Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rammoncia

SYLWESTROWA IMPREZA Z DZIEWCZYNĄ KTOREJ NIENAWIDZE

Polecane posty

Gość rammoncia

CZESC, moja historie opisalam w temacie pt "moja rywalka" rammoncia moja największa rywalka, to jest JEGO dziewczyna.. poznałam w wakacje świetnego chłopaka-całe dnie gadaliśmy, chodziliśmy nad wode, na imprezy- w końcu kochaliśmy sie..było jak w niebie..wiedziałam, że on ma dziewczyne, która wyjechała, ale mówił, że z nią skończy kiedy ONA wróciła z wakacji we włoszech on pobiegł do niej jak piesek!nie odpisywał na smsy, olewał mnie! a kiedy ona sie o wszystkim dowiedziała śmiała sie z tego!poj**ana! wiem, że on sie z nią nie rozumie, że ona jest rozkapryszona i ciągle robi mu awantury nie wiem dlaczego on z nią jest ona ciągle mnie gnoi, czasem widzimy sie (mój kuzyn to jej kumpel) i ona gnoi mnie w towarzystwie - smieje sie z moich ciuchów, rzeczy mamy tą samą paczke, ona miała wyjechać na narty, a okazało sie, że nie przyjdzie;/ jak dac jej popalic

Gość rammoncia
tz. oczywiscie okazało sie ze jednak przyjdzie, bo na narty nie ma pogody

Gość ubierz się ślicznie
cudny makijaż i kompletnie nie zwracaj na nią uwagi, a jak powie jakiś komentarz to albo zacznij się śmiać, albo zapytaj się tego chłopaka z oszałamiającym uśmiechem czy nadal potrafi tak pięknie mówić komplementy i tak zadowolić kobietę, bo Cie to ciekawi. Na pewno jego dziewczyna padnie :)

Gość rammoncia
hehe dziekuje za rady mam troche problem, bo ona jest bardzo, bardzo bogata, i zawsze ma zajebiste ciuchy, fryzury itd

Gość rammoncia
a ten chlopak to przy niej jest jak piesek i cale towarzystwo tez;/

Gość dlatego ja podziekowalam za
zaproszenie :D

Gość ubierz się ślicznie
e tam drobie ciuchy nic nie znaczą, ładnie można wyglądać też w tych tanich, a jak będzie robiła Ci uwagi zapytaj się kto jej kupił sukienkę tatuś czy mamusia. I najważniejsze nie przejmuj się. Wypij drinka przed imprezą na rozluźnienie :)

Gość ubierz się ślicznie
mnie np stać na drogie, markowe ale uznaję, że to tylko bzdurny wydatek. Ładnie można ubrać się za małe pieniądze. I pamiętaj usmieh i bądź bardzo milutka to ją najbardziej zaboli

Gość rammoncia
cholera, najbardziej mnie boli to, że ja cos czuje do tego chłopaka i to, że on w koncu wybrał ją ona strasznie zadziera nosa, a na mnie patrzy jak na gówno

Gość rammoncia
no, wymyśliłam sobie juz ciuszki, wczesniej!;) ubieram spodnie, podwine je do kozaczków (na koturnach) i bluzke odkrywającą brzuszek, włoski rozpuszczone

tez uwazam ze amrkowe o niczym nie swiadcza..a ty nie wiesz dlaczego znia jest?? bo jak sama napisalam JEST BOGATA>>>MOZE BYC TERAZ NAWET PASZTETEM>>>> a on i tak bedzie z nia dla hajsu.... olej ja, albo dogryz jej tak zeby zamknela morde.. ps.ile macie lat?

Gość rammoncia
hehe,ja mam 17 ona 20, chłopak chyba 21 w sumie ona nie jest za ładna! piegowata, nie za wysoka...a wiecie jak to jest, że stać ją na siłownie- to ma fajną figure, fajną fryzure, fajne ciuchy...wybielane zęby-dlatego tak na nią faceci lecą

Gość karoocia
boże, święty co wy opowiadacie! ramonncia- ty jesteś małoletnią puszczalską! nie widzisz tego? dziewczyna wyjechała, chłopak może troche wypił i sie WYŁADOWAŁ na tobie! byłaś tylko workiem na jego sperme, dziewczyno! gdyby coś do ciebie czuł, to nie olewał by ciebie! a gdyby był z tą dziewczyną tylko dla kasy, to przecież spotykałby sie z tobą po kryjomu...przecież zawsze byś mu dała, prawda? obudź sie dziewczynko! ps. z tego co piszesz, to tamta laska na pewno da ci popalić...skoro ma kase, na bank nie bedzie "podwijała dżinsów do kozaczków na koturnie" i świeciła pępkiem po za tym to ona przyjdzie z TYM chłopakiem... widzisz, w ogole cie nie szanują- bo gdyby ten chłopak miał do ciebie odrobinke szacunku nie chciałby, żebyś cierpiała widząc go z ukochaną...a tak? MAJĄ CIE W DUPIE, a ty zakłądasz debilne tamaty "jak dać jej popalić" zalosne

