Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepiekny sylwester

Nie wiem co bedzie kiedy to do mnie dotrze...

Polecane posty

Wlasnie dzis dowiedzialem sie, ze kobieta, z ktora sie spotykam, ktora kocham nad zycie od dwoch lat ma faceta i mieszka z nim... Wspanialy poczatekNowego Roku...

Gość LOL co nie

Gość miśka-krzyśka
....no jak Cie pocieszyc nie da sie ! moim zdaniem zamknij ten rozdział i daj sobie z nia spokoj wiem ze to trudne ale nikt nie powiedzial ze zycie jest usłane rozami ....ja tez w swoim zyciu miałam wiele kolcow trzeba je łamac i byc silnym choc wiem ze w miłosci to nie jest łatwe ale im bardziej sie bedziesz łudził- tym bardziej bedziesz cierpiał wiem ze to nie łatwe chyba ze jeszcze za mało wycierpiałes ????wszystko sie Tobie ułozy potrzeba tylko czasu dasz rade a jej sie nie poddawaj i nie mysl ,zapomnij wiem ze to trudne ale dobre dla Ciebie.....buzka

Odchodze od zmyslow po tym co sie stalo:( Poradzcie mi jedna rzecz - wczoraj obiecalem jej, ze to nie zostanie tylko miedzy nami, ze jej facet sie o tym dowie. Zastanawiam sie nad tym - powiedziec czy nie powiedziec...? Zlosc i zal do niej kaze mi wytlumaczyc mu kogo przygarnal pod swoj dach. Z drugiej strony ja ja tak bardzo kocham, ze nie wiem czy chce jej to robic pomimo tego jak ona zachowala sie w stosunku do mnie

Gość karolusia
olej ja kobieta nie warta wojej uwagi sam zobacz jak sie zachowala, i wyciagnij wnioski czy warto taka kochac

Gość Madziaaaaaaaaa
Ale to Ty byles pierwszy czy ona z nimj uz byla i zaczela z Toba sie widywać ???

Niestety nie mam guziczka ktory moge wcisnac i przestane kochac:( Ona dla mnie byla wszystkim:( Teraz to tylko jednak kwestia jej faceta - powinien sie dowiedziec czy zostawic to w spokoju?

Ona jest z nim od dwoch lat. Ze mna spotykala sie ok roku temu, pozniej zerwalismy kontakt i teraz znowu. Ile razy ona mnie oszukala...nie zlicze chyba:(

Gość karolusia
oczywiscie ze powinien sie dowiedziec, niech wie z kim mieszka

Gość jyului
na takie okrucienstwa ja stac?chcesz znia spedzic reszte zycia? przeciez to okropne odejdz

Zdobycie kontaktu do jej faceta okazalo sie latwiejsze niz przypuszczalem:) Teraz czekam tylko kiedy sie odezwie i sobie z nim porozmawiam, niech wie kogo przyjal pod swoj dach...

Gość lalal lilili lolo lele
pro wo kac ja ps.z naciskiem na kac :o

Chociaz wiem, ze ona mnie za to znienawidzi:(

Gość lalal lilili lolo lele
czyli z naciskiem na "kac ja"

Gość mediagirl
Nie tobie sądzić innych. Nie bądź kanalią i nie dzwoń do jej faceta

Mi nie jest tak do smiechu. Stracilem dziewczyne, ktora kochalem jak zadna inna, hmmm...kochalem...nie...ja ja nadal kocham

To nie chodzi o sadzenie. Chcialabys zeby Twoj facet tak robil? Na razie do jej faceta mam maila i czekam na odpowiedz od niego czy bedzie chcial pogadac na zywo, na gg czy przez tel

Gość mediagirl
To szczeniackie zadzwonić do jej faceta. No ale cóż, pewnie masz 20 lat :-)

Czyli wg Ciebie nic sie nie stalo i on nadal ma zyc z nia pod jednym dachem ufajac jej, kochajac itd.?

Gość mediagirl
ale to nie jest twoja sprawa jak oni sobie układają życie, czy się oszukują, czy sobie ufają etc. Jeszcze rozumiem motywację kiedy jesteś przyjacielem zdradzanego faceta, możesz sobie mówić, że powiesz mu to dla jego dobra. Ale ty nawet nie znasz gościa i twoją jedyną motywacją jest zemsta bo zostałeś zraniony. Niskie to jest, nie musisz się zniżać do poziomu swojej ex.

Wiesz, trudno. Ona potraktowala mnie jak smiecia wiec nie zalsuguje na inne traktowanie. Chociaz to cholernie boli

Gość mediagirl
Faktycznie szczeniak z ciebie. Ciekawe jak mu to powiesz - cześć wiesz o tym, że spałem z twoją Izką czy tam Kryśką przez rok? On: Co ty pierdolisz s.......nie? Ty: Tak właśnie było. Ona jest dziwką. On: Niemożliwe ! itd. Myślałam, że faceci nie lubią telenowel. Szczęśliwego Nowego Roku ;-)

Gość coś zrozumiałam..
a może po prostu powiedz tej dziewczynie ze powinna być szczera ze swoim facetem i zmus jej by powiedziła mu prawdę a jak nie to idz do jego domu i porozmawiaj z nim ona ma prawo znać prawdę o swojej dziewczynie... a ona musi ponieś konsekwencje tego co robiła...