:D:D Jak się czujecie ? Ja poszłam spać dopiero o 6 rano ;) Ale jest ok. Czuje sie jak młody bóg ;) Piję szampana jeszcze, ktoś się dołącza ?

Gość siedzę i piję1
Ale tu imprezka była :) Ja jeszcze chyba pijana jestem. Wypiję piwko i idę dalej spać :) Wszystkiego najlepszego :)

siedzę i piję 1:) fajnie, że jestes choć na chwilkę ;) Ja tez teraz zmykam, rodzinka wpadał, potem jeszze będę Wznoszę toast za Was :D

Gość siedzę i piję1
Wpadłam zobaczyć czy miło się bawiliście :D Ja całkiem sympatycznie spędziłam sylwestra :) Ale teraz nowy rok i w końcu zamierzam wyprostować życie, by kolejny był szaleńczo szczęśliwy :)

I gdzie wczorajsz ekipa ? ja łoś buzka melainek 🌻 siedzę i piję 1 ❤️ sabiina 🌻 Kolejny kieliszek szampana :)