Gość do ramonci
żałosna jestes! i bardzo dobrze że cie gnoi! jesteś puszczalska przespałaś się z facetem który ma dziwczyny, robią tak najgorsze ****! Co Ty byś powiedziała gdyby ktoś przespał się z osobą którą kochasz? Jetseś zwyczajnie wredna i bezczelna! Bardzo dobrze że laska daje Ci popalić. A co do chłopaka to zwyczajnie Cie wykorzystał i tyle w końcu nie widział się z dziewczyną (SWOJĄ) przez jakiś czas to musiał się gdzieś wyżyć akurat Ty się napatoczyłaś więc sama wiesz. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i życzę rozumu. Trzymaj się ciepło i zacznij myśleć Acha no i nie bierz się za zajętych facetów

Gość macie chyba pustą przestrzeń
zamiast mózgu... Na dziewczynie nie zostawilyście suchej nitki, wyzwalyście od najgorszych a ten chlopak, który ZDRADZIŁ jest wedlug was ok. "A co do chłopaka to zwyczajnie Cie wykorzystał i tyle w końcu nie widział się z dziewczyną (SWOJĄ) przez jakiś czas to musiał się gdzieś wyżyć akurat Ty się napatoczyłaś więc sama wiesz." Ludzie kochani,że też takie idiotki się rodzą ...Musial się wyżyć? Usprawiedliwiony, bo się z dziewczyną jakiś czas nie widział? I w takiej sytuacji ma wasze przywolenie, żeby sie z kimś przespał...Brak słów na takie glupie baby.

Gość Tej ty to jesteś ...
porabana dokladnie, facet ma dziewczyne ktora kocha, a ty wchodzisz w buciorach pomiedzy nich, przespalaś się z nim i myslisz, że mu na tobie zalezy ? Gdyby mu zalezało na tobie to by chodził z toba nie z tamta, to tak trudno zrozumieć ?

Gość do ...macie chyba ...
Przeciez ona wiedziala, że wchodzi jako ta trzecia, a ze myslała inaczej to jej problem Głupia smarkula i tyle, ktora ma móżdżek. Nawet nie potrafi przyjąc do wiadomosci faktów, tylko przebiera nogami na widok tego faceta, ktory ma ją w tylku, bo takich lekkich dziewczyn jest pełno

Rozumiem Cie rammoncia i wiem jak beznadziejnie bedziesz sie czula w jej towarzystwie. Ale nie powinnas jednak chyba brac sie za zajętych facetow... kiedys za Twojego moze sie jakas wziąć... Do pozostalych - to ze ma 17 lat i spala z chlopakiem to norma... w jakim Wy swiecie zyjecie. Teraz 13 latki tracą dziewictwo, trudno znalezc siedemnastolatkę dziewice. Pozdrawiam i dobrej zabawy zyczę.

Gość _kobra
17 lat i idzie na całość z zajętym chłopakiem...to nie jest norma...nie mieszajcie dziewczynie w głowie

Zakochała się -tak trudno zrozumieć? czasami nadzieja podsuwa nam różne dziwne pomysły. Chyba musiał dać jej nadzieję, obiecanki, a jeślki nie to z pewwnością niedomówienia i to całe morze niedomówień. Dopowiedzieć sobie mogła tylko właśnei to że wrażliwy, że rozdarty, że zagubiony, że nie chce tamtej świństwa robić za plecami, zę jemu na RAMONCE właśnie zależy. Zauroczenie częstio przebiega bez słów prawie:) Ramonko -rozumiem twoje rozterki ale chyba jednak to nie jest facet dla ciebie. On zachował się jak męska dziwka, czyli wykorzystał okazję i to na dodatek z osobą z którą świetnie się rozumiał! On zdradził swoją dziewczynę w ohydny sposób! Narobił Tobie nadziei i oszukał Cię z permedytacją. Jeśli chcesz iśc na wspólną imprezę powinnaś wyglądać jak bogini. Suknia do ziemi, seksowna, z gołymi plecami, czary z mleka hhehe na głowie i kokietowanie wolnych facetów. Dasz radę??:-P A teraz realnie: ubierz się jak zaplanowałaś, wypindrz się tak, byś poczuła się sexi. Idź tam i nawet na niego nie patrz. Baw się cudnie:) Może kogoś oczarujesz... kto wie?:)

