Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrać życie

wszystkim powiedziałam, że idę na bal... a siedzę w domu na sylwestra -/

Polecane posty

Gość long dla blizniaka
PRACA I FINANSE W 2007 roku będziesz starać się zdobyć uznanie szefostwa, umocnić swoją pozycję zawodową, co dzięki opozycji Jowisza do Twojego Słońca z pewnością Ci się uda. Musisz tylko wykazać się dużą wytrwałością i determinacją w tym, co chcesz osiągnąć. Słuchaj co mówią osoby starsze od Ciebie, to dzięki ich radom osiągniesz najwięcej. Pod koniec roku możesz otrzymać spadek. UCZUCIA Nadchodzący rok podkreśli głównie sferę życia seksualnego. W bliskich związkach sfera ta nabierze szczególnego znaczenia i stanie się ważniejsza niż wzajemne zrozumienie i uczucie. Przez pierwsze dwa miesiące roku wzrośnie Twoja aktywność i potrzeby seksualne, zmysłowość, ale i skłonność do flirtów, co może zburzyć istniejący już związek. Jeśli jesteś samotny, to możesz mieć pewność, że kogoś ciekawego poznasz. ZDROWIE Uważaj na stres i nadmiernie emocjonalne reakcje, bo pod wpływem rozregulowanych emocji możesz narazić się na uciążliwe dla kondycji psychofizycznej bezsenne noce. Przywróć do łask sporty, ostatnio być może nieco przez Ciebie zaniedbywane. Sprzyjające miesiące: luty, kwiecień, czerwiec, sierpień, październik. Zwolnijcie tempo w marcu, wrześniu i grudniu. Najlepszy partner: Waga, Wodnik, Strzelec

Gość katee 23
bedzie mozna isc spac, szopka z sylwestrem sie zakonczy , i nastepny rok bedzie lepszy :D:D

Gość long dla szczelca
PRACA I FINANSE W pracy wszystko w jak najlepszym porządku. Od kwietnia możesz nawet starać się o podwyżkę. Masz ognisty temperament i czasami mówisz dokładnie to, co myślisz. Uważaj, bo w przypływie euforii, możesz powiedzieć o jedno zdanie za dużo, a konsekwencje mogą być spore. Konkurencja nie śpi, stosuj zasadę ograniczonego zaufania. Nie pożyczaj nikomu pieniędzy, sam również nie zaciągaj pożyczek. UCZUCIA Planetarna aura nadchodzącego 2007 roku szykuje sporo zamieszania i problemów w życiu osobistym. Osoba bliska Twojemu sercu może wysnuć podejrzenie o zdradę lub inną nieuczciwość. Musisz się przygotować na solidną dawkę zarzutów pod Twoim adresem. Postaraj się, aby te konflikty nie doprowadziły do kłótni i awantur. ZDROWIE Nie będziesz mieć powodów do uskarżania się na swoje zdrowie fizyczne. Bardziej powinieneś zadbać o stronę psychiczną swojego życia. Będziesz napięty i humorzasty. Łatwo będziesz się irytować, a stąd już jeden krok do konfliktów z otoczeniem i najbliższymi. Zastosuj techniki relaksacyjne w celu poprawy koncentracji. Sprzyjające miesiące: luty, kwiecień, sierpień, październik, grudzień. Zwolnij tempo w marcu, czerwcu, wrześniu. Najlepszy partner: Baran, Lew, Bliźnięta

long - dzięki :) Metlikw sercu to ja już mam - zakochalam się w koledze z pracy haha, naprawdę tragiczny ze mnie przypadek.

Gość a-ga a-ha
hehehe, też już czekam na spanie :) o północy z balkonu pooglądam światełka, Tata zadzwoni z nocnej zmiany z życzeniami, razem z Mamą pooglądam noworoczną szopkę, pośmiejemy się z całorocznej szopki w polityce i nie tylko i... można iść spać. to wszystko to już taka coroczna tradycja :D

