Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrać życie

wszystkim powiedziałam, że idę na bal... a siedzę w domu na sylwestra -/

Polecane posty

Gość long
kate jedna z kilu rzeczy ktore wiem, nie dokladamy nawet jednego slowa jak sie starzy kloca, ich sprawa....zazdroszcze cim szczeniaka, jak ja bym sie przytulila....ahhh, znacie peszkowej kawalek : mam kota ? jak nie dajcie maile to przesle

Gość katee 23
czasem sie nie da, staram sie opanowac ale czasem po prostu nie daje rady i musze cos powiedziec :( przez ta klotnie zjechal mi calkowicie nastroj, zmykam wiec z forum, dziekuje Wam Kochane za fajna rozmowe i za wspolnie spedzony sylwestrowy czas :P ;) pozdrawiam was wszytskie przesylam buziaczki i zycze dobrego 2007 roku :* long ...trzymam za Ciebie kciuki Sloneczko :*

Gość long
dzieki katee23, buziaki no i trzymam kciuki za ciebie slonko :)

Gość jola75
Trzeba było lepiej nam zorganizować zjazd forumowiczek w Sylwestra niż teraz się dołować. Wszystkim życze miłośći, Kogoś u boku, spełneinia marzeń, i anioła, który bedie strzegł aby nas to nie ominęło. To będzie piękny rok. Właczcie radio RMF a nastrój Wam sie poprawi.

Gość long
u mnie juz zaczynaja strzelac, dziewczyny zaluje ze nie mamy babskiej imprezki, nie siedzimy razem i po kilku Lezkach nie umieramy ze smiechu ...:)

Gość mądralla
jestem, czuwam:)

Gość long
madralla top chyba same zostalysmy....

Gość mądralla
ka sfiksowalam przez pracę i wiem, czemu siedzę samotnie w domu nie tylko w Sylwka....ale to niewazne, chrzanic to:)

Gość a-ga a-ha
jeszcze jaaaa tu jestem :D ale jak się tak smutnawo zrobiło, to wolałam się nie wygłupiać i zamilknąć wymownie

Gość istnieją...........
oj, widzę, że dziewczyny super się bawiły :-) i tak trzymać !!! wszystkim życzę super 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby wszystkie plany i marzenia Wam się spełniły, szczęścia w miłości, albo druga opcja, znalezienia tego jedynego wartego naszej miłości :-) No i kariery w szkole i pracy też, żeby nasza praca była doceniona !!! Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz ... pieniędzy :-) Damy radę !!!! Bedzie super !!!!!!!! Ja w to wierzę i z optymizmem wkroczyłam w 2007 !!!