Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem już

odstawić czy nie?

Polecane posty

Gość sama nie wiem już

Juz od dłuższego czasu źle się czuję po tabletkach Cilest. Zostało mi 2 i pół opakowania. Myslałam, że chociaz to jedno jeszcze wezmę do końca, ale chyba nie dam rady. Chciałam się jeszcze skonsultować z lekarzem, ale wizytę mam dopiero pod koniec stycznia.

a jak dlugo bierzesz cilest? ja bym na twoim miejscu wzięla bierzące opakowanie do końca, a od następnych zmieniła tabletki na inne ale jeśli czujesz się aż tak fatalnie po nich to odstaw je, a do czasu przyjmowania innych, zastosuj inne zabezpieczenie pozdrawiam :)

Gość sama nie wiem już
chyba zrobię tak jak mówisz, tzn. wezmę opakowanie do końca, a potem zamienię na inne. Cilest biorę od 6 miesięcy

Gość asia88-84
witam szanown epanie moje pyaanko to zjadlam pierwszy listek cilestu mialam mdlosci do drugiego listtka do konca zostalo mi jakies8 tabletek chce je odstawic czy moge je po prostu tak odstawic bez zajscia w ciaze wizyte u ginek.mam za miesiac przez ten czas bym byla na prezerwatywach ale niue chce sie juz z cilestem meczyc to jest staszne prosze o rzetelne odpowiedzi dziekuje babeczki pozdrawiam