Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba cos w tym jest

Co myslicie o tym DZIEWCZYNA PIJANA CZESTO DUPA SPRZEDANA

Polecane posty

Gość chyba cos w tym jest

Po tych sylwestrowych szalenstwach i naduzyciach alkoholu mozna zauwazyc ze wielu dziewczynom calkiem bombelki poszly do glowy ale tez podziałały na nogi ktore same im sie rozchylaja ;-) w sumie z jednej strony dobrze a z drugiej...??? ale najgorsi sa faceci ktorzy dolewaja pijanej kobiecie jeszcze wiecej alkoholu bo licza ze gdy mocno wstawiona to ją uwioda bo gdy trzeźwa to jest dla nich za trudna do poderwania :-)

Sądzę, że masz przedpotopowe poglądy albo pijesz w meliniarskim towarzystwie. To sądzę.

Gość annanasek
kurestwo ma sie we krwi nawet bez procentow wiec nie wiem czy to jest jakas regula!!! a co do facetow- latwiej dolac niz powiedziec cos inteligentnego ;-)

Gość znam laskie co na trzezwo
to spokojniutka nawet sie ze swoim chlopakiem publicznie nie pocałuje a jak oboje byli pijani na dyskotece to sie obmacywali i lizali przy wszystkich wiadomo po alkoholu puszczaja hamulce i czlowiek sie mniej kontroluje

Gość ja zauważyłam wiele par które
"pierwszy raz" po pijaku, (po pijaku dziewczyny ;) )

Gość uhhhhhhh
strasznie mnie to dziwi ze tylko dziewczyny sa potepiane za to czasami wypija za duzo. facetom sie tego jakos nie wytyka. nie wiem dlaczego od dziewczyn ma sie wiecej wymagac. ale zgadzam sie z tym powiedzeniem :P moze nie w pelni ale sie zgadzam ;P

Gość upppppppppppppppp