Gość long dla lwaczylisiebie
PRACA I FINANSE Rok 2007 jest świetny do rozwijania wszelkiej działalności. Pojawi się wiele korzystnych okazji pozwalających na podjęcie opłacalnej pracy. Będziesz się cieszyć dobrą opinią u szefa i współpracowników. W okresie letnich wakacji może pojawić się tendencja do lenistwa, pobłażania swym zachciankom, dbania przede wszystkim o siebie i własne wygody. Nie ma w tym nic złego, pod warunkiem, że po wakacjach wrócisz do swoich obowiązków. Nie będziesz się też martwić o finanse, będzie wiele okazji do powiększenia majątku. UCZUCIA Ten rok upłynie Ci pod znakiem flirtów, tak bardzo się w nie zaangażujesz, że w lipcu, sierpniu i wrześniu zapomnisz o bożym świecie. Będziesz mieć ogromną łatwość do nawiązywania wielu znajomości. Stosunki z najbliższymi będą więcej niż poprawne, może nawet „zakopiesz topór wojenny” z kimś, na kim Ci zależy. Lwy żyjące w stałych związkach postanowią je zalegalizować i podejmą decyzję o ślubie. Dobrym czasem będzie październik lub grudzień. ZDROWIE Warto zmienić wreszcie złe nawyki żywieniowe. Zachowuj umiarkowanie w jedzeniu, unikaj szczególnie objadania się między posiłkami. Warto zastosować lekką dietę, by oczyścić organizm z nagromadzonych toksyn i zapasów tłuszczu. W drugiej połowie roku dopisze Ci kondycja, zacznijcie regularnie uprawiać sporty. Sprzyjające miesiące: kwiecień, czerwiec, sierpień, październik, grudzień. Zwolnij tempo w: lutym, maju i listopadzie. Najlepszy partner: Baran, Strzelec

yupiii kocham flirty...ale sie ich troche wyrzekne dla niego :)

Gość mądralla
a mi tam chyba chop niepotrzebny...:o co to jest chlop?

Gość katee 23
ehh to zdanie w moim horoskopie dalo mi do myslenia : "Przez pierwsze dwa miesiące roku wzrośnie Twoja aktywność i potrzeby seksualne, zmysłowość, ale i skłonność do flirtów, co może zburzyć istniejący już związek" ehhh to by sie zgadzalo w sumie bo to juz troszke bedzie jak nic z moim chlopem nie uprawialam heh

pasadenka jestes zbyt zaborcza hihih wyluzuj ;)

Gość katee 23
mądralo ja nazywam mojego chlopaka CHLOPem :) troszke zartobliwie

Gość katee 23
mysle ze chlop jest troche potrzebny no ;)

Gość katee 23
eh chyba wyskocze na papieroska ,strasznie misie chce palic, ostatnio pale te cienkie papieroski

Gość long
ja TEZ PALE CIENKIE...I DZIS W RAMACH WYJATKU PALE W SWOIM POKOJU :) sorry za capsa, kto poleje?:)

Gość mądralla
wlasnie dostalam eska od faceta,ktory kiedy mi powiedzil, ze jestem niewyzyta 😭 a ja nawet nie skorzystalam z okazji 😭

mądralla - hehh takich potencjalnych sex-friendow mi nie brakuje, ale po co mi to, jeszcze taki styl zycia wszedlby mi w krew ja kiedys palilam te cienkie fajki, ale tylko na imprezach

Gość long
madrallla pewnie bal sie biedaczek ze nie sprosta ;)

Gość katee 23
a palisz dalej papierosy?? kurde ja teraz przez ten stres tak duzo pale, dzieki mojemu ojcu ktory sie wkurwia i robi afery i musze sie przed nim kryc to pale mniej, tak to non stop jaralabym szluga jakby nie on

Gość mądralla
nie to ja się wtedy bałam a teraz to on ma 2 dzieci i zonę;(

Gość long
madralla--> smutne podsumowanie ...:(

Gość jola75
JA tez spędzam samotnie Sylwka. a Właściwie w necie. Tak bardzo chciałąbym gdzeiś z kimś wyjść. Niestety nie oszukuję innych, zę idę na imprezę. Jest mi tak strasznie żal tej jedynej nocy w roku. Więc nie jesteś samaaaaaaaaa :) W życiu wszystko sie odmienia.. Równiez te samotne Sylwestry kiedyś sie skończą. Pozdrawiam.

Gość mądralla
łe, to przeszłość tylko;)

Gość long
dziewczyny gdzie jestescie ????????? :(

Gość katee 23
jola a czemu spedzasz go sama??

Gość a-ga a-ha
wypatruję... pierwszej gwiazdki ;)

Gość katee 23
ja wlasnie mialam niemila sytuacje z rodzicami ,,,klocilis ie i ja dopowiedzialam kilka slow ,,, taakze mam dosyc juz calkowicie , poprawilyscie mi humorek zajebiscie a teraz znowu mam zwałe ........ brak mi slow :( dobrze ze mam malego szczeniaczka w pokoju do ktorego sie przytulam

Gość katee 23
jeszcze 55 minut :(

Gość jola75
Wszyscy moi bliscy pozakądali rodziny tylko ja se pozostałam ahhahahaNo i nie mam faceta Resztę już zrozumiesz. Pozdrawiam Was kochani.