Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonjaaaa

moj chlopak chce sexu

Polecane posty

Gość sonjaaaa

Czesc wam jestem Sonia i mam straszny problem :< od 2 miesiecy chodze z fajnym kolesiem. bardzo mi na nim zalezy ale mam pewne watpliwosci : ja mam 16 lat i nigdy nie uprawialam jeszcze sexu i jakos zbytnio do szczescia mni to potrzebne NIe jest prznajmniej jeszcze nie teraz., natomiast moj chlopak ma 18 lat i mowil mi ze nie ejst jush prawiczkiem i co wiecej robil to jush chyba z 5 dziewczynami. gdy mi to powiedzial zaznaczyl zebym, sobie nie myslala ze chodzi z dziewczyna tylko dla jednego bo tak nie jest. teraz na sylwestrze bardzo dobieral sie do mnie tzn moze nie rozbieral ale piescil i dotykal miejc ktorych nie powinien a ja bylam troche pod wplywem alkoholu no i nie protestowalam az tak za bardzoo a teraz chyba troche tego zaaluje.. powiedzcie jak mu delikatnie powiedziec ze nie jestem gotowa na takie cos i ze czule przytulanie i pocalunki mi w zupelnosci wystarcza ??? ale tak zeby sobie tesh nie pomyslal ze jestem niedostpena i zimna ;/

Powiedz mu to normalnie że nie jesteś gotowa i już. Seks 16 latki po 2 miesiącach chodzenia to stanowczo za krótki czas. Poza tym wygląda na to, że twojemu chłopakowi zależy wyłącznie na seksie a nie na uczuciu. 5 Partnerek w wieku 18 lat, to chyba lekka przesada. Może czas zmienic chłopaka po prostu?

Gość jagoo
ile rezy zalozysz ten sam temat??zalosne

dziewczyna ma dylemat, a dla ciebie to żałosne... Może tobie też na zaliczaniu zależy i nie interesuje cię reszta. Poza tym zaczynać Nowy Rok od uszczypliwości - to nieładnie. Wyluzuj albo weź coś na kaca :-)

Gość jagoo
poszukaj sobie w spisie tematow znajdziesz juz jeden identyczny...nie podobaja sie rady kafeterianek to musi powielac temat??

Gość jeżeli nie jesteś gotowa
to nie rób tego, ja już mam swoje lata, ale w wielku 16 lat nawet to mi nie przeszlo przez mysl, jestem atrakcyjna kobieta i wiele razy spotkalam sie z nie jedna propozycja, jednak za nim zdecydowalam sie na tek krok to chcialam do tego dojrzec emocjonalnie i psychicznie bo jak wiadomo cialo dojrzewa szybko i jest szybciej gotowe niz nasz umysl, dlatego zastanow sie powaznie czy chcesz to zrobic wlasnie z nim i czy chcesz to zrobic teraz? sadze, ze chlopak szuka sobie kolejnej panny do kolekcji bo rzeczywiscie jak na 18 lat 5 partnerek to troche duzo, zycze Ci abys nie byla 6 i nie dala mu satysfakcji opowiedzenia nastepnej ze mial 6 dziewczyn! Powodzenia

Gość mysle ze chlopak nie traktuje
cie powaznie, obserwujac dzisiejsza mlodziez dochodze do jednego wniosku, chlopaczki kolekcjonuja dziewczyny jak skarpetki jeden przed drugim zeby tylko sie pochwalic "ta mialem, a ta napewno tez bedzie moja" dziewczyno nie psuj sobie zycia erotycznego jezeli jestes niedojrzala do tego, po co robic cos wbrew wlasnej woli zeby tylko komus sprawic przyjemnosc, cale zycie przed toba, a ten koles nie jest ciebie wart skoro zdazyl ci sie pochwalic o swoich podbojach i jednoczesnie liczy na to ze po 2 miesiacach bedziesz jego