Gość maleinek
zgadzam sie z tymi co uważają ze masz troche nie równo pod sufitem a ten chłopak to sie tylko tobą zabawił i tyle a ty masz jakieś złudne nadzeje a e ćóż jestes młoda i jeszcze troche głupiutka

Gość ja ona xxxxxxxxx
niestety glupiutka jestes ale moze z wiekiem minie Ci...zal mi Ciebie,bo zajetych nie rusza sie,a facet Cie wykorzystal.Nie dziwie sie ze jego laska smieje sie z Ciebie,ma ku temu powody,a Ty tylko sie osmieszysz idac tam na Sylwestra,ale rob jak chcesz

Gość ramooncia
widze niektorzy mnie tutaj rozumieją słuchajcie, on nie odpisuje mi na smsy, nie odpuszcza sygnałków, itd postanowiłam z nim porozmawiać w cztery oczy, to powiedział, że mam mu dać spokój jednak wiem, że on chyba coś do mnie czuje, bo przecież WYBRAŁ mnie kiedy jej nie było gdyby ją tak kochal nie zrobilby tego ze mna prawda? ta dziewczyna strasznie duzo wyjezdza, na sylwka tez miala jechac, a tu zonk boze, ona jest taka beznadziejna wkleje jakies jej zdjecia jak bede miala to powiecie, czy ladna, ok?

Gość ramooncia
ona jest w dodatku rosjanką z pochodzenia:D:D:D:D:D i ma aparat na zębach i piegi, fuuuj

Gość nie ponizaj sie
odpusc sobie, nie narzucaj sie. Troche godnosci dziewczyno!!!

Ramoncia- Dziecko drogie!!!! Skoro chlopak powiedział, zebys dała mu spokój to widocznie tego chce. Gdy chłopak jest zainteresowany dziewczyną to wiadomo pisze do niej, dzwoni... U Ciebie takiego czegoś niema... Miłośc bez wzajemności jest trudna... A on niezły palant, ze Cie potraktował jako \"pocieszycielkę\" po wyjeździ Jego dziewczyny. Zresztą chciałabyś takiego chłopaka, który zdradza swoje kobiety?? Chyba nie! A z tego co mi wiadomo jak zdradził raz to i drugi i trzeci zdradzi, wszystko kwestia czasu. Wiem, ze to dla Ciebie trudne, ale na goły rzut oka widać, ze on niechce mieć z Tobą nic wspólnego. I na Twoim miejscu olałabym kolesia z góry na dół... I lepiej zajeła się normalnymi, wolnymi facetami...

Ramonciuuuuu, czytaj uważnie wypowiedzi forumowiczow, bo dobrze mowia. Ten chlopak nie ma honoru!! To, że sie z toba przespac nic jeszcze nie znaczy. On pozwala cie upokarzac, kaze ci sie odczepic!! Miej swa dume i odpusc sobie!! Jezeli pokazesz im, ze jestes ponad to beda cie bardziej szanowac. Moze on wtedy bedzie cie sznowal. Teraz tylko \"latasz\" za nim. On na pewno cie nie zechce w takim obrocie spraw...On leci na kase, jest wygodny. Uczucia i seks to nie to samo... On nie mial co robic i sie zabawil twoim kosztem stwarzajac pozory zainteresowania. Ona wrocila, on ma juz zapewnione rozrywki i KASE!!!! Ty jestes mloda, rusz glowa i nie dajs ie wiecej omotac, bo on cie oszukuje. Zycze szczescia i udanej zabawy sylwestrowe. Pokaz im ze umiesz sie sama dobrze bawic, ze masz swoj poziom i oni do niego nie dorastaja!!!!!!! no:)

zgadzam sie, nie ma sensu narzucac sie jakiemus palantowi, nawet jesli cos do niego czujesz... trudno ludzie bywaja okrutni, moim zdaniem powinnas isc na impreze, swietnie sie bawic i nie zwracac uwagi na nikogo, a taka praktyczna rada to wybacz nie chce urazic czujegos gustu, ale bluzka do pepka juz dawno wyszla z mody, koturny tez i te podwijane spodnie wygladaja okropnie wiesniacko.... moze jakij szpilki ubierz, zwykle dzinsy i jakas ladna bluzke jakis braz albo złota albo normalnie czarnma do tego piekny makijaz i bedziesz sie na pewno dobrze czula:)

Gość nowa346
po pierwsze kochana ladnie tak odbijac chlopaka??spales z chlopakiem ktory ma dziewczyne????????? to zle o tobie swiadczy nie o nije sorki ale ja na jej miejscu nawalilabym ci rowno.

Gość Gdyby kazda dziewczyna ...
ktora się zakocha wskakiwal;a facetowi do łóżka to wszyscy bez przerwy by się gzili ... Spadaj, nie widzisz, że mu na tobie nie zalezy, nie rozumiesz tego, może idź się leczyć