Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i piję

Kto dzisiaj pije lub zamierza pić i dlaczego?

Polecane posty

No ale powiedziala mi przy zerwaniu ze mnie nie kocha! ;( WIem ze jestem facetem i powinienem byc twardy. Mialem niejedna dziewczyne w zyciu i kazda traktowalem z przymruzeniem oka, nie ta to inna, ale z ta tak nie potrafie, jest moja dusza, moim sercem , moim sumieniem. Odchodzac odebrala mi to wszystko, ale nie winie jej za to. Nie jestem w stanie rozpoczac nowego zycia, nie potrafie podejsc do kobiety, ktora mi sie podoba, bo nie ma takiej! Zrozumialem, ze ona jest cudowna i wspaniala i ze jej potrzebuje do szczescia tylko reszta jest tylko dodatkiem. Mam nadzieje ze mnie kocha, lecz czesto powtarza mi to ze nie jestesmy juz razem :(

Gość sziko
estes męzczyzna to brzmi dumnie , i wcale sie nie nasmiewam , tylko zachecam do działania , .... zdobywaj na kazdy mozliwy spoób, badź cierpliwy, nie zrazaj sie zdobywaj krok po kroku- zobaczysz jakie to jest wspaniałe:) kazdy malutki sukces w zdobyciu kobiety ktora sie kocha to takie malutkie szczescia:) malutkie, niby niedoszczegalne , ale prowadza do celu] nie mozna sie zniechecac- to najwazniejsze

Ale jak mam ja zdobywac jak nawet za to ze jej daje kwiatka slysze klotnie ze nie jestesmy juz razem to \"po cholere przynosze\" jej kwiatka?

zaraz ide ogladac fajerwerki, to moje szczescie :) jesli ktos je chce ze mna dzielic to zapraszam :)

Gość chcesz to prosto w oczy
dla zabawy pije a co ... zostalo mi jeszcze cos ? :D

z checia pojde z Toba, po polnocy podam Ci moj namiar na skype i pogadamy jesli nadal chcesz.

Rozmawialem z nia i slychac bylo ze swietnie sie bawi w towarzystwie jakiegos kolesia. Chyba juz nie ma sensu sie starac o nia ;(

Gość ja mruczus
z samotnosci niedocenionej milosci... urazonej dumy meskiej bo ja moglam mimo odrzucenia poprosic o rozmowe....a moze ze bylam tylko zabawka w czyichs rekach sama juz niewiem bo na pytania on nie chce odpowiadac ani niechce rozmawiac... szkoda jednak to tylko gra tylko co na celu miala???????

oddalbym wszystko co posiadam, i co posiadac bym mial w przyszlosci by uslyszec od niej slowa dwa \"Kocham Cie\" a z biegiem lat stanąć z nia na slubnym kobiercu. Zbyt wybiegam w przyszlosc, moze to i racja, ale kocham ja, i wiem ze bylaby wsoaniala zona jak i matka. Ale teraz to juz nie ma sensu chyba :(

Gość ja mruczus
ja wyznalam facetowi milosc i to tez bylo malo...

Gość ja mruczus
widocznie niebylam warta jego milosci...

Gość sziko
Ma sens - skoro meczyzna tak mysli

sziko ale co z tego jak jest i bawi sie z innym? Nie potrafie juz tego wytrzymac, boje sie jej przyznac ze nie wytrzymuje tego, ona sie zachowuje jakby naprawde bylo jej dobrze ze nie jestesmy razem caly czas jest radosna usmiechnieta i w ogole, albo dobrze udaje. Ja mam ochote plakac, wkrzyczec calej ludzkosci ze jest mi zle i ze tylko jej pragne! Mam coraz glupsze mysli. I to kilkanascie razy dziennie. wiem ze cos zlego sie ze mna dzieje. a ja naprawde potrzbuje tylko jej...

chodzilo mi ze teraz na tej imprezie jest z innym anie ze ma innego. Zreszta jest ich tam 4. on i jej przyjacilka z chlopakiem i jeszcze jeden koles? Czy to nie daje do myslenia? Chociaz wiem, ze ona taka nie jest ale mysli robia swoje ;(

Ale daliście czadu :D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NNOWYM 2007 ROKU :D Chyba nie spóźniłam sie na kieliszek szampana ;) ??

szampan juz poszedl ale u mnie zostala zubrowa i piwo wiec jak chcesz to sie czestuj

Darkul - oj chyba nie trafiłam na za dobre samopoczucie 🌼 Chetnie sie z wami napiłabym ale nie chce wam przeszkadzac...:)

oj co Ty gadasz nikomu nie przeszkadzasz. U mnie samopoczucie w normie (bynajmniej od 2 tygodni takie jest) jesli patrzac na ten okres czasu.

Darkul - to chetnie sie z wami napije czegos dobrego 🌼 I tak oto zaczynam Nowy Rok... W domu...Bez postanowień.. No ale waznee, że tutaj sie moge \"wbić\" :))