Gość sonjaaaa
ehh dzieki;] ja widze ze mu na mnie strasznie zalezy i wszyscy mi to tesh mowia .moze jest tu wiecej takich tematow ale jestem tu pierwszy raz ;p kumpela mi polecila i nie sprawdzalam wszystkich temacikow. gdy mi o tych swoich przezyciach mowil to powiedzial ze niektorych zeczy bardzo zaluje, moze to tesh przez to ze jego ojciec popelnil samobujstwo gdy mial 15 lat, moze nie widzial jak odreagowac albo cos. staram sie go zrozumiec.ogulnie to przy pewnej rozmowie powiedzial ze ja mam 16 lat i ze nie chce ze mna tego robic bo wie ze jestem inna i ze z zadna puszczalska laska nie chodzi tylko ze on mowi co innego i robi tRocHeee tez cos innego..

Gość bdKNBak
sonjaaaa Daj sobie z nim spokój. Uwierz mi, chcę dla Ciebie dobrze. Teraz masz czas na WOLNOŚĆ, NAUKĘ, za wcześnie na seks.

Gość zastanawiam mnie ten chłopak
ojciec samobójstwo, mam nadzieję tylko, że nie będziesz miała problemów bo ten koleś może mieć problemy natury emocjonalnej po takich przeżyciach

Gość bdKNBak
sonjaaa Gdyby mu na Tobie zależało nie namawiałby Cię do seksu. Jesteś za młoda.

kochana, juz sie zadreczasz tym, a wiec chłopak osiągnął częściowy sukces - bez przerwy o tym myślisz. Manipuluje Tobą jak chce, a Twoja niedojrzałośc potwierdza tylko, ze nie jesteś gotowa. Nie traktuj niedojrzałości jako obrazy, chodzi mi o to, że gdybyć była osobą bardziej doświadczoną, wiedziałabyś, ze to są z jego strony swietne gierki, zeby w końcu sprawę zakończyć w łóżku. Zobaczysz, ze teraz mówi jedno, a za miesiac zacznie Cię delikatnie dostrajać do decyzji o pierwszej nocy z nim :-). Jesteś za to na tyle dojrzała, by wiedzieć, co dla Ciebie jest w tej chwili najlepsze - na pewno nie seks.

proszę nie rób tego!! :O Za młoda jesteś, za mało go znasz. Sex w takich przypadkach wszystko psuje :O

Gość sonjaaaa
ale czy to oznacza ze powinnam szukac sobie chlopakow tylko z pelnymi rodzinami bez zadnych takich przezyc? w sumie wiem co moze czuc u mnie w rodzinie tesh dwie osoby opelnily samobujtwo. ja nie chce go rzucic czy cos ja bym mu chciala pomoc i zeby wiedzial ze ma we mnie oparcie bo przeciez w zwiazku nie liczy sie tylko namietnosc ale tesh przyjazn

Gość no coz przegraliscie
zycie..Kobieta ktora traci dziewictwo przed 20 to porażka

Gość sonjaaaa
hmm on mnie nie namawia rozmowami typu : kiedy bedziesz gotowa itp tylko jego pieszczoty itd niekiedy daja mi wrazenie ze powoli dazy do czegos czego nie chcę

w czym Ty mu chcesz pomóc???? Jest juz pełnoletni i sam musi sobie poradzić z czymś takim. Jak sobie wyobrażasz ta pomoc? Jeśli tym, ze rozładujesz jego napięcie seksualne - to slepa droga, a jeśli tym, ze okażesz mu uczucie, a on je odwzajemni - to dobrze, byleby to nie sprowadzało się od razu do seksu.

a więc zwyczajnie - ucinaj pieszczoty w momencie, gdy poczujesz dyskomfort i to, ze brniesz za daleko. Uprzedź go wcześniej o tym, ze na pewne pieszczoty nie pozwolisz i koniec. Mężczyzna to takie stworzenie, ze najlepiej, gdy mówi się mu wprost, o co chodzi - bo sam za diabła się nie domyśli.

