Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rammoncia

SYLWESTROWA IMPREZA Z DZIEWCZYNĄ KTOREJ NIENAWIDZE

Polecane posty

Gość ffsdfsdfdfsdfdsfds
Ona się znim nie przespałą po pijaku tylko po flircie. To z niego niezła jest szmata. Dziewczę nie zrobiło tego z wyrachowania tylko niestety pod wpływem uczucia.

Gość Raczej pod wpływem
głupoty, a tak na marginesie to kto ma powód do nienawiści, bo moim zdaniem na pewno nie ty, bo to ty weszłaś a raczej wlazłas w ich związek, a facet zrobil swoje i koniec Zrozum to

Gość ramooncia
czesc, dziewczyny wlasnie wrocilam z imprezy...jestem zalamana!!!!!! poszlam na ta impreze wczesniej, zeby przygotowac stół i wogole...impreza zaczela sie juz rozkrecac i oni przyszli dopiero o 21... chujowo jak nic!!! bylo duzo osob (30) a oni usiedli niedaleko mnie niby wszytko ok, ale bylo mi strasznie glupio, bo laska sie odpierdolila jak pojebana - cala na czarno, i wogole;/ nikt nie tanczyl a ona wyszla na środek i zaczela tanczyc wogole ze wszytkimi taka sztama, kazdy chlopak do niej podchodzil i kazdemu dawala buzi;|taka szmata a potem wjebala TABSA razem z tym chlopakiem (dlatego wczesniej nie pila)...ale to juz ok 12...i im sie wkreciło, że zaczeli mowic sobie ze sie kochaja, on mowil, ze nikt sie dla niego nigdy nie liczyl tylko ona;||...i jak wszyscy poszli na dwór to oni zostali w domu...wszyscy mysleli, ze sie beda ruchac, i poszlam z kumplem i kolezanka, ze niby sie po cos wracamy a on przed nia kleczal;|;|;| i cos gadal wogole beznadzieja jak nic!!! stracilam nadzieje...chociaz moze on mowil to dlatego, ze byl nacpany??? potem przyjechal jej tata i ona z nim siedziala w samochodzie jakas godzine, a ten chlopak zostal i jak tanczyl to sie przysunelam troche do niego ze tak tanczylam blizej, ale on nic;/

Gość ramooncia
heh, zaluje troche ze z nim to robilam jemu chyba tylko na tym zalezalo i niestety bylismy troche nacpani wtedy:(( ehhh

Gość dno....
dno... chłopak,dziewczyna i Ty

Gość boze jestes kur**

Gość yhhhhhhhhhmm
no i dobrze się stało za własną głupotę trzeba płacić.Jesteś tępa jak but i daj już spokój temu facetowi, ośmieszasz się! Nie masz ani wstydu ani honoru!

Gość ramooncia
dzieki, jestescie nieobiektywne;/

Gość Aga hehehe
No coz a podobno to faceci wykorzystuja dziewczyny... Tutaj dziewczyna sama sie podlozyla aby wykorzystac.... i chciala tego!

Gość Ciocia dobra rada123
Moja droga, juz wiesz, zeby na nastepna impreze ubrac sie na czarno i co pic, zeby jak najbardziej upodobnic sie do dziewczyny swego ukochanego. To najlepszy sposob aby sie do niego zblizyc. Trzeba stac sie jak ona. jak uda ci sie stworzyc jej fizycznego sobowtora, przyjdzie czas na psychiczne upodabnianie sie. Podejrzewam, ze za ten czas bedzie mozna za pomoca ctrlC i ctrl V kopiowac cudze osobowosci a potem kopiowac do swojego mozgu poprzez podlaczenie sie do komputera. Trzeba tylko uwazac aby nowej osobowosci nie mieszac ze swoja stara, bo wtedy grozi schizofrenia

daj mu psokoj...jednak sie narzucasz z deka;/ on cie wykorzystal..a ty teraz za nim latasz.. sorry nie rozumiem tylko jednego.. odcinajac sie od sprawy;/ jak to jest, ze facet kocha dziewczyne a potrafilby is cdo lozka z ina.. moj to nawet w myslach mowi,ze porpstu teraz jak na kazda patrzy to wydaje mu ise potworzyca, a ja pomimo swego wygladu(nie ejstem piekna, ani zgrabna) jestem dla niego boiginia;/ wiec jest jedno wyjasnienie..ten typek to musialbyc niezle zakecony,skoro piperzy sie z 17 latka,a kocha i oswiadcza sie bogatej-i byc moize ja kocha i szanuje ,ale tamta(ramoncia) zakrecila i zagubil sie,hehehe wiec dziecko..daj mu spokoj i nie ponizaj sie, bo jemu na tym zalezalo. ps.nie goncie jej tak, wystarczy ze facet ktory sie jej podobal osral ja na sylwestrze..buziiole dla all

Gość ramooncia
hehe kurde, ale on tez jest nawet dziany wiem, ze to raczej on jej kupuje prezenty,itd i w zyciu bym sie nie chciala do niej upodobnic!ona jest pojebana! tego nie pije, tamtego tez nie...;| musieli jej specjalnie po cos do sklepu jechac;\ fajek nie pali, co chwile makijaz poprawia a ten chlopak za nia jak pojebany;| na rekach ja nosil bo ja buty obdarly boze, nie wytrzymam

