Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek1985

Kurcze na czym polega moj klopot ze smierdzacym penisem

Polecane posty

Przeciez kapie sie codziennie owszem chodze na dyskoteki,ale tego nie robie tzn wiecie o co chodzi wiec co tu jest nie tak??. Pracuje rowniez,ale to chyba nie w tym rzecz o co chodzi co sie ze mna dzieje.? :(

Gość bardzo erotyczny wstęp
:O

Gość Nie rozumiem..........
cały czas ci śmierdzi> po umyciu też?

Gość bardzo erotyczny wstęp
jutro też będzie nowy rok ale lekarze będą pracować już normalnie 🖐️

Gość annanasek
zasiegnij rady fachowca!!! idz moze do lekarza moze to cos powaznego. jak np z zeba smierdzi to znaczy ze sie psuje... moze masz jakies zapalenie czy cos??? boli cie???

Gość bipiot
a nie odpada ci nic tam czasem...moze sie rozklada :D :D :D :o

Nine nie boli owszem czesto sie kapie probujac jakos z tym walczyc,ale nie moge do lekarza moge isc,ale ile to zachodu zajmuje Rety przeciez nie jestem starym dziadem:(Nie rozumiem

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
IDŹ DO LEKARZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość annanasek
przestan!!! musisz isc do lekarza i koniec. skoro tak ci ciazy ta sprawa to chyba warta jest zachodu!!! moze uzywasz nieodpowiedniuch dla ciebie kosmetykow( mydlo, zel)? albo bielizna?? sztuczne tworzywa sprawiaja ze skora nie oddycha... nie wiem!

Nie chce mi sie dziewczyny tzn chce,ale to nie tak jak myslicie. Tak musze isc,ale chcialem sie upewnic,czy ktos moglby mi inaczej pomoc

Jeśli palisz, pijesz sporo alkoholu - to może być powód. Także dieta - tłusta lub mocno przyprawiana może powodować fakt, ze Twoje genitalia nie pachną. Może Twój metabolizm jest zakłócony? Czy zawsze tak miałeś, czy od jakiegoś czasu> Jeśli to zaczęło się jakiś czas temu, to moze warto przypomnieć sobie, co nowego zacząłeś robić w tym czasie, kiedy zaczęło Ci brzydko pachnieć z rozporka.....

Gość Może po prostu
od dupy strony ci zawiewa :-)

Gość annanasek
jestes w takim wieku ze burze hormonow moga zdzialac duzo przykrych spraw... moze minie samo ale warto jednak pojsc do lekarza. powodzenia!!!

Wiec tak faktycznie duzo zjadam tlustych potraw typu kurczak kotlet itp,ale od jakiegos czasu zmienilem troche diete sa ryby ba nawet kupilem puszke ananasow podobno tez pomaga,tylko to wlasnie nic nie daje. Moze to szczescie,ze nie mam dziewczyny jeszcze by tramy sie nabawila:) ehh

Gość Kozaczek......................
a na wielkosc pompeczka ;)

Ale to nie o to chodzi czy mam duzego czy malego po prostu mam problem akurat z tym. Wiem,ze to smieszne,ale wierzcie mi myslalem,ze samo minie i nie ukrywam,ze moze dziewczyny od razu biegly by do mnie jak do miodu,ale tak nie jest:(

Gość Kozaczek......................
uzyj mydla do stref intymnych chlopie......

Gość krejzibejbe
pewnie juz maczał, tylko nie tam gdzie powinien..:o:(🖐️ Taki lekarz to się nazywa wenerolog.....a moze się starzejesz i zaczynasz smierdziec jajami, kto wie:o

Gość zasosouj tą metode
metoda "ostateczne rozwiązanie": - Weź kuchenny nóż (najlepiej duży i ostry) - już wiesz co z nim zrobić :classic_cool: - Zanim użyjesz noża zadzwoń na pogotowie i zgłoś krwotok Dzięki tej metodzie ostatecznie pozbędziesz się takich przyziemnych problemów, oraz po leczeniu w zakładzie także wszystkich innych :classic_cool:

Gość a jak ty go chłopcze myjesz
? może tylko po wierzchu? A tu trzeba napletek ściągać i szorowac mydłem pod spodem :p

Gość naljepiej szarym
do prania a potem poprawić pumeksem :D

zapach intymny rzeczywiście może zalezeć od diety...ale myślę, że najprawdopodobniej masz jakis stan zapalny, zakażenie jakieś...urolog czeka🖐️