Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny pryszczek

Na ile starcza wam jedna tubka Differinu?

Polecane posty

Gość fajny pryszczek

Jak wyżej

Gość łylma
nie beirz tego - to gówno jakich mało lepiej zastosuj brevoxyl albo duac

Gość fajny pryszczek
Z łaski swojej nie radz mi bo podejrzewam że gówno się orientujesz w kwesti leków dermatologicznych, differin daje stały ofekt,a to co ty bierzesz... lepiej nie mówić Ps: Zamiast wydawać na duac radziłabym ci kupić Benzacne i Clindacne, Smarujesz japke benzacne, a po godzinie jak już się wchłonie smarujesz się clindacne Wyjdzie to samo i to znacznie taniej... no chyba że wolisz się dalej dawać dymać koncernom farauceutycznym :-P

Gość kajka 20
a jak dlugo uzywasz differinu?? Ja wlasnie zaczelam stosowac ( 4 dni) i juz troche mi wysuszyl buzke...Powiedz prosze czego uzywasz do nawilzenia? ja uzywalam caly czas nivea soft ale teraz w tych miejscach gdzie skora sie troche luszczy to po nalozeniu kremu mnie piecze:/

Gość kajka 20
aha, moja dermatolog powiedziala zze tubka powinna starczyc na ok. 6 tyg. Dokladnie nie wiem bo dopiero zaczelam stosowac...

Gość fajny pryszczek
Używam od roku, mnie differin nie wysuszał buźki więc ci nie pomoge Pamiętaj że na początku stosowania może cie wypryszczyć, ale spokojnie po miesiącu minie :-P Powodzenia

Gość kajka 20
no ja wlasnie juz zaczynam dostwac takiego malego wysypu... widze ze te wagry sie podniosly na nosie i policzkach a na czole pare tez wyszlo. Ale juz je powyduszalam , nie wiem czy mozna ale nie moglam na nie patrzec a w dodatku tak dobrze wychodza!;) A Ty wyduszalas? Tez uzywasz codziennie differinu? Powiedz czy po tym wysypie to wyduszalas czy to samo przeszlo? Ja mam taki plyn robiony w aptece jeszcze do przecierania na dzien tych malych krostek ropnych jak wyjda ale narazie malo. Czy pozbylas sie zaskornikow>?