Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niecierpliwa21

Dlaczego?

Polecane posty

Gość Niecierpliwa21

Dlaczego facet, z którym spędziłam w czwartek miło czas w pubie,całowaliśmy się, przytulaliśmy, tańczyliśmy i wziął ode mnie numer telefonu jeszcze nie zadzwonił. Cały czas się zastanawiam, bo przecież sam o niego poprosił, czy zrobił to tylko z uprzejmości? A może nie dzwoni, bo pod koniec tygodnia wyjeżdża zagranicę, gdzie pracuje. Nie chce się angażować itd.Wiem też,że wyjechał na Sylwestra w góry ze znajomymi, więc pewnie dzisiaj wróci. Może wtedy zadzwoni... Wiem męcząca jestem Mieliście też takie sytuacje, pytanie kieruję do obojga płci Chciałam jeszcze podkreślić, że pierwszy raz mi się zdarzyło całować z nowo poznanym chłopakiem i może dlatego tak to przeżywam, ale z pewnością nie żałuję POZDRAWIAM.

Gość Niecierpliwa21
Nom,o jedną lampkę wina za dużo wypiłam;) Ale nie żałuję, bo całował jak żaden inny dotąd:) Eh, znowu się rozmarzyłam:)

Łatwa cipka dla kolegów, czemu i nie, daj mi numer... oddzwonie :P Naiwnosci nigdy mało w was kobietach :(

Gość nie bierze znajomosci z toba
na powaznie zwłaszcza ze wyjezdza sam nie wiedział czego chce i wział numer tel a moze liczył na jakis sex ale nie dzwoni bo nie wydałas mu sie łatwą dziewczyną choc kto zrozumie faceta ??

Gość o ooo aaaa
O raju, laski, jakie wy jesteście naiwne i głupie. To, że ktoś się z wami obściskiwał i migdalil przez jeden wieczór i nawet prosił o telefon, bo taką miał melodił, niekoniecznie musi znaczyć, że ma ochotę na ciąg daszly. Jasne?

to jak nie załujesz to nie ma sie czym przejmowac jak nie ten to inny :-)

Gość ja tez tak mialam
nie nawiazuj znajomosci na odleglosc gdzie faceci pracuja w innych krajach a do polski przyjezdzaja raz kiedy. ja sie raz ostro przejechalam na czyms takim. to bylo straszne.

Gość Niecierpliwa21
Mortifer, różbe rzeczy można o mnie powiedzieć, ale nie to,że jestem łatwa,ale tłumaczyć się nie będę, bo i po co.

Gość ja tez tak mialam
wogole wszelkie znajomosci na odleglosc nie wnosza nic pozytywnego oprocz nerwow i ciaglego myslenia: "co on robi teraz"

Gość Niecierpliwa21
Mówię wam poniosło mnie pierwszy i mam nadzieję, ostatni raz w życiu. Dobrze,że tylko na całowaniu się skończyło:)

Gość mozliwe ze nie chce sie
angazowac zreszta wyjezdza i do tego ma jakies swoje towarzystwo z ktorym spedził sylwestra ale moze jeszcze zadzwoni lub napisze cos wszystko jest mozliwe jednak nie ma co za bardzo o nim rozmyslac :-)

Gość taaaaaak
Tu nie chodzi o "łatwość" czy "niełatwość" tylko o to, że to, co robi dwoje ludzi pod wpływem chwili to niekoniecznie musi być początek poważnego związku tylko dokładnie tyle: emocje i hormony buzujące tam i wtedy. Było fajnie, kropka.

Gość Niecierpliwa21
ja też tak miałam-pewnie masz racje,dzięki:) Martisha- tak sobie to będę tłumaczyć, niedługo mi przejdzie.

Gość Niecierpliwa21
Martisha a byłaś swiadkiem podobnej sceny?

pewnie chcial sie zabawic, a wzial nr.tel aby zrobic Ci nadzieje a Ty glupia nabralas sie na ta sztuczke \"stara jak swiat\":P

Gość Niecierpliwa21
Najgorsze, że zostałam zaproszona na pożegnanie, które będą organizować, ale raczej nie pójdę, bo nie mogłabym jemu i jego kolegom spojrzeć w oczy, albo pomyśli sobie, że jakaś rozrywkowa jestem,a ja to zupełne przeciwieństwo, może dlatego,że tak rzadko baluję, to mnie poniosło,eh...

Ja tez kiedys przezylam znajomosc z chlopakiem pracujacym za granica (w Niemczech). zaczelo sie tez od wymienienia sie nr telefonow, nawet mi sie wcale tak nie podobal, ale jak zaczelismy pisac do siebie to sie tak wciagnelam ze ciagle o nim myslalam, patrzylam na komorke kiedy napisze. a facet okazal sie gnojem. okazalo sie ze jego zamiarem bylo tylko od czasu do czasu zabawienie se. A pisal mi takie ladne sms. bardzo to przezylam. glupia bylam i do tej pory jak o tym mysle to sie wkurzam. Ale przynajmniej wyciagnelam z tego wnioski. dzisiaj mam meza i to on musi za mna biegac a nie ja za nim:)))

Gość Niecierpliwa21
Martisha-centrum:)

Gość do Martisha
a ty napisz z jakiego miasta jestes lub kolo jakiego mieszkasz bo z poludnia Polski przyjechał jeden chlopak z GB i tez mnie podrywał w pubie

Gość Niecierpliwa21
Wiecie co macie rację, to rzeczywiście nie miałoby większego sensu ja w Polsce, on zagranicą i tylko bym cierpiała, musiałabym założyć nowy temat w stylu:zakochałam się w chłopaku, który pracuje zagranicą. Dziękuję za rady, a nawet te nieprzychylne opinie, pozdrawiam.

Gość Niecierpliwa21
Bełchatów.