Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana/

On jest moim ideałem,co zrobić żeby z nim być???

Polecane posty

Gość mnie tez sie wydawalo
a ja to sie dopiero mecze...moj ma zone :( a mi dopiero teraz udaje sie przed nim otworzyc... starajcie sie dziewczyny, poki nie jest za pozno

Gość Zakochana/
Aj to kiepsko a masz jakies szanse żeby z nim być??

nie wiem :( robie co moge chociaz on twierdzi ze ją kocha... a ze mna na przemian zegna sie, a po czasie chce sie spotkac... nie rozumiem jego postepowania, a powiedziec stop- nie umiem :(

Gość Zakochana/
Ale jesteś kochanką jego??

wiem, co chcesz mi powiedziec:) kiedy go poznalam byl wolny, ale nie bylismy razem, bylo pare spotkan tyle, ze totalnie sie zabujalam, a do niego wrocila dziewczyna... oboje probowalismy to przerwac, ale sie nie da, za duzo chemii. ciezko idealowi powiedziec nie. dlatego uwazaj z tym uczuciem, bo moze i ciebie do tego zaprowadzic:( mam nadzieje ze to tylko zauroczenie u ciebie, a nie taka obsesja....:(

Gość Zakochana/
Nie no obsesja nie własnie zagadał do mnie na gg wiec sie ciesze :)choc wiem ze to nie świadczy o niczym, sama wiesz najlepiej czy dasz rade cos zrobic duzo małzeństw sie rozpada ale własniewie niepowinnas chyba czekac bo mozesz sie nie doczekac

Gość Zakochana/
Ehh życie jest cięzkie poki nie mają dzieci próbuj może,

Gość Zakochana/
Wcześniej nie miałam jego gg teraz daje mi to wieksze możliwości zawsze moge pogadac z nim.Spróbuje nie użalać się nad sobą tylko walczyć :)

Gość Zakochana/
Nie raz juz byłam zakochana ale taki jak on zdarza się na milion nie porównywalny do zadnych poprzednich

Gość Zakochana/
Miałamm kiedyś obsesje na punkcie jednego byłam z nim okazał sie zupełnie inny niz sobie wyobrażałam ale teraz jest inaczej

Gość Zakochana/
Mam wrażenie że rozmawiamm sama ze sobą he he :)

wiesz moze i powinnam to skonczyc, ale bede probowac nadal, nawet jezeli mam przegrac. bo lepsze to niz bym miala potem sobie wyrzucac, ze przeciez moglam cos jeszcze zrobic. chyba o szczescie warto walczyc, prawda? walcz o swoje, widze ze masz duze szanse:) postaraj sie byc przy nim otwarta i naturalna, a zobaczysz, ze go soba oczarujesz:)

hehe chyba nie potrafie tak szybko pisac jak ty...:D

:) hmmmm mam nadzieje ze jednak zaczniesz dostrzegac w nim wady...naprawde nie ma czlowieka bez wad, moze po prostu zbyt jestes zaslepiona? kochac czlowieka pomimo jego wad to jest wspaniale:)

Gość Zakochana/
Ehh Walcz naprawde póki jest szansa,ja tez się postaram...wiem że musze sporo zmienić w sobie ale się nie poddam coś mi dała ta cała rozmowa chyba czuje się lepiej:)

ciesze sie:D mi tez pomoglo, ja wiem tyle ze musze sie bardziej otwierac na ludzi, wszyscy mi to mowia. niestety taka mam nature, ze otwieram sie dopiero po czasie:( ale zmienie to- jestem uparciuch:P tak trzymac- obie sie nie poddamy!!!! :D

Gość Zakochana/
Tez własnie czasem potrzebuje czasu czasem więcej czasem mniej zależy jak nastawiona jest druga osoba czy pozytywnie czy obojętnie,ide juz spac pogadamy innym razem wpadaj na ten temat hehe i pogadamy o tym jak sie sprawy posuneły,powodzenia:):):)

pewnie ze bede wpadac:) jestem ciekawa jak potocza sie twoje sprawy trzymam za ciebie :)) dobranocka :)