Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrać życie

wszystkim powiedziałam, że idę na bal... a siedzę w domu na sylwestra -/

Polecane posty

Gość katee 23
pasadenko ,, przeciez mozna poznac milosc zycia i on moze sie oswiadczyc po np 3 miesiacach ;) szybki slub itd ... moja ciocia tak miala i juz jest szczesliwa mezatka od 20 lat ;)

Gość salii
katee 23 pozdrowić ciocię z 20letnim stazem małżeńskim! :D

Marietta24 - moj ex czesto do mnie pisze ze np chce sie spotkac i pogadac a potem pisze ze to jego obecna laska bawila sie telefonem, brak słów na taka żenadę, jedyne wyjscie to OLAĆ ! Katee 23 - moze patrze na to w ten sposob bo moj starszy brat zyl na dwa fronty (czyli z jednej strony zona z 2dzieci, ktora od poczatku wiedziala ze mąz ma kochanke i NIC nie robiła, z drugiej \"ta druga\" ktora od początku wiedziala kogo uwodzi, tzn zonatego i dzieciatego) przez dobrych lat i to nie było miłe, tzn nie wyobrazam sobie zycia w takiej szopce, dzieciaki pewnie tez wyczuwaly ten fałsz, chociaz ojcem akuat jest fajnym.

Gość long
pasadenka--> wiem ze trudno nie uogolniac, ale chyba trzeba byc specyficznym typem czlowieka zeby zyc tak jak twoj brat i kobiety ktore sie z nim wiazaly

Marietta 24 - i jak Ci idzie? Ja ide na kurs wiosna i boję sie jak cholera :( katee 23 - ja jestem realistka i tak szybkie zareczyny by u mnie nie przeszly, chociaz kto wie ;)

Gość katee 23
ehh pasadenko to ciezki temat jest ... niestety mam doswiadczenie w tej kwestii powiedzmy :( jakmnie moj facet zdradzi to odetne mu jaja. Na szcescie spotykalam sie z wieloma i zaden mnei nie zdradzil :)

long - to fakt, obie jego kobiety nie musza pracowac i nie sa zbyt wyksztalcone więc typowe kury bez wlasnego zycia, ech

Gość a-ga a-ha
super, temat zaręczyn.. jeśli sobie znajdę kiedykolwiek kogoś chętnego, to zaraz dam Wam znać :) heh, pomarzyć - dobra rzecz... ja dziś sama, bo.. właściwie mało imprezowa jestem ;) i tak trochę z wyboru, a trochę z przymusu chyba już ze dwadzieścia sylwków w życiu spędziłam w domu z familią. tak po prostu. a jak tak Was czytam, to dochodzę do wniosku, że.... chyba też w przyszłym roku wreszcie zrobię prawko! ale nie martwcie się - napierw lojalnie uprzedzę, którędy będę jeździć ;)

Gość katee 23
hehe przeszlyby :P jakbys sie tak typowo zakochala a mezczyzna bylby prawie idealny ;) - bo idealnych nie ma hihi ja Ci zycze aby ci sie cos takiego spelnilo , taka piekna milosc ja natomiast kocham i jestem kochana , ale wiem ze ta osoba nie moze byc moim mezem :(

Gość long
pasdenka--> to chyba chodzi o osobowosc, znam kobiete wyksztaklcona, b inteligentna ktora zgodzila sie na taki uklad, powiem ci ze trudno mi ja zrozumiec, to chyba jakas forma masochizmu...ale ty masochistka nie jestes???????

Gość salii
a-ga a-ha ->sylwek z familią to nas wszystkie dzisiaj łączy :D

a-ga a-ha - ja ostatnio na imprezowym sylwku bylam 2 lata temu, ale wtedy tez bylam sama i na imprezie chlopak mojej kolezanki probowal mnie zgwalcic, niezle nie? To juz wole siedziec w domu ;)

Gość long
a mnie zdradzil jeden...qa nie zycze nikomu, pomscila mnie moja przyjaciolka hahah ja go zostawilam a ona dala czadu pannie, ehhh wspaniale miec przyjaciol :)

Gość salii
pasadenka nie mowiłas nic wcześniej :( to Ci drań! My napewno próbować nie będziemy :)

Gość katee 23
ja mysle ze bede sie bala o zdrade jak bede miala Brada Pitta przy swoim boku, a tak to nie powiem zawsze mi kolezanki zazdroscily chlopakow, ale ja jakas chyba jestem za bardzo wymagajaca. A moze to dziala tak ze ,,, jak sie boimy to wtedy faktycznie moze byc zdrada? a jak sie facet bardziej boji to jest bezpieczniej i pewniej :))

long - oczywiscie ze nie jestem, dlatego jesli juz to zwiaze sie z facetem ktory potrafi uzywac obu rąk, tzn potrafi gotowac, sprzatac itp a nie tylko rozkazywac i kiwac palcem.

Gość loraaaaaaaaa
a mnie przygarniecie? :O

mysle ze takie Brady Pitty maja dosc tabunów kobiet ktore ślinią sie na ich widok i jak maja juz ta swoja jedyna to sie starają :)

Gość katee 23
lora pewnie ze tak ;)

Gość a-ga a-ha
-> pasadenka przykro mi, naprawdę.. nie wiem, co powiedzieć. przytulam wirtualnie. pocieszam, choć nie umiem. -> salii ssssuper! w kupie cieplej :D :D -> loraaaaaaaaa przygarniamy, zapraszamy. prawdaaaa? :)

Gość katee 23
zazwyczaj brady pity maja takie mniej niz przecietne dziewczyny, czesto bardzo glupie - chyba sie czuja wtedy lepiej ;| tak to rozkminiam, Mnie sie boja faceci :(

Gość long
pasadenka--> :) ja po ostatnich doswiadczeniach mysle podobnie :) wiem ze sa tacy mezczyzni :) loaraaaa_> czuj sie przygarnieta :) katee--> trzeba miec przewage ale tak zebysmy tyklko my o tym wiedzialy ;) wbrew umowie robie driny , kto chce ?

Gość a-ga a-ha
-> katee 23 czasem też mam wrażenie, że oni (znaczy się faceci :) ) się mnie boją (oooj, widać aż tak bardzo straszę wyglądem :D ). a to chyba ja się ich boję bardziej, sama nie wiem. jakiś taki żart losu, czy co.

Gość katee 23
long ja poprosze drinka ,ale takiego dobrego;) wiecie co... doceniam internet w takich chwilach :)) dobrze ze ten rok sie juz konczy bo byl najgorszy odkad pamietam :/ oby przyszly byl lepszy ,,,nie wiem co musialoby sie wydarzyc zeby byl gorszy- to malo prawdopodobne buziaczki dla was wszystkich :* :* mmmuuuuahhh

Gość a-ga a-ha
jaaaaa poproszę drina, tylko żeby był taki... bezalkoholowy

mnie sie tez chyba boja faceci, moze za duzo zarabiam :P no dobra to był żart.......ale duzo pracuje i nie zamiarzam tego zmieniac

Gość loraaaaaaaaa
dzieki, ja nie pije, na antybiotyku jestem

też buziam :) nie wiem skąd wziąl sie ten głupi pogląd ze nastepny rok na pewno będzie lepszy, ludzie chyba za bardzo wierzą w magię liczb :p