Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrać życie

wszystkim powiedziałam, że idę na bal... a siedzę w domu na sylwestra -/

Polecane posty

Gość mądralla
katee >>>don't worry, ja mam 2 kierunki skonczone i pracowalam wiecej w innym zawodzie :P

Gość loraaaaaaaaa
chyba tu nie pasuje:O

Gość katee 23
ide po torta :) opycham sie nim dzisiaj caly dzien, od swiat przytylam 3 kilo :) ale nawet chcialam

Gość long
kate 23--> to byl trudny rok, po tym jak sie rozstalam z facetem bylam sama, obronilam sie, 1 tydz przed moja obrona pracownica moich rodzicow (maja sklep) rzucila prace, wiec ja zastapilam "na jakis czas" , spalil sie 2 dni pozniej dom w ktorym mieszkala moja babcia, po obronie mojaj mama miala kiepskie wyniki badan, bylo podejrzenie raka i to niejednego wiec pracowalam za nia wlasciwie zeby mogla wszystko zrobic...musi byc pod kontrola choc wszystko jest ok.W tym czasie moj przyjaciel, stwierdzil ze chce ze mna byc, wiec nie mam juz przyjaciela...na szczescie mam kaske :) Ale powiem wam ze tak sie w tym sklepie zasiedzialam ze trudno mi sie ruszyc, dlatego poszlam na podyplomowke i zarejestrowalam sie jako wolontariuszka bo juz nie moge tam wytrzymac, mam wrazenie ze juz nic nie pamietam z wiedzy ktora zdobylam, nienawidze tej pracy i mam nadziej ze znajde cos innego, jak tam ide to mam mdlosci. Zyczcie mi szczescia, zebym znalazla prace... uhhh ale sie nabazgrolilam :) komu malibu ?:)

pracuje w publicznej szkole podstawowej i w szkole język., ale tam nie mam umowy o pracę więc tak sobie mysle ze bez wzgledu na inne sposoby zarobkowania chyba zawsze bede pracowac w podstawowce by miec socjal itp.

Gość long
ja pedgogika resocjalizacyjna obecnie , jestem po psychologi klinicznej a pedagogika to moje marzenie z czasow nastoletnich :)

long - ale historia, aż włos się jeży... loraaaaaaaaa - przestan! kazdy tu pasuje. Ja czasami mysle ze moje kolejne szkoly to sposob na dowartosciowanie sie, pokazanie ze jestem kims pomimo tego ze nikt mnie nie kocha, to troche żalosne...

Gość long
aaa i chodzilo mi op to, ze mam kaśke a nie kaske hahahahah

Gość katee 23
long mozesz mi nalac malibu :) wiesz nei wiem czemu mowisz ze tu nei pasujesz, skroo okazuje sie ze podobne problemy mamy i podobny nastroj ,i niezadowolenie , chcec znalezienia pracy itd. Z mamusia tez mialam problemy - jest po operacji i mam nadzieje ze rak nie powroci, jestem teraz strasznei samotna poniewaz moj przyjaciel i chlopak jest w wiezieniu, oprocz tego zmarl mi moj piesek ktorego mialam 19 lat i Dziadek jedyny itd itd moglabym wymieniac jesczze... dlatego wlasnie marze o tym by nastepny rok byl lepszy czego sobie i TOBIE zycze ,,, Wam dziewczynki z innymi problemami tez zycze Wszystkiego co najlepsze ,:*:*

Gość long
pasadenka--> nigdy w zyciu nie mialam na raz tylu niespodziewanych zdarzen i to w tak stresujacym momencie jak obrona i ukladanie sobie zycioa zawpodowego....

katee 23 - 19? moja suka ma 11,5 więc moze tez tyle pożyje :) bo jeszcze zachowuje sie jak szczeniak :)

Gość long
katee az mi sie lezki zajkrecily jak przeczytalam twojego posta :( niech nam wszystkim bedzie lepiej do jasnej cholery, zaslugujemy na to ! malibu dla wszystkich!!!!!!!!

Gość loraaaaaaaaa
i ja sie skusze

Gość katee 23
niom nikt nie mowil ze zycie bedzie kolorowe latwie i uslane rozami :(

Gość a-ga a-ha
może małym druczkiem...?

Gość long
kurcze: postanowienie noworoczne : nie sluchamy co mowi ktos/nikt ;)

Gość katee 23
pasadenka - twoj piesek ma jeszcze szanse by pozyc i to sporo;) ja sie tak przyzwyczailam do mojego psiaka odkad pamietam to on byl przy mnie hihi :) i taki szok nagle , tzn dlugo chorowal i jzu nie dalo sie go uratowac:( ale wiedzialam ze nie bedzie zyl wiecznie ;/

Gość katee 23
jeju jak ja musze smiesznei wygladac, pisze tu na forum raz sie smieje do monitora, za chwile mam lezki w oczach, do tego jem ciasta , i co chwile odwracam sie na TV ... wygladam jak nienormalna hihi , Wy pewnie tez nie lepiej haha ;) ;) :P

Gość long
hahahahahah :)

nie wiem jak Wy ale ja od drugiego weekendu stycznia ruszam na jakis publiczny parkiet zarwac jakies ciacho ;) bo w ten najblizszy weekend mam zaliczenia wiec cienko to widze :(

Gość long
hahah ja w srode ide sie przekonac czy ciacho jest smakowite ;) czas na horoskop jakie macie znaki ?????????

Gość katee 23
ehh jesczze 1,5 h i ... KONIEC 2006 ROKU !!!! jupiiiiii :D

Gość katee 23
bliznieta :P a nie widzialas go nigdy ?? nei wies zjak on wyglada??

Gość long
skorpionek praca i finanse Rok 2007 upłynie bez większych niespodzianek w pracy. Uważaj jednak na szefa! W pierwszych miesiącach roku może się Ciebie czepiać bez powodu. Znając Twój temperament, nie pozostawisz tego bez komentarza. Moja rada – lepiej odpuścić i zachować swoje uwagi dla siebie. Do czerwca wstrzymaj się z inwestycjami, możesz przeoczyć jakiś ważny szczegół. UCZUCIA Jeśli jesteś samotnym Skorpionem, to możesz mieć mętlik w sercu. Ktoś Cię zauroczy, ale będzie zwodził i unikał rozmów o wspólnej przyszłości. Nie musi to oznaczać, że ma kogoś innego, może tylko nie wytrzymuje tempa, jakie narzucasz. Skorpion w stałym związku powinien dać więcej przestrzeni partnerowi. Twoje podejrzenia i zaborczość mają zły wpływ na związek. ZDROWIE Twoja kondycja ulegnie pogorszeniu, ale to na skutek bardzo intensywnego życia i zaniedbaniem swojego zdrowia. Zacznij wsłuchiwać się w potrzeby swojego organizmu, a odwdzięczy się z nawiązką. Sprzyjające miesiące: styczeń, marzec, lipiec, wrzesień, listopad. Zwolnij tempo w lutym, maju, sierpniu. Najlepszy partner: Rak, Ryby, Byk

Gość mądralla
ja Szczelec ;) Strzelec

Gość long
kate zlosliwy blizniak sie w tobie odezwla hahah widzialam, ale jeszcze decyzji nie podjelam :P