Gość ramooncia
kurde, jak mu powiedzialam, ze mnie wykorzystal, i ze tylko o jedno mu chodzilo to powiedzial, ze super sie nie musial starac, zebym sie z nim przespala;| i ze lubie to, wiec mam nie mowic glupot a potem gadal z dwoma kolegami (kiedys z nimi chodzilam) i wrocil do mnie, i powiedzial, ze dolaczyl do mojej kolekcji;|;|;|

Gość ramooncia
hehe, a ja mam zdjecia jego laski, jak chcecie to wstawie, i powiecie obiektywnie czy jest ładna, ok

Gość to wklej
...

sorry..ale zmieniam o tobie zdnaie... moze byc nawet brzydka,ale widze ze chyba ma powody zeby ci jezdzic po terenie.. ramoncia, jestes po 1 bezczelna, a po 2....naprawde ejstes malolata;/ bez kitu;/ nie dosc ze ulgarna, napadasz na nia, z etego nie pije, tego nie pali..i bardzo dobrze..widze ze cie to boli, boli cie to,ze jej sie ulozylo w zyciu, ma faceta ktory skacze z kwiatka na kwatek ale jest kocha jedna i ze potrafi dogrysc...sorry,ale daj im lepeij spokoj i nie lataj z pierwszym lepszym do lozka to nie bedziesz wskakiwac do czyjejs kolekcji;/ daj fotke

Gość ramooncia
nie wiem jak wstawic:( cholera

Gość buehehehe
www.fotosik.pl

Gość cwqfeqwfd
a niech sobie jego dziewczyna, ta "rywalka" będzie najbrzydsza na świecie, to nie twoja sprawa, i widocznie oni się sobie podobają, tacy jacy są i tak się wobec siebie zachowujący, jak się zachowują twój problem polega na tym że latasz za zajętym chłopakiem a nie na tym przez kogo on jest zajęty

ej to chba prowokacja niemożliwe, żeby ktoś maił tak na maxa kretyńskie podlądy... :o dziecko, nie napiszę inaczej, żeby nie obrażać ciebie, ale jaką opinię sobie wystawiasz...? palisz, pijesz, ćpasz i się puszczasz z byle kim to kogo ty oczekujesz????? księcia z bajki? nie trzeba mieć góry hajsu ale trzeba szanować siebie jak ty siebie nie szanujesz, to widzisz jak inni ciebie szanuja mała kur.wka :o

zwlaszcza...ze ja objezdzasz bo co, bo nie pali, nie pije? bo trzyma sie jednego faceta ktory na rekach ja nosi? kocha ja,a ciebie wykorzystal..masz 17 lat.jeszcze pare razy w zyciu cie tak wykorzystaja....i moze w koncu dojrzejesz a fotke wrzuc albo przez interie na serwer,albo na maila..albo na fotke.pl

Małolaty małolaty...jego dziewczyna ma swoje atuty i pewnie jego zdrada ją ubodła, więc teraz pokazuje jak trzyma na nim łapę. I dobrze, skoro jest taka przywiązana do sukinsyna, który ją zdradza to niech go sobie weźmie. Mogę się założyć, że tak naprawdę mimo ciuchów, fryzu i wszystkich tych agresywno-kobiecych zachowań jest nieszczęśliwą osobą (coś o tym wiem. i też ubieram się na czarno :P ) Zachowanie autorki to trochę takie \"chodzenie z tyłkiem po prośbie\". On Cię NIE CHCE, a Ty za nim pełzasz. Rozumiem, ze się zakochałaś, ale na miłość boską, trochę godności.

Gość rammoncia
up up up

ubierz sie fajnie(nie koniecznie drogo, tanie rzeczy tez sa ok).nie zwracaj na nia uwagi ! pokaz ze to Ty masz styl! nie pokazuj ze wyprowadza Cie z rownowagi.usmiechaj sie caly czas, a jesli bedzie cos glupiego gadac to ja zlewaj, udawaj ze nie slyszysz.zobaczysz cale otoczenie zobaczy ja-jako wredna babe, i ciebie -jako kulturalna usmiechnieta dziewczyne.

daj sobie z nim spokoj. otworz szeroko oczy .ja tu widze faceta ktory kocha swoja dziewczyne, pomysl chcialabys z nim byc? z facetem ktory mimo kocha swoja dziewczyne zdradza z inna? jakbys z nim byla przypuszczam ze Ciebie tezby zdradzal wkrecajac kit nastepnej ze z Toba wkrotce zerwie.znajdz sobie lepszego faceta, przeciez to zwykly dran! po co Ci to towarzystwo w ktorym sie zle czujesz.nie lepiej byc szczesliwsza w innej paczce u boki innego faceta?

Gość zakamana hikarrukuu
chyba nie

Gość będaą sieruchać
?????!!!!! o boze, co sie lęgnie na tym swiecie dlatego chyba nie chce miec dzieci, bo moga wyrosnać na takie cos... nie dziwie sie starszym ludziom, ze tak narzekaja na "dzisiejsza mlodziez"-sama jestem mloda, a czasami jadac tramwajem i sluchajac takich odrazajacych małolatów, chce zwymiotowac:/