Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozerwana

miłość do dwóch męzczyzn?

Polecane posty

Nawet Was lubię:) Ale wcale nie komplikujemy sobie życia: jak potrzebuję czerwone botki na obcasie, to je po prostu kupuję, problem jest w tym, że Wy z dziwną miną zauważacie, że to \"już\" piąte botki w tym roku, tylko że cztery poprzednie wcale nie były czerwone na obcasie. I tu zaczyna się problem, bo Wasza logika nie ogarnia tego, że ja właśnie takie teraz potrzebuję. To tyle na temat logiki damsko-męskiej. A mój problem jest taki, ze chcę walczyć z zadurzeniem w innym facecie i szukam siły i wsparcia. Proste. Wy na moim miejscu dalibyście po prostu upust swoim uczuciom. Oczywiście dyskretnie:/

Rozerwana!!! Ten wypad dobrze Ci zrobi. Wlasnie w sobote wrocilam z takiego wypadu we dwoje...bylo fajnie, przynajmniej przez kilka dni zapomnialam o Nr.2, ale jutro ide do pracy i na sama mysl juz mnie dzisiaj skreca... te cholerne uczucia ktoregos dnia chyba mnie wykoncza....

Gość ja tez mam z tym problem..
Oj dziewczyny... życze Wam z całego serca powodzenia! Ja miałam podobną sytuację. Zerwałam z tym drugim kontakty, a właściwie on zerwał, a ja na to przystałam.. żeby nie ranić :( Ale przyznam ,że choć kilka lat minęło, dalej o Nim myślę.. ale to nie jest tak ,że nie kocham swojego Chłopaka.. po prostu to tkwi we mnie, to drugie uczucie, które nie wiem czym jest :( jakąś dziwną tęsknotą... Oby Wam się udało zapomnieć bo to naprawdę męczące i straszliwie przygnębiające :(( POWODZENIA!

Gość zakladamy sie
Po co Ci 5 par bokow w roznych kolorach ???? :D Wy jak idziecie kupowac te botki to ogladacie wszystko co jest w sklepie , schodzi wam pol dnia i przy okazji kupujecie mase innych niepotrzebnych rzeczy , ja jak ide do sklepu to kupuje tylko to co mi jest potrzebne i wychodze . Moze dawanie upustu uczuciom to dobry spsosob :P Dwóch mnichów buddyjskich – młody i stary – wracało do klasztoru. Padał deszcz i było błoto. Młoda, piękna kobieta poprosiła, żeby ją przenieśli przez kałużę. Młodszy wahał się, bo reguły zakonne zabraniały mu dotykać kobiet. A starszy bez namysłu przeniósł ją przez kałużę. Poszli dalej. Ale młodszy wciąż był zadumany. W końcu nie wytrzymał i mówi: "Mistrzu, dlaczego dotknąłeś tej kobiety? Przecież nam nie wolno". A starszy mnich na to: "Widzisz, ja ją przeniosłem, postawiłem i poszedłem dalej, a ty ją ciągle niesiesz". Nie namawiam Cie do zdrady :D

ja tez mam z tym problem: dzieki za wsparcie, tez zyczylabym sobie , zeby nadeszla chwila zerwania i wreszcie moglabym uwolnic sie od tego podwojnego zycia...

Gość mumio
jedna kocha dwoch mezczyzn a inna (m.in ja ) nie ma nawet jednego z ktorym mogla by isc przez zycie :( to jest problem dziewczyno !!!

I tu się mylisz, ponieważ dawno już ustaliliśmy, że zakupy robimy osobno, poniewaz nie robi to dobrze naszemu związkowi ;) A ja robię zakupy z reguły tak: widzę coś fajnego na wystawie, wchodzę i kupuję, no może czasem troszkę pomarudzę ;) Ale o tych mnichach to naprawdę super, a jak się tak głębiej zastanowić, to ten starszy to właśnie facet ;) Bierze i idzie dalej, może w tym tkwi mój problem, że nie potrafię brać ?

Mumio: to sie zgadza, to rowniez powazny problem.... ten swiat jest paskudny!!!

Gość mediagirl
Proponuję znaleźć obiekt fascynacji nr.3 to uświadamia jak niewiele w ogóle takie fascynacje znaczą ;-)

Gość mumio
ja przez to nie moge normalnie funkcjonowac ,skupic sie na czymkolwiek:( mam dopiero 22 lata i zyje w samotnosci.nie wspomne juz o znajomych ktorych takze nie mam :(

Rozerwana; jak dlugo trwa to juz u Ciebie??? Nie przestrascz sie ale u mnie juz 3 lata!!!!!!!!!!!!

Mumio: wierze Ci,ze jest trudno normalnie funkcjonowac... u mnie jest podobnie... chodze ciagle do tylu... juz wiele osob pytalo sie co sie ze mna dzieje...podobno schudlam, jestem ciagle zamyslona... ach szkoda gadac...

Gość mumio
ile mozna plakac ? przeciez to nie rozwiazuje problemow!

Gość mumio
salomona nie chce o tym rozmawiac na forum.masz moze gg?

salomona, u mnie nie jest tak \"źle\", znam go od 2 lat, a \"to\" zaczęło sie jakieś pół roku temu i życzę sobie, żeby nie potrwało dłużej jak jeszcze pół roku, ale wiesz co , jak ty wytrwałaś 3 lata??? tak sie nie da żyć:(

Gość mumio
bylabym ci bardzo wdzieczna !dzieki

Rozerwana: wiesz, co moze to glupio brzmi, ale z czasem czlowiek przyzwyczaja sie do pewnych sytuacji.... bo nie mam pomyslu jak to zakonczyc...

Mumio: nie moge jakos sciagnac.. ciagle pojawia informacja, ze mam sie zarejstrowac pozniej...