Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żabusiaczek

JUSTYNA - czy podoba się wam to imię???

Polecane posty

Gość Efekt JU JU
Justyna i Julia.Ja i moja przyjaciolka. Niesamowity duet.

Gość Lizzyy
nie bardzo:)

Macie zle skojarzenia :D PS. Nie lubie tego imienia.

To czy duzo osób nosi te imie to zalezy w ktorym pokoleniu. W pokoleniu urodzonym miedzy 75 a 85 jest sporo Justyn. Ale obecnie zadko nadaje sie to imie. Wystarczy wejsc na foum macierzyńtwa. Moja córeczka ma na imie Justyna ale niewiele mam tu na kafe takie imie dawało... Mi sie to imie podoba. Ale wybrał je moj mąż. Ja bym nadala córce Julia albo Alicja. Wiec jest Justyna Julia

Ja to imię dostałam po Justynie Orzelskiej z Nad Niemnem.Zastanawiano się nad Natalią,ale kiedy moja mama usłyszała o Justynie,to decyzja zapadła.Natalka też mogłaby być:) W każdym razie moje imię na pewno jest lepsze niż te Julie i Nicole..

Gość paskudne imie
w zyciu bym tak swojemu dziecku na imie nie dala .. bleeeee.....

Gość Tyśka =
hahaha.! Ludzie śmiać mi się chce jak to czytam.! Justyna to bardzo ładne imie i fakt rzadko spotykane. Znam pare Justyn i na pewno nie są jakimiś lalusiami czy coś są to bardzo miłe, ładne i fajne dziewczyny.! Polecam to imie. A pseudonimy: Justynka Jusia Tyśka Tyna Miśka Dżasta Juśka Jesi Justyna Juta Jutyna Jutynka Juti i wiele innych.!

Gość Tyśka =]
aha.! Ludzie śmiać mi się chce jak to czytam.! Justyna to bardzo ładne imie i fakt rzadko spotykane. Znam pare Justyn i na pewno nie są jakimiś lalusiami czy coś są to bardzo miłe, ładne i fajne dziewczyny.! Polecam to imie. A pseudonimy: Justynka Jusia Tyśka Tyna Miśka Dżasta Juśka Jesi Justyna Juta Jutyna Jutynka Juti i wiele innych.!

Gość jgufyjg
NIE PODOBA MI SIE.

Gość gość
Justyna to bardzo ładne imię! Znacznie lepsze od tych modnych dzisiejszych Len, Zosiek, Zuź i Amelek!