Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzycielka_00

Kolega z pracy....czy to ma sens??

Polecane posty

Mam 20 lat i od jakiegos roku rozpoczęłam pracę w dosc poważnej firmie. Pracuje sie swietnie, ludzie,atmosfera bardzo sympatyczna. Od 2 m-cy bardzo podoba mi sie jeden z kolegów, z którym razem pracujemy. jest między nami około 15 lat różnicy. Świetnie się rozumiemy, flirtujemy, dobrze sie razem czujemy, ale nie wychodzimy pomiędzy relacje zawodowe. Az w koncu postanowiłam zaryzykować, bo w koncu cos trzeba zrobić, bo inaczej wszystko bedzie stało w miejscu. Wysłałam smsa. Z niecierpliwością czekałam na odpowiedz, i sie doczekałam. Z tym, ze on nie wiedział od kpgo jest ten sms, ale w kolejnym mu to uswiadomiłam. Ale pozniej odpowiedzi już sie nie doczekałam...........Teraz mam wielki dylemat, nie wiem jak zachowac się kiedy spotkamy sie w pracy. Jak myslicie?? Wydaje mi sie ze znam sie na ludziach i to co sie stało zostanie pomiędzy nami, nikt nie rozsieje jakis plotek?? Udawac ze nic sie nie stało?? A moze lepiej porozmawuać??

Gość Andżej Rozwodnik
myslę ze skoro nie doczekalas sie odpowiedzi to nie jest Toba zainteresowany.Choc w sumie nie wiem co mu tam napisalas

Gość *hhhhhhhhhhhhh
Tak na moje oko to póki , co doszukujesz sie czegoś czego jeszcze nie ma i kto wie czy sie zacznie :)