Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszeczka

czy ktoras ma chlopaka a mimo to siedzi sama w sylwestra

Polecane posty

Gość puszeczka

tak sie zlozylo ze spedzamy go odzielnie, ja w swoim miescie a on w swoim, jest mi cholernie smutno i mam okropny zar do niego ze wybral swoje przyjemnosci zamiast spedzic te noc ze mna zostalo mi patrzenie w tv i ciagle myslenie co o robi z kim jesti jak dobrze sie bawi caly czas placze nie moge przestac

Gość Martisha**
moj tak chcial zrobic, dlatego skonczylam to i jest mi cholernie zle

Gość puszeczka
no ja nie zerwe z nim z tego powodu ze spedzamy oddzielnie sylwestra kochamy sie ale tak wyszlo mimo to czuje zal do niego ze wybral nie mnie

Gość 24
a ja jestem w domku chlopak na sardynii, i jakos zyje, to byl moj wlasny wybor, chcialam byc z rodzina na swieta i nie znalazlam taniego lotu do wloch przed sylwkiem, trudno :(

Gość Martisha**
nie chodzilo tylko o sylwka zreszta co ja sie bede tobie tlumaczyc jak ty tylko przeklinac umiesz i kto tu jest zalosny?

Gość sahay
Jesteśmy oddzielnie, bo mój chłopak jest chory :(

Gość 24
zalezy od okolicznosci

Gość puszeczka
on nie jest na zabawie ani na imprezie sama jestes dziwka suko jedna

A mój chłopak w pracy...niestety nocka mu sie dostała :) Trudno, nie narzekam :) Wszystkiego dobrego na Nowy Rok!!!! :)

no a ja go kocham, on nie wie :) on tam daleko ja tutaj, a nawet gdyby on bbył bliżej to pewnie i tak nie wystarczajaco blisko :D tylko gdzieś z kumplami :)

Gość 24
ale kretynka z ciebie, ile ty lat masz dziweczko, ze takie romantyzmy sie ciebie trzymaja?

Gość kewi
moj tez daleko - wyjechal wczoraj a ja sama w sylwestra :)

Gość kewi
hihi no niestety :) smutno ze samej ze sylwester ze ten dzien moglby wygladac tak inaczej :) ale coz trzeba sie usmiechac ;)

Gość 24
do dziwki z was i tyle o to ze jak ma sie odpowiednia ilosc lat to sie rozumie ze czasami wynikaja okolicznosci w wyniku ktorych nie mozna byc razem na sylwetra, i to tez nic strasznego, a jak sie jest taka malutka cipeczka jak ty to sie tego nie rozumie

Gość 24
na ciebie tez laleczko, take sfrustowana jestes ze sie na innych musisz wyzywac, a jak ci sie nie podoba to przestan pieprzyc i wypierdalaj, mi sie znudzilo, papa

Gość gaździno
a ja mam męża i spędzamy sylwestra osobno :P ale fajnie się bawię z rodziną w chałupie :) :classic_cool:

Gość gocke
ulele

Gość +-+-+-+-+-

Gość +-+-+-+-+-
jesli pod pojeciem chlopak moze kryc sie rowniez kochanek to ja tez spedzilam tego sylwka sama. bawil sie z zona. jedynym pocieszeniem bylo to ze o polnocy pamietal o mnie i zadzwonil. przezylam tego sylwka. wszystkiego naj w nowym roczku i ... wiecej rozsadku. tego rowniez sobie zycze...

Gość jupiter1
Ale z was suki-> potrafisz czytac? one pisza , ze chlopak mial do wyboru i wybral sylwka bez nich , a wiec to juz swiadczy o slabej milosci bo gdyby chcial zaproponowalby spedzenie go wspolnie , u Ciebie pokreslasz , ze Ty chcialas zostac , a on byl na Ciebie zly czyli chcial spedzic sylwka tez z toba , a ze ty nie chcialas to juz inna bajka

Gość nadjas
a moj chlopak stwierdzil ze na imprezie bede sami jego kumple i czulabym sie glupio bedac tam. Bylo mi przykro , ze nie chcial spedzic tego dnia ze mna . Myslicie , ze da sie go usprawiedliwic?