Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullllla

pytanie

Polecane posty

Gość ullllla

czy jeśli dzisiaj nie wezmę tabletki antykoncepcyjnej, a jutro będę się kochać mogę zajść w ciążę? dodam, że biorę dopiero pierwsze opakowanie tabletek.

a dlaczego masz dzisiaj nie wząś tabletki? musisz je brać regularnie codziennie najlepiej o tej samej porze, tylko wtedy nie zajdziesz w ciążę

nie zebym sie czepiala ale to jest moja obsesja, wybacz- pisze się i mówi WZIĄĆ. :)

Gość tru tu tu
wziąĆ!!!!!!

Gość ullllla
bo chcę zajść w ciążę, a jutro będę miała okazję :) czyli istnieje taka możliwość?

Gość ullllla
właśnie nie chcę już ich brać bo chcę mieć dzidzię i to jak najszybciej, dlatego mam pytanie czy już jutro jest możliwość zajścia w ciążę?

czy ja wiem... przestań brać i próbuj. jak niie weźmiesz już żadnej to owulacja powinna sie odblokować w czasie gdy bedą jeszcze żyły plemniki

troche dziwi mnie Twoje zachowanie, bierzesz tabletki, ale chcesz zajść w ciążę i mieć dziecko, to po jaką cholerę w ogole zaczęlaś je brać, być może nie przemyślalaś do końca decyzji o braniu tabletek ,bo gdybyś to zrobiła nie zadawalabys teraz tego pytania... ...ale odpowiadając na Twoje pytanie : to zależy ile już wzięlaś tabletek z tego opakowania, jeśli jesteś dopiero na początku listka i przestaniesz je brać to są szanse