Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggggtfttr

uświadomiłam sobie dziś...

Polecane posty

Gość fggggtfttr

jakie mam dziwne życie. Nie ma w sumie nic fajnego co mogę wspominać poza tym wszystkie dni wygladaja tak samo. wstaje ide do szkoly przychodze jem ucze sie ide spac. w wekend wychodze gdzie, albo nikogo niema albo sa jakiej popierdolone kurwy ktore mnie wkurwiaja (tak jak dzis). nic sie nie dzieje. jestem w 1 kl liceum. i jak wszystko dobrze pojdzie to dopiero za 3 lata wyprowadze sie z tego miasta. moze tam gdzie sie wyprowadze bedzie lepiej....

Gość fggggtfttr
poza tym. nawet nigdzie nie ide na sylwestra...bede sobie siedziala w domku. a pewnie gdy pojde na ratusz chociaz niewiem czy pojde to znowu spotkam tych wszystkich ludzi..............

Gość jerta
To nie fajnie, ale nie najgorzej. Dobrze , że jest internet, ksiazki itp. Życzę dużo szczęścia za 3 lata, a teraz może da się coś wymyśleć na ferie.

Nie jęcz tylko weź się w garść, znajdź sobie jakiś cel, do którego będzies zdążyła (tylko jakiś osiągalny). Staraj się o dobre wyniki w szkole bo to później procentuje. Znajdź sobie jakieś fajne i przede wszystkim wartościowe towarzystwo (nie szumowiny). Dbaj o siebie i uśmiechaj się; nawet do siebie. Od razu poczujesz się lepiej

Gość cvnxvcnxvc
nie będzie lepiej, też tak się łudziłam... chcesz zmian zacznij od sbiebie-niestety prawda, dalczego niesty? bo najtrudniej zacząc od siebie

Gość fggggtfttr
nie sadze, pewnie beda takie ajk wszytskie..... dlaczego mieszkam w takiej norze...gdybym mieszkala w wiekszym miescie mysle ze bylo by calkiem inaczej, nikt cie nie mierzy, nikt nikogo nie obchodzi. a tutaj przeceiez jest strasznie.

Gość o ku...a
nastepny dramat mijającego roku..........och!

Gość fggggtfttr
mysle ze ludziom z wiekszych miast jest w pewien sposob latwiej. nudza sie, ida gdzie tylko im sie zechce, i w ogole. jejku dzisiaj mam taki dzien ze az mi sie chce plakac...

Gość fggggtfttr
zamknij ryj

Gość o ku...a
propnuje wejśc do tematu : samotny sylwester, albo o piciu bo się przegrało życie, a nie zakładać znowu tych bzdetów, bo zaraz ja zaplaczęmęskimi łzami...ach te baby ciągle ryczą

Gość fggggtfttr
ale czy ja rycze???? chcialam sobie tak o napisac a ty sie wtracasz. to po chuj to czytasz ??? nie pisalam tego do ciebie wiec sie zamknij robie co chce i bede pisala co chce.

Gość o ku...a
małolata z ciebie i tyle idź wypij ciepłe mleko i do łóżka spać

Gość fggggtfttr
tez tak mysle zeby sie dobrze uczyc. bo wlasnie to pozwoli mi wybic sie z tego miasta...

Gość fggggtfttr
wiem ze jestem malolatą, ale nie wiem w ogole do czego zmierzasz. ja sobie pisze nie do ciebie jak juz wspomnialam, a ty piszesz ze jestem malolata.... dziwny z ciebie czlowiek