Gość bdKNBak
Ja w Twoim wieku też nie miałam chłopaka. Naprawdę nie ma się do czego śpieszyć. Warto czekać długo, na tego właściwego, który uchyli Ci skrawek nieba, tak bardzo będzie mu na Tobie zależało. Ale ten moment to dopiero za kilka lat nadejdzie. Każda z nas Ci tu powie, że jeślibyś teraz uległa to byłby błąd.

Gość sonjaaaa
nio wlansie mowie o tym drugim . ja jestem pewna napewno nie zrobie tego bledu i mu nie nie oddam bo to by bylo jush dlamnie totalna glupota. zreszta wiele razy rozmawialam z mama na te tematy ona mi serio fajnie wszystko wytlumaczyla;] ale teraz przeciez nie zwroce sie do mamy z tematem ; mamo kiedy sie caluje z chlopakiem mam wrazenie ze on chcial by czegos wiecej szczegolnie gdy wiem ze nie jest prawiczkiem

Gość sonjaaaa
chyba po tym co tu przezcytalam zrobie tak: powiem mu swoje co mi nie pasuje i jeli on to uszanuje to przynajmniej rozwieje moje watpliwosci i da mi duza ulge a jesli nie to chyba bede musiala pomyslec nad tym czy wogule do siebie pasujemy....

Gość bver
mam 24 lata i jestem prawiczkiem

Gość w wieku 17 lat poznalam faceta
z ktorym bylam rok i ktory bardzo chcial sie ze mna kochac i zawsze mi to powtarzal ja jednak nie bylam gotowa i do niczego konkretnego tzn sexu nie doszlo, bylo wiele intymnych sytuacji, bylo mi dobrze tak jak bylo ja jednak nie bylam gotowa emocjonalnie, to nie przetrwalo ... chyba nie chcial czekac, pozniej zrobilam sobie przerwe od facetow w sensie zwiazkowym i dopiero w wielku 22 lat poznalam kogos, przy kim poczulam, ze to jest wlasnie on z kim chce to zrobic i uwierz bylo cudownie, a najlepsze jest to, ze on nie wiedzial, ze ja nigdy tego nie robilam, ale chyba kazda lwica ma to we krwi, bo gdy mu o tym powiedzialam to stwierdzil, ze nigdy nie przypuszczalby ze ja nigdy sie nie kochalam, warto czekac, aby wspominac to chociazby tak jak ja, bo bylo cudownie i wiem, ze bylam na to gotowa zarowno fizycznie jak i emocjonalnie, poczekaj, warto czekac, jakosc pierwszego razu ponoc bardzo wplywa na pozniejsze relacje z facetami :)

Gość w wieku 17 lat poznalam faceta
z ktorym bylam rok i ktory bardzo chcial sie ze mna kochac i zawsze mi to powtarzal ja jednak nie bylam gotowa i do niczego konkretnego tzn sexu nie doszlo, bylo wiele intymnych sytuacji, bylo mi dobrze tak jak bylo ja jednak nie bylam gotowa emocjonalnie, to nie przetrwalo ... chyba nie chcial czekac, pozniej zrobilam sobie przerwe od facetow w sensie zwiazkowym i dopiero w wielku 22 lat poznalam kogos, przy kim poczulam, ze to jest wlasnie on z kim chce to zrobic i uwierz bylo cudownie, a najlepsze jest to, ze on nie wiedzial, ze ja nigdy tego nie robilam, ale chyba kazda lwica ma to we krwi, bo gdy mu o tym powiedzialam to stwierdzil, ze nigdy nie przypuszczalby ze ja nigdy sie nie kochalam, warto czekac, aby wspominac to chociazby tak jak ja, bo bylo cudownie i wiem, ze bylam na to gotowa zarowno fizycznie jak i emocjonalnie, poczekaj, warto czekac, jakosc pierwszego razu ponoc bardzo wplywa na pozniejsze relacje z facetami :)

Gość jeśli kocha
to poczeka - proste :-)

Gość nbvrer
no i masz racje jak sie wszystkiego w zyciu od razu sprobuje to po tem nie ma na co czekać ..CZasem warto ..

Gość dziewczyno do książek
zajmij sie nauką a o sprawach dla dorosłych nie myśl narazie, masz na to czas

Gość przyszla 18
ja mam taki sam problem. Jestem z chlopakiem na odleglosc i widzimy sie nie czesto ale zato jak sie widzimy to zaczynamy sie calowac i czuje ze on przeszedl by do czegos wiecej....

Gość łączenie tematów
15:17 jose ma 18 lat i spał z 5...nie ma co fajnego kolesia sobie wybralas...czyli ty jestes 6??a po tobie beda zapewne 7,8,9 a potem jeszcze kilka...daj sobie spokój dziewczyno 15:21 Figazmakiem powiedz mu dokładnie to, co tu napisałaś - nie jesteś gotowa! I już, a jeśli będzie nalegał - to będzie tak jak pisał poprzednik - będziesz kolejnym numerem wśród zdobyczy. Musisz jasno wyrażać swoje "NIE"> jak to uszanuje, to znaczy, ze mu zależy na Tobie, a jeśli będzie nadal wywierał na Tobie presję - to znaczy, ze zależy mu tylko na zaliczeniu. Dobrze, ze się szanujesz - nie rezygnuj z tego dla niego, bo będziesz żałować. figa z makiem z pasternakiem !!!!!!!!! 15:23 ło matko świnta natarczywy ten Twój chłopak niestety.. musisz mu poprostu powiedzieć, że nie jesteś jeszcze gotowa... jak jest inteligentny do zrozumie i poczeka, a jak myśli fiutem i po dwóch dniach zanowu będzie robił swoje to dobrze przemyśl czy on wart jest zachodu No to zaczynamy 2oo7 rok ---> rok dzikiej świni 13:43 PAULINKA Z ZA CHWALI SIE TYLKO PO TO ZEBYS POSZŁA Z NIM DO LUŻKA TEZ TAKIEGO MIAŁAM I POTEM WYSZŁO SZYDŁO ZE JEK JUZ to bylam 2 a nie któras tam, powiem ci jedno, nie patrz na niego popatrz na siebie i na swoje wartosci a co to za facet ze sie takimi rzeczami chwali prawdziwy mężczyzna nie mówi kobiecie o takich rzeczach ja sie przekonałam i kopnełam w d**e frajera 13:45 ale dotykał tesh twoich piersi? czy jush wczesniej to robil? bo jak jush wczesniej to tesh niedobrze 13:45 społem No daj sobie z nim spokój ! Miał już 5 ? w takim młodym wieku ?? fujjj takiego "brudasa" chcesz mieć za chłopaka, chcesz sie kiedys z nim przespac z taką swiadomością, ze przed Tobą był w 5 innych ci.pkach ? blah

Gość Myślę że twój ...
chłopak za duzo nasłuchal się opowieści-bajek swoich kolegów i wydaje mu się, że "chwaląc" się iloscią dziewczyn zrobi na tobie wrażenie. Na twoim miejscu powiedziala bym mu wprost, że jeżeli chodzi o sex to trafił pod zły adres, nie jestes dziewczyną, która kocha się z chłopakiem, ktorego poznała niedawno, masz na to czas i nic ciebie nie goni ... Jeżeli to porzadny chłopak, a nie idiota małolat, ktoremu hormony buzują i ktory myśli jajami to zobaczysz co tobie odpowie, jak bĘdzie twierdził swoje to powiedz mu ŻEGNAJ ... nie on jeden na swiecie :-D