Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda prasowaczka

prasowanie kantów spodni - znacie dobry sposób??

Polecane posty

Gość młoda prasowaczka

brak mi juz cierpliwości prasuje i prasuje i za każdym razem kolejny i kolejny kant mi się prasuje --z jednego mogę zrobić wiele tylko krój spodni wtedy jest do bani może ktoś zna jakiś cudowny sposób ....???

Gość kobi34
tez bym chciała to wiedziec

Gość malinowy ogródek
zacznij od poczatku napewno powinnac prasowac żelazkiem z nawilżaczem wiec najpierw rozprasuj syary kant złóz spodnie równo i przykryj czysta scierka kuchenna lub innym cienkim materiałem (faktura taka jak sciereczka) no i zaprasowujesz kant - para mocno zapeniam cie ze to wystarczy na kilka prań

Gość ja robie tak
że piore spodnie z kantem ręcznie, nie wiruje tylko lekko odciskam, składam i wieszam na wieszaku, zachowując kanty, tak jak się wiesza spodnie z kantem, no i muszą wyschnąć w ten sposób omija sie rozprasowywanie i zaprasowywanie kantów, bo to nigdy mi nie wychodziło

Gość ja nie umiem tez
kanty brrr a w czarnych to już masakra moze jakąś tekturkę trzeba włożyć w nogawke brrrrrrrrr...???

Gość macoy
przypnijce sobe te spodnie do deski czyms to kant sie nie rozjezdza, klamerki itp. profesjonalisci mają zassanie w desce ktore spelnia podobna kole

Gość młoda prasowaczka
uzywam żelazka z duszą, które zostało po mojej babci przynajmniej oszczędzam no nowych zelazkach i prącie elektrycznym