Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonjaaaa

moj chlopak chce sexu

Polecane posty

Gość Ruud
Daje ci do ssania ? Jesteś tylko jego suką

Gość Jestes bardzo mądra
i rozsadna dziewczyną, 16 lat to nie wiek zeby uprawiac sex gdzies w międzyczasie na szybko i martwić się czy nie zostaniesz przypadkiem mamą, bo on ma pstro w głowie. Juz samo to ze chwali się ilością dziewczyn , to źle o nim swiadczy, to po prostu smarkacz i tyle. A tak na marginesie, to on zaczynal juz moze w przedszkolu ?....... :-D

Gość Chciec to mozna ...
dużo :-D Twój chlopak mysli po prostu dolna częścią ciała :-D, az bedzie wpadka i wielkie zdziwko ...

Gość i jeszcze powie ...
ze to nie jego wina tylko jej, to dupek - wybacz

A jeśli kocha to poczeka, choć w wieku 18 lat raczej się NIE KOCHA, są emocje ale na pewno nie mają związku z kochaniem. Nie jesteś gotowa i nie próbuj sobie wmawiać, że jeśli nie teraz to potem będzie za późno. Ci co tu piszą że on myśli inną częścią ciała niż głową mają ... niestety rację! A i jeszcze jedno jeśli twoje koleżanki chwalą się ile to już miały facetów to pomyśl tak na spokojnie, czy chwiałabyś być na ich miejscu? Po za tym niektóre mają bardzo ale to bardzo bujną fantazję, tylko wstyd im się przyznać, że \"jeszcze\" z nikim nie były.

Gość To nie wstyd ...
że się z nikim nie kochało, to raczej powód do dumy. Najczęściej jest tak, że dziewczyny jak i chłopcy opowiadaja o swoich sukcesach łóżkowych, a prawdy w tym nie ma za grosz, to jest dziecinada ... W zyciu jest tak, że łatwe dziewczyny owszem prześpią się z facetem, ale wychodzą za mąż te, ktore nie spaly z facetami, bo facet nie chce miec zony, ktora juz kilku przeleciało ... jak bedzie chciał miec taką to pójdzie do agencji tpwarzyskiej.

Gość trzy szybkie na szczęke
podaj mi jego adres to mu to wybije z głowy

Ja mam taki problem ze mój chłopak chce się kochać codziennie a ja nie. od czasu do czasu owszem kochamy się, żeby nie było ze ja w ogóle nie chce ale codziennie to chyba lekka przesada. Po prostu jak nie mam ochoty to nie chce. Gdy on cały czas się do mnie zbliża, całuje itd. to ja go odpycham. No i wtedy się zaczyna. On się wkurzy i zaczyna mnie popychać i czasem mnie wyzwie . W ogóle mówi ze powinnam iść do zakonu. Ogólnie mówiąc źle mnie traktuje wtedy. Chciałam się dowiedzieć czy to ja jestem nie normalna czy on, bo według niego to ja mam nie po kolei :/

Gość Siara=]
on tak....a ty nie i już po sprawie, jesteś wolna=] pamiętaj